.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Град
    sofiq
    priqtelq mi mi izneveri i mi prizna sled tova..prostih mu i vsichkko si e postaromu..a az ako my izneverq..sus sig shte mu kaja

Град
    Амстердам
    Никога не бих си признала,защото отношенията във връзката се променят,ако изобщо връзката оцелее след признанието.А относно това дали аз ще му кажа или той ще разбере от някъде,и в двата случая ще нараните човека до себе си.Така че,ако мислите да си признавате по-добре не изневерявайте!!!

trqbva da ima doverie !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    priqtelq mi mi izneveri i mi prizna sled tova..prostih mu i vsichkko si e postaromu..a az ako my izneverq..sus sig shte mu kaja
    Един път си е признал,ама може и да го прави често,без да си признава

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Da be ako mi kaje i go reja vednaga /predpolagam/ По-хуу да си го запази за себе си ,защот' без т'ва 100% и аз с1м му изневерила поне 1 път

Град
    sofiq
    mi vuzmojno e..no mn silno se samnqvam.tyk vsichko opirda do doverie ,a az mu go imam..a ako durji na men i me obicha(v koeto ne se samnqvam) nqma da go pravi.

Ами преди 4 месеца изневерих на приятелят си и му казах(без оправдания и тем подобни)..снана му кофти, но пък се зарадва, че бях откровенна с него и може би това запази връзката ни..Най-добре и кажи, но не забравяй да и кажеш и какво чувстваш след това....

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: ще кажите ли на приятелката ви че сте и изневерили...?

Цитирай Първоначално написано от gren
    хмм...бихте ли казали на приятелката ви че сте и изневерили...(секс или целувка) при условие че наистина даржите на нея...и как по точно бихте и казали?

Ако попита - да, иначе НЕ
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си