.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    bih i kazal 6tot se bqhme razbrali 4e 6te si pro6tavame ako drugiq spodeli, a ne go nau4ime ot nqkoi dr...
    dam, jalko 4e se razdelihme

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Hm. dosega ne sum izneverqval na priatelka. Ako se sluchi obache mislq, che bih i go spestil. Vse pak ako ima iznevqra to tq ne bi bila na nishto poveche ot sexualno estestvo - sledovatelno nqma prichina da q tormozq s podoben fakt. Ako e neshto po-seriozno to bilo predpostavka za prekratqvane na vruzkata - v tozi sluchai bih bil otkroven s neq i bih i otbelqzal, che v sluchaq vinata e izcqlo v men. Ne bih q ostavil da se chuvstva naranena i da si misli, che tq e vinovna po nqkakuv nachin.

Ехаа, браво бе! =D> Много ми харесва как разсъждаваш, умно момче си.
    Напълно споделям мнението ти.

Не е нужно да тормозите половинките си заради собствената си слабост и глупост.
    Проблемът е, че когато половинката разбере истината, ще се чувства двойно по измамена, предадена и наранена - веднъж, за дето е изневерил...и втори път, защото през цялото време, докато тя е мислела единствено за него, показвала му е любовта си, вярвала му е и е мислела, че и той е отдаден само на нея, той всъщност е знаел, че това не е така. А аз съм убедена, че истината винаги излиза наяве рано или късно. Бих предпочела да ми признаят изневяра...въпреки че не гарантирам, че това няма да бъде началото на края, дори и да се опитам да простя.

Аз лично бих признала. Връзка, изградена на лъжа (или подобна тайна) евентуално в някакъв момент би донесла огромна болка. По-добре навреме да признаеш истината.

зависи кой какво разбира от изневяра...аз съм склонна да простя една целувка и секс стига да са признати и аз да съм сигурна че човека държи на мен и затова ми е казал...според мен изневяра е в чувствата и ако е на такава почва.... казал е примерно на някоя друга че я обича а го казва и на мен...ще има шут..просто кой от къде е...
    понякога моите приятели ме съдят за начина ми на мислене ама такава съм нз що....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne bih kazala i ne bih iskala da mi kajat.Ne mi triabva da znam nito mislia 4e 4oveka do men bi iskal da razbere takova ne6to.Ako my izneveria i sled tova re6a 4e ne moga pove4e da buda s nego i da go luja 6te prekratia vruzkata po dryga pri4ina...

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от spark_94
    По-добре е да се спестат някой работи :P

добре сега къв е смисъла да си с даден човек,който твърдиш че обичаш,ако ще го лъжеш!!!!!Признавам си лъгал съм приятелката си ама не сън го правил с цел да я въртя и заблуждавам,а защото не искам тя да страда,но такива неща тряа да се казват според мен,пък нека тя да прецени дали иска да е смен,макар че изневярата е супер тъпо нещо,някои ще кажат мн е яко ама после ако кажат на полувинката си да видим дали ще им е толкова яко

fds

ако наистина "държиш на нея" не мисля че темата има смисъл. Не би го направил, и изобщо нямаше да се чудиш дали да и кажеш подобно нещо защото това "стърже" право в сърцето..
    Но това е мое мнение. Ако аз бях сгафил все пак бих и казал и ще търпя последствията..

Re: fds

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    ако наистина "държиш на нея" не мисля че темата има смисъл. Не би го направил, и изобщо нямаше да се чудиш дали да и кажеш подобно нещо защото това "стърже" право в сърцето..
    Но това е мое мнение. Ако аз бях сгафил все пак бих и казал и ще търпя последствията..
    +1

Еми стана каквото стана и беше само заради единия секс без чувства, но въпреки това ме стържеше и й казах.Каза, че и трябва време да си помисли с което съм съгласен и мисля, че постъпих правилно като и казах без значение какви ще са последствията нищо, че си бяхме дали почивка когато се случи.Според мен е много по-добре е да го научи от мен отколкото от някой друг...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това е изключително сложен въпрос-никога не трябва да разсъждаваме егоистично, но трябва и да щадим половинката си. Ще дам малък пример-ние с моя приятел правим секс без презерватив, когато аз съм на хапчета. Следователно аз нямам никаква защита срещу болести. И той отиде да си развее байряка, не ми каже и ми пробута някое заболяване-какво правим?
    Ако обаче настоява за секс с презерватив, аз неминуемо ще заподозра, че има нещо........и пак ще опрем до казването на истината. Защото ок, ако е ползвал кондом при издънката е защитен от някои болести, но не е защитен от инфекции, които няма да се развият при него, а ще дойдат при мене и ще се чудя от къде ми е паднало. От друга страна няма да мога да понеса мисълта да знам, че друга го е докосвала, целувала, доставяло му е удоволствие, достигнал е до оргазъм в обятията на друга жена.....................това би ме убило психически.
    Не искам да ми се случва, не искам и аз да изневерявам, но по-скоро не бих искала да зная................абе не знам не мога да си представя изобщо подобно положение. На този етап на нашите отношения, изневярата от която и да е страни ще значи край. Май по-добре е като цяло да знам, защото поне ще съм сигурна, че това не е бил човекът за мен и ще се впусна в ново търсене..........

hm... ne mislq 4e bih izneverila... ne kazvam 4e e nevuzmojno no vse pak ne iskam da go pravq no razbira se 4e bih kazala absolutno vsi4ko... no po delikaten na4in :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не искам да ми се случва, не искам и аз да изневерявам, но по-скоро не бих искала да зная................абе не знам не мога да си представя изобщо подобно положение. На този етап на нашите отношения, изневярата от която и да е страни ще значи край. Май по-добре е като цяло да знам, защото поне ще съм сигурна, че това не е бил човекът за мен и ще се впусна в ново търсене..........
    napylno syglasna
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от rubi
    зависи кой какво разбира от изневяра...аз съм склонна да простя една целувка и секс стига да са признати и аз да съм сигурна че човека държи на мен и затова ми е казал...според мен изневяра е в чувствата и ако е на такава почва.... казал е примерно на някоя друга че я обича а го казва и на мен...ще има шут..просто кой от къде е...
    понякога моите приятели ме съдят за начина ми на мислене ама такава съм нз що....
    Как ще простиш изневяра бе?Много си заблудена.На колко си???
    А до Кремчето:твоя няма да ти изневери НИКОГА,ако си мръсница в леглото.Хем на него му хубаво и ще си развива развратната мъжка фантазия,хем и ти ще пищиш от кеф,породен от неговите изпълнения

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne znam dali bih kazala,zavisi...Kato cqlo se stremq da se vyzdyrjam dori ot bezobidni flirtove,kolkoto i da gi obicham,zashtoto tochno te sa osnovata na kakvato i da bilo iznevqra-fizicheska ili psihicheska.A otnosno dali iskam da znam za iznevqra ot negova strana-razbira se.Pri men igraqt i smekchavashti vinata obstoqtelstva i ako toi sam mi kaje,bi mu se razminalo mn po-leko,za vseki sluchai ne mislq,che zaradi takova neshto bih poiskala krai na vzaimootnosheniqta ni.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

не не бих казала..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Shmatko
    Guest
    Преди ми пукаше, а вече не ми дреме дали аз ще изневеря и/или тя на мен.

Град
    Sofia
    predpo4itam da mi kaje cqlata istina v o4ite ot kolkoto da me luje...i ako naistina durji na men 6te go napravi i togava sigurno bih mu go prostila!

ми защо пьк да се крият такива неща.. пьк и е по добре да го разбере от мен отколкото да го разбере от друг 4овек
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

trqbwa da i kaje6 ako naistina darji6 na neq.sled kato si napravil gre6ka tr da si ponese6 posledstviqta.po dobre da go razbere ot teb a ne ot nqkoi drug za6toto 6te boli pove4e.i naistina badi mn vnimatelen ako re6i6 da i kaje6 obqsni i 4e go osaznava6 kato gre6ka i i obe6ta da ne se povtarq,i iskreno se moli6 za vtori 6ans za da i dokaje6 4e tq e edinstvena.mn pati sled iznevqra vrazkata stava po splotena

Супер фен
    Град
    България
    Daje 6te i kaja kak sym izneveril . Dali tq se e celuvala po dobre ot priqtelkata mi. I kato za kapak 6te se i 6te si zamina! Za6to li?
    ,,Za6toto liubov nqma tq e vyv vyobryjenieto na 4oveka'' V. Molie
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Не, разбира се.

Re: ще кажите ли на приятелката ви че сте и изневерили...?

Цитирай Първоначално написано от gren
    хмм...бихте ли казали на приятелката ви че сте и изневерили...(секс или целувка) при условие че наистина даржите на нея...и как по точно бихте и казали?

az nikoga ne sum izneverqvala , no ako se slu4i zaduljitelno 6te kaja
    p.s. taka kato se razdelihme s biv6iqt mi i bqh s drug i vzeh , 4e kazah na biv6iq i nqma6e takiva 6amari , a sme bili razdeleni ama karai az sum si az trqbva vsi4ko da si kaja na4i .... ;(
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Re: ще кажите ли на приятелката ви че сте и изневерили...?

a pri uslovie , 4e naistina durja na nego nqma da mu izneverq
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Не бих направил такова нещо защото държа много на нея,а в такъв случай който е извън представите ми-ще й кажа естественно защото не искам да крия от нея нищо...а и ако пред нея не ми е чиста съвеста...къде?
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Мммм...аз не мога да лъжа...казвам си всичко....
    Но нямам намерение за сега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си