- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пиърсинг и татуировки..
Татуирала си апендиситът? ама отвътре ли? То така няма смисъл, ако ти го извадят и татуировката ще си замине. Освен ако не си го запазиш в буркан с формалинПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Еми аз имам пиърсинг на езика /и на нослето де ама това няма общо ся/ и също имам татус на кръста . . . всичко наистина го намират за сексиАз много искам приятел с обица на езика само и само да видя какво е да те лижат с обица
:P
Точно така. Не смяташ ли, че съм адски оригинална?Първоначално написано от Crag Hack
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Mnogo sladko haresa miПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ooo obeca na nosletoПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Mnogo sladko osobeno na nqkoe malko sladko gadjence
A za lizaneto zavisi - ako ti e chuvstitelno mestenceto i choveka ne liji nejno useshtaneto e grubo
![]()
oo piercing da! tattoo sa6to! hodil sam s momi4eta s piercing na mn mesta!!! samo na zarnata ne sam bil!!! ina4e sega6nata mi fr ima na wejdata!!! super e spored men!Първоначално написано от amatorium
Ами за пиърсинг добре ,стига да е на 1-2 места.Все пак не излизам с игленикА за татус.Точно над дупето разпалва страстите
А някой ден дай боже аз ще се нашаря пооригинално му
![]()
Според мен е супер яко да има човек татуировка...досега не съм уцелвала гагже с татуировка или пиърсинг, но като видя на улицата некой "батко" с татуу направо ми потичат лигите![]()
аз самата ще си правя...но не съм решила още какво да бъде..пък и трябва още някоя годинка две да минат и мнението на майка ми съвсем да не ме интересува...не че сега ме интересува,но мразя да ми мрънкат
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
тапа работа ... на мен не ми изглежда доста симпатично .... интересно е , но далеч от възбуждащо... не го одобрявам![]()
Мммдааа, определено татусите по краката на някое момче адкси много ме радват... пиърсинг.... ми радва ме обеца на веждата или халка на носа...
Иначе аз имам един индустриан на лявото ушо и след 2 години ще ходя да ми направят една татуировка която съм си я решила от доста време... Решила съм че ще си направя ето това
http://img30.picoodle.com/img/img30/...1m_98f421c.jpg
отстрани
Malka gavra s In i Yan-aПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
Евала, кефиш. Такава като тебе с кеф ще и тегля ебати шпаклата :PПървоначално написано от EJI4eTy
+1Първоначално написано от Crag Hack
I moq ima neshto svurzano![]()
татусите са възбуждащи ,ама само на готин човек.
само си седя и си мисля как ше прокарам език по мастилото![]()
виж пиърсингите не ме впечатляват кой знае колко
Ам имам си пиърсинг на езка скоро и на веждата ще си слагам... На приателката ми и харесва пиърсинга ми (предполагам :P ) . А татус ще си сложа скоро само да реша какъв ще е![]()
[quote="Crag Hack"]Ужасно грозно е това на аватара ти. Това не е татуировка, а все едно някой те е залял цялата с лайна. Ще ме прощаваш за израза, но наистина е грозно.
Красивата татуировка (особено за жена) е малка, фина и елегантна.
на мен пък много ми харесва. :P
по темата:бих си сложила на езика,веждата,устната,носа, пъпа(но не всичко заедно де)
за татуировки:на всякъде бих но най вече на рамото и на кръста.
и да може да се каже че понякога е възбуждащо мъж да има :P
offline forever!
Това е моя татос.Ако случайно не сте разбрали къде точно е,пада се отзад горе долу където е бъбрека и надоло към дупето...
[/img]http://www.picvalley.net/v.php?p=u/371/92515_388.JPG
Имам и обичка на езика![]()
![]()
видях ти тату-то жестока еПървоначално написано от Boynce
![]()
offline forever!
ami da padam si i mi haresvat i drygiq pol da gi ima.po to4no haresvam tattoo na mom4eta.a li4no imam obica na ystnata e drygiq mesec imam zapisan 4as za tattoo 6te e iznenada za rojdeniq den na priqtelq mi.mislq 4e vsqko razkrasqvane na tqloto vodi do polojitelni otzivi.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Някой ден с повечко късмет,ще си напиша Thug life с iglesia gothick style на корема,на гърба 3 ангела и малко под тях ще пише Only god can judge me :P
Първоначално написано от stefity
xexeaz si imam piarcing4e na ezi4eto
![]()
i mnogo si se kefq!
![]()
a shto se otnasq za mom4etata.. kefqt me tatosite nai mnogo na kraka no ot kolqnoto do glezena,kato mreja se pravi, a ina4e i na po muskolistite ryce mojena gryb4eto
![]()
no i piersing na ezika za mom4e ne bi bilo zle.. no zavisi ot mom4eto se pak
dali shte mu otiva ot ezika.. i izobshto vynshniq vid
![]()
mdam....ako vidq nqkoi qk pich ...tatoosa my idva v + ( mozyka syshto)