- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пиърсинг и татуировки..
hora iskam da vi pitam-predi nqkade 3 meseca si slojih obica na pupa.V na4aloto be6e xtra,sled okolo sedmica vze da se za4ervqva,a poslednite dni ima dori kruv!
Normalno li e tova,znam,4e po princip tam zarastva bavno,no 4ak puk tolkooooooova....
![]()
Искам на пъпа обеца,ама майка ми не дава![]()
а мисля,че ще позволи да си направя нотички зад ухото,съвсем малки или звездичка на ръката...пак малка![]()
...
Айде верно да видим, кой си ги учиПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Органът се казва апендикс, а възпалението му или по-точно на неговите "стени" се нарича апандисит.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аз имам на пъпчето...и искам и на носа, а мн искам и татос,ама трябва да чакам да стана на 18(т.е още 1 година) :P
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз преди време щях да си правя свастика.Какво значи за теб свастиката?Първоначално написано от hackers
Само с Хитлер ли я свързваш или и като български символ в древността?
Пиърсинга го намирам гаден,метълски и т.н.Сега по мен нямам никакъв тунингМислех татуировка която значи нещо за мен да си направя,но се отказах,може би по-нататък!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
та аз както имах намерение за обица на зърното,е имам я...само че нзн какво стана,та и пъпа си пробих.
но и 2те обици са страшно сексииии :P
Даа,обожавам татосите.Гърба на момчето целия в татуировки ммммммм.....![]()
![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
имам обеци на ухото на езика зърната и тва е скоро ше дупча и веждата..... татууси само 2 на плешката и на кракът от задната част на долния мускул
..... нз дали го обясних мн добре ам ме разбрахте представляват един череп и от него излиза дим (тва на гърба) и един фалшив разрез в кожата от който излизат няколко змии , една човешка ръка, мухи и хлебарки ....... (тва на кракът)
Първоначално написано от jony
Подробности, дарлин, това го знам, но някак си е все тая как ще го нарека.
Собственост на Canis_Dirus
Имам общо на 2-те уши 7 дупки преди имах на носа но си я махнах.Имам и на езика и веждата.Татус нямам лятото бях си направила временна едно драконче на глезена .И мисля да си направя на плешката скорпион или дракон временна за 3 години ,скоро разбрах че има и такива но искатинска не искам както си немя нмението...не
Голям размер на картинката! /machoka/
emi po pr piarsing na ezika mi se struva adski qko ili nqkoi tatos ....zdrav na nekoq zdrava raka
![]()
![]()
mn mi haresvat nestandartni tatuirovki,takiva,koito nqmat mn hora i na nestandartni mesta.a piarsinga go odobrqvam za momi4eta i to samo na papa,za u6ite si se znae,adski me drazni momi4i s obeci po liceto.a na ezika obojavam mn me kefi![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аз пък като видя момче с пиърсинг по лицето и нз .. изглежда ми педа*ско![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
колкото повече му мислиш какъв ще ти е татоса и го гледаш толкова повече омръзва
за тва го имислете на място
Искам да ви питам за временните tatoo.искам лятото като отида на морето да си направя.има ли някой който си е правил да ми каже как се прави,колко струва.зная 4е минава след време ,но колко?и има ли на4ин по собствено желание да си махне6?
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
ебати гнусната е таяПървоначално написано от Rise_Against