.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    hora iskam da vi pitam -predi nqkade 3 meseca si slojih obica na pupa.V na4aloto be6e xtra,sled okolo sedmica vze da se za4ervqva,a poslednite dni ima dori kruv! Normalno li e tova,znam,4e po princip tam zarastva bavno,no 4ak puk tolkooooooova....

Искам на пъпа обеца,ама майка ми не дава
    а мисля,че ще позволи да си направя нотички зад ухото,съвсем малки или звездичка на ръката...пак малка
    ...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Имам татуировка, както и пиърс на езика и пъпа. Забелязала съм, че на някои мъже това им въздейства, не знам какво толкова намират...
    Къде ти е татуировката бе цуци? Или за по-лесно направо може да покажеш =D>

Аз съм пускала вече снимки във форума, ама не си хванал авантата явно. хаха
    и ми позволи да отбележа, че не съм "цуци"

ето ти я
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/366/91487_871.JPG
    намира се там, където е апандиситът (хайде да видим сега кой си е учил уроците по биология...)
    Айде верно да видим, кой си ги учи
    Органът се казва апендикс, а възпалението му или по-точно на неговите "стени" се нарича апандисит.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Аз имам на пъпчето ...и искам и на носа, а мн искам и татос,ама трябва да чакам да стана на 18(т.е още 1 година) :P
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от hackers
    пич една жена я възбъзбужда мъжа не татуса или пиерсинга аз до сега не съм чул някое момиче с което съм да ми се радва на свастиката на гърба , но това е мойто мнение
    Аз преди време щях да си правя свастика.Какво значи за теб свастиката?
    Само с Хитлер ли я свързваш или и като български символ в древността?
    Пиърсинга го намирам гаден,метълски и т.н.Сега по мен нямам никакъв тунинг Мислех татуировка която значи нещо за мен да си направя,но се отказах,може би по-нататък!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

та аз както имах намерение за обица на зърното,е имам я... само че нзн какво стана,та и пъпа си пробих. но и 2те обици са страшно сексииии :P

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Даа,обожавам татосите.Гърба на момчето целия в татуировки ммммммм.....
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

имам обеци на ухото на езика зърната и тва е скоро ше дупча и веждата ..... татууси само 2 на плешката и на кракът от задната част на долния мускул ..... нз дали го обясних мн добре ам ме разбрахте представляват един череп и от него излиза дим (тва на гърба) и един фалшив разрез в кожата от който излизат няколко змии , една човешка ръка, мухи и хлебарки ....... (тва на кракът)
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Имам татуировка, както и пиърс на езика и пъпа. Забелязала съм, че на някои мъже това им въздейства, не знам какво толкова намират...
    Къде ти е татуировката бе цуци? Или за по-лесно направо може да покажеш =D>

Аз съм пускала вече снимки във форума, ама не си хванал авантата явно. хаха
    и ми позволи да отбележа, че не съм "цуци"

ето ти я
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/366/91487_871.JPG
    намира се там, където е апандиситът (хайде да видим сега кой си е учил уроците по биология...)
    Айде верно да видим, кой си ги учи
    Органът се казва апендикс, а възпалението му или по-точно на неговите "стени" се нарича апандисит.

Подробности, дарлин, това го знам, но някак си е все тая как ще го нарека.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Na sedmoto nebe!
    Имам общо на 2-те уши 7 дупки преди имах на носа но си я махнах.Имам и на езика и веждата.Татус нямам лятото бях си направила временна едно драконче на глезена .И мисля да си направя на плешката скорпион или дракон временна за 3 години ,скоро разбрах че има и такива но искатинска не искам както си немя нмението...не
    Голям размер на картинката! /machoka/

emi po pr piarsing na ezika mi se struva adski qko ili nqkoi tatos .... zdrav na nekoq zdrava raka

Супер фен
    mn mi haresvat nestandartni tatuirovki,takiva,koito nqmat mn hora i na nestandartni mesta.a piarsinga go odobrqvam za momi4eta i to samo na papa,za u6ite si se znae,adski me drazni momi4i s obeci po liceto.a na ezika obojavam mn me kefi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Аз пък като видя момче с пиърсинг по лицето и нз .. изглежда ми педа*ско
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на rakiQ
    колкото повече му мислиш какъв ще ти е татоса и го гледаш толкова повече омръзва
    за тва го имислете на място

Искам да ви питам за временните tatoo.искам лятото като отида на морето да си направя.има ли някой който си е правил да ми каже как се прави,колко струва.зная 4е минава след време ,но колко?и има ли на4ин по собствено желание да си махне6?
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Искам да ви питам за временните tatoo.искам лятото като отида на морето да си направя.има ли някой който си е правил да ми каже как се прави,колко струва.зная 4е минава след време ,но колко?и има ли на4ин по собствено желание да си махне6?
    Временния е голяма простотия... първо личи си че е временен и второ една седмица я искара я не ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    аз във вторник си слагам на зърната и приятеля ми няма търпение и да доста секси е мъж целия в татуировки за мен :P а за жена-вижте аватара ми и кажете сами
    ебати гнусната е тая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си