- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ще кажите ли на приятелката ви че сте и изневерили...?
priqtelq mi mi izneveri i mi prizna sled tova..prostih mu i vsichkko si e postaromu..a az ako my izneverq..sus sig shte mu kaja
Никога не бих си признала,защото отношенията във връзката се променят,ако изобщо връзката оцелее след признанието.А относно това дали аз ще му кажа или той ще разбере от някъде,и в двата случая ще нараните човека до себе си.Така че,ако мислите да си признавате по-добре не изневерявайте!!!![]()
trqbva da ima doverie !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Един път си е признал,ама може и да го прави често,без да си признаваПървоначално написано от pyfpaff
![]()
Da be ako mi kaje i go reja vednaga /predpolagam/По-хуу да си го запази за себе си ,защот' без т'ва 100% и аз с1м му изневерила поне 1 път
![]()
mi vuzmojno e..no mn silno se samnqvam.tyk vsichko opirda do doverie ,a az mu go imam..a ako durji na men i me obicha(v koeto ne se samnqvam) nqma da go pravi.
Ами преди 4 месеца изневерих на приятелят си и му казах(без оправдания и тем подобни)..снана му кофти, но пък се зарадва, че бях откровенна с него и може би това запази връзката ни..Най-добре и кажи, но не забравяй да и кажеш и какво чувстваш след това....![]()
Първоначално написано от gren
Ако попита - да, иначе НЕ![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()