- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са скритите потребители?
Нека де. Пак можеш да се присъединиш и да си най-малката в сектата и всички да те гъбаркатПървоначално написано от fаke
![]()
Grumpy old madman
Редно е основател да стане най-големия, най-дебелия и най-грозния. Аз мисля покривам вторите два критерия. затова АЗ ще основа сектата. И в нашата секта няма да даваме шоколад, ами ще го взимаме от кандидат-членовете.Първоначално написано от fаke
Grumpy old madman
Ъъм, относно шоколада.. ще имаме разговор tПървоначално написано от Canis_Dirus
Собственост на Canis_Dirus
^ то т'ва си е стратегия, така ще става по - дебел и по - грозен, ще е непоклатим на трона!
Първоначално написано от quench
![]()
омфг...![]()
![]()
Робинята на Quench
OK Редно е да обсъдим устава и да направим едно учредително събрание на The ugly fat old bastards. Моля чувстващите се в целевата група да заявят участие в тази тема.
Grumpy old madman
Аз мога да съм ви талисман на групата.Олицетворявам философията на хедонизма в групата на олд фат ъгли бастардс..а именно на много ядене и пиене и бохемски живот.![]()
Или поне по фигурата ми може да се съди,че не си броя калориите.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз, с риск да го приемете като сексуален тормоз, ще заявя, че харесвам жени с месо по кокалите. Скелетите не ме кефя. Обичам извивки!
Grumpy old madman
Хохохо![]()
Dwight D. Eisenhower
Вие се смеете, ама аз си лъскам на Моника Белучи и ми е кеф!
Grumpy old madman
Първоначално написано от Сладичко_bi
"Малена"
Собственост на Canis_Dirus
В момента имам същия БМИ като нейния..
И аз харесвам жени с извивки,но предпочитам аз да съм кльощава,това са ми някакви неизлекувани отстатъци от анорексията преди 2 години.
Признавам,че е адски тъпо,но не мога да го надмогна.
Dwight D. Eisenhower
Е да те излекувам? Ако си падаш до грозни мъжеПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Grumpy old madman