- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са скритите потребители?
Падам си по умни мъже..с теб си бяхме говорили за естествения подбор и за това ,че мацките ги чукат само отличниците,така че няма какво пак да обяснявам.
Иначе няма как да ме излекуваш,аз съм с много промит мозък.Просто прочети това,ако имаш време и ще разбереш колко съм зле.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121721
Но нека не говорим за мен,стана много мелодраматично и егоцентрично.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Вярно. А аз не бях отличник...Първоначално написано от RAWRRR
Сега разбрах, защо не чукам мацки. за някакви 18 стотни. Животът е гаден!
Grumpy old madman
Под умни нямах предвид отличници.
Защото 6ци се изкарват лесно.
Отличници беше образно казано,има много умни хора,които даже не учат в университет.
Макар че..ако един умен човек,е и интелигентен,той ще знае,че дипломата е основно условие за по-добър живот след време.
Между другото познаваш ли Ковачев от Асеновград?
Dwight D. Eisenhower
всичко е разработка ЦРУ
Фамилията ми звучи познатно, но ... по-вероятно не. Или да го познавам много бегло, иначя щях да се сетя.Първоначално написано от RAWRRR
Но за по-добрия живот не съм съгласен. Ако свързваш добрия живот с квалифицирана работа и повече пари - може и да си права. Но една диплома и един кожеш стол зад голямо бюро не винаги правят щастлив.
Grumpy old madman
Ммм,прави си,само че са почти сигурно условие,че няма и да си нещастен.Защото днешният свят е монотеичен,и в центъра на всичко са парите,колкото и банално да звучи.
Ако нямаш пари,нямаш ток,вода,преспиваш всяка вечер на различна пейка,покрит с вестник,надали ще си щастлив.Разбира се има някаква романтика,в това,да си просяк..но не мисля,че е за всеки.
Няма стереотип,догма,алгоритъм как да бъдещ щастлив.Единственото сигурно нещо в стремежа ти да бъдеш щастлив е,да не бъдеш нещастен,а ако си просяк в 99 % от времето ще си такъв.
Затова,ако имаш диплома,която не е купена или преписана,а си се струдил за нея,ще получиш хубава работа,от там и пари и оттам се предполага че Може и да бъдеш щастлив.
Колкото до Ковачев,споменах го,защото той е най-умното момче,което познавам.Пък и щях да се радвам да имаме общи познати.![]()
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от fаke
![]()
Да съм дебел и пъпчив? Помниш ли като ядох по 2-3 шоколада на ден? Одеве пак ядохПървоначално написано от fаke
![]()
Първоначално написано от Сладичко_bi
![]()
простете за грубата намеса в спора, но благодаря RAWRRR - точно от това имах нужда сега.Първоначално написано от RAWRRR
Никой не отрича парите. Поне не разумните хора. А то щастието е относително. Инвалида може да е по-щастлив от милионера и често е. Просто малко хора могат да живеят. Аз още се уча. НО просто не ти трябва някакво трансцедентно събитие, за да рабереш, колко много значи живота и да се радваш на всеки ден, на слънцето и тн.
Аз например се радвах повече на слънцето, което грееше днес сутринта, отколкото на това, че си получих заплатата за декември вчера.
Grumpy old madman
в тази връзка, в момента гледам Sweet November-доста добър филмПървоначално написано от Canis_Dirus
значи и аз трябва да се крия..Първоначално написано от exploitedteen
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
![]()
'Бах мама му... Зна4и тука всеки втори е мега грозен, дебел и пъп4ив излиза, а?
![]()
![]()
Робинята на Quench
нещо протифффф??Първоначално написано от SINDEL
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
О, не.
Аз ви оби4ам вси4ките![]()
![]()
Робинята на Quench
Ехе, ти си прероден Славейков бе, много съзерцаваш къде го видя това слънце ;p Трансцедентно не, но на повечето ни трябва иманентно(даже и на Пенчо му е трябвало) ;p На заплата хич не се радвам ;p виж на харчене на запалата - блаженна радост... ам заплата скоро няма да видя пак^^ life is life ta ra da da daПървоначално написано от Canis_Dirus
Много са ви високи изискванията за клуба деба, никога няма да влезна при тия кила :S така че - основаваме противоположна фракция Хърбелс ен Щърбел corp.
Т'ва е вечниятестествен ОТБОР!!!!!по научнополулярните по ТВ–то казват подбор... от там идва цялата обърквация, ама канал 1 не си сменяли филмите от 20-30 години, може тогава да е било ПОДБОР ;p, в даскало си беше отбор...
ИИИИ каква е супер важната екзистенциална разлика в това,дали ще кажа отбор или подбор?
Dwight D. Eisenhower
Ммм,да но между птичка и пичка има огромна разлика,а между естествен подбор и естествен отбор - няма разлика в семантиката,поне не чаааааак толкова голяма ,за да бъдем дребнави.
Dwight D. Eisenhower
We mean what we say, this is not a game
Those who cross our paths, get server
with pure wrath yeah!
Тия пичове определено са от вашия (п)отбор.