.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Падам си по умни мъже..с теб си бяхме говорили за естествения подбор и за това ,че мацките ги чукат само отличниците,така че няма какво пак да обяснявам.

Иначе няма как да ме излекуваш,аз съм с много промит мозък.Просто прочети това,ако имаш време и ще разбереш колко съм зле.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121721

Но нека не говорим за мен,стана много мелодраматично и егоцентрично.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Падам си по умни мъже..с теб си бяхме говорили за естествения подбор и за това ,че мацките ги чукат само отличниците,така че няма какво пак да обяснявам.
    Вярно. А аз не бях отличник...

Сега разбрах, защо не чукам мацки. за някакви 18 стотни. Животът е гаден!
    Grumpy old madman

Град
    София
    Под умни нямах предвид отличници.
    Защото 6ци се изкарват лесно.
    Отличници беше образно казано,има много умни хора,които даже не учат в университет.
    Макар че..ако един умен човек,е и интелигентен,той ще знае,че дипломата е основно условие за по-добър живот след време.

Между другото познаваш ли Ковачев от Асеновград?
    Dwight D. Eisenhower

Град
    unknown
    всичко е разработка ЦРУ

Под умни нямах предвид отличници.
    Защото 6ци се изкарват лесно.
    Отличници беше образно казано,има много умни хора,които даже не учат в университет.
    Макар че..ако един умен човек,е и интелигентен,той ще знае,че дипломата е основно условие за по-добър живот след време.

Между другото познаваш ли Ковачев от Асеновград?
    Фамилията ми звучи познатно, но ... по-вероятно не. Или да го познавам много бегло, иначя щях да се сетя.

Но за по-добрия живот не съм съгласен. Ако свързваш добрия живот с квалифицирана работа и повече пари - може и да си права. Но една диплома и един кожеш стол зад голямо бюро не винаги правят щастлив.
    Grumpy old madman

Град
    София
    Ммм,прави си,само че са почти сигурно условие,че няма и да си нещастен.Защото днешният свят е монотеичен,и в центъра на всичко са парите,колкото и банално да звучи.

Ако нямаш пари,нямаш ток,вода,преспиваш всяка вечер на различна пейка,покрит с вестник,надали ще си щастлив.Разбира се има някаква романтика,в това,да си просяк..но не мисля,че е за всеки.

Няма стереотип,догма,алгоритъм как да бъдещ щастлив.Единственото сигурно нещо в стремежа ти да бъдеш щастлив е,да не бъдеш нещастен,а ако си просяк в 99 % от времето ще си такъв.

Затова,ако имаш диплома,която не е купена или преписана,а си се струдил за нея,ще получиш хубава работа,от там и пари и оттам се предполага че Може и да бъдеш щастлив.

Колкото до Ковачев,споменах го,защото той е най-умното момче,което познавам.Пък и щях да се радвам да имаме общи познати.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    може да съм малка, ама с големи възможности.[/b]

Цитирай Първоначално написано от fаke
    не съм съгласна. от шоколада се дебелее и излизат пъпки.
    Да съм дебел и пъпчив? Помниш ли като ядох по 2-3 шоколада на ден? Одеве пак ядох

Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    я кажи професионално погледнато, какво мислиш за пирсинга надолу към таза, коремната област? ^^[/b]

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Затова,ако имаш диплома,която не е купена или преписана,а си се струдил за нея,ще получиш хубава работа,от там и пари и оттам се
    простете за грубата намеса в спора, но благодаря RAWRRR - точно от това имах нужда сега.

Никой не отрича парите. Поне не разумните хора. А то щастието е относително. Инвалида може да е по-щастлив от милионера и често е. Просто малко хора могат да живеят. Аз още се уча. НО просто не ти трябва някакво трансцедентно събитие, за да рабереш, колко много значи живота и да се радваш на всеки ден, на слънцето и тн.
    Аз например се радвах повече на слънцето, което грееше днес сутринта, отколкото на това, че си получих заплатата за декември вчера.
    Grumpy old madman

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    я кажи професионално погледнато, какво мислиш за пирсинга надолу към таза, коремната област? ^^[/b]
    Ми не може по-добре да се обясни ^^^ Те си слагат, където поискат - по-надолу, по-нагоре... ('=

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Никой не отрича парите. Поне не разумните хора. А то щастието е относително. Инвалида може да е по-щастлив от милионера и често е. Просто малко хора могат да живеят. Аз още се уча. НО просто не ти трябва някакво трансцедентно събитие, за да рабереш, колко много значи живота и да се радваш на всеки ден, на слънцето и тн.
    Аз например се радвах повече на слънцето, което грееше днес сутринта, отколкото на това, че си получих заплатата за декември вчера.
    в тази връзка, в момента гледам Sweet November-доста добър филм

Супер фен Аватара на fake
    естествен ОТБОР!!!!!
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    абе, ще ви задавя с х.у.й бе..

тия неща на ЛС, тук си говорим за дебели, грозни юзеери, ааааааааамаааааха...
    значи и аз трябва да се крия..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    Град
    SF

'Бах мама му... Зна4и тука всеки втори е мега грозен, дебел и пъп4ив излиза, а?

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

нещо протифффф??
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

нещо протифффф??

О, не.
    Аз ви оби4ам вси4ките

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Ехе, ти си прероден Славейков бе, много съзерцаваш къде го видя това слънце ;p Трансцедентно не, но на повечето ни трябва иманентно(даже и на Пенчо му е трябвало) ;p На заплата хич не се радвам ;p виж на харчене на запалата - блаженна радост... ам заплата скоро няма да видя пак^^ life is life ta ra da da da

Много са ви високи изискванията за клуба деба, никога няма да влезна при тия кила :S така че - основаваме противоположна фракция Хърбелс ен Щърбел corp.

естествен ОТБОР!!!!!
    Т'ва е вечният по научнополулярните по ТВ–то казват подбор... от там идва цялата обърквация, ама канал 1 не си сменяли филмите от 20-30 години, може тогава да е било ПОДБОР ;p, в даскало си беше отбор...

Град
    София
    ИИИИ каква е супер важната екзистенциална разлика в това,дали ще кажа отбор или подбор?
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Ммм,да но между птичка и пичка има огромна разлика,а между естествен подбор и естествен отбор - няма разлика в семантиката,поне не чаааааак толкова голяма ,за да бъдем дребнави.
    Dwight D. Eisenhower

We mean what we say, this is not a game
    Those who cross our paths, get server
    with pure wrath yeah!

Тия пичове определено са от вашия (п)отбор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си