- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за циците?
+1 хахахах НЕ!Първоначално написано от Rise_Against
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
ъхъ .... пробвай да люскаш хормони ....Първоначално написано от Komisar REKS
![]()
hahaha abe pi4 ti na 12 li si e?i kat si mom4e kf0 te interesuvat jenskite cici dali rastat ot sex tfa sa palni gluposti si4ko e geneti4no zalojeno...
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
незнам![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
По време на секс от възбудата на жената в гърдите й навлиза повече кръв и затва нарастват ,НО това е само за момента .Когата възбудата мине гърдите се връщат към нормалните си размери
abe nz,oba4e otkakto s priatelkata mi pravim sex,t.e. za okolo godina mn,ama mn i porasnaha,taka 4e moje i da ima.
+1Първоначално написано от LiLGrizzly
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ahahhahahahhh lapetAaa..
doma6noto napisa li?a mama i tati proveriha li dali e vqrno predi da sedne6 na kompa i da si zadava6 tapite vaprosi
![]()
![]()
seriozno?Първоначално написано от PUSS
qvno samo pri teb stava taka...q ela za malko pri mene
![]()
мимочета пиите бозаи ше ви пораснат достатачно големи цици бтв 95x60x90 перфектните мерки
![]()
Ami da ti kaja,ako priqtelkata ti e v puberteta,ne bih go svyrzvala tochno s mnogoto seks,ama karai ...Първоначално написано от Bianco
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
--------------------------------------------------------------------------------
Moje da. Sexa vliqe na hormonite, a te na gurdite.
dA ama ot mn sex gardite uvisvat hormonite gi otpuskat o6te pove4e uvisvat no sopoino mom4eta tova stava bavno 6te mojete o6te dalgo vreme da ma4kate cici !!!! :P
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
+1Първоначално написано от Rise_Against
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
за циците незнам дали е възможно но на моята приятелка започнаха да и избиват косми по гърба![]()
от секс-а е напълно възможно да ти пораснат гърдите .. не много но значително .. зависи кога си почнал, на каква възраст си .. и то този растеж избива за кратък период от време .. не след всяко еба*е и +2 см. ..може при някои момичето за месец след като са почнали да водят полов живот да им пораснат циците повече отколкото, ако не са почвали да правят секс ..
![]()
![]()
![]()
Не мисля
Трийте тая грозна тема ! Само някакви тъпи въпроси !
Само минавам!
Колкото и на някои да им е смещно ше кажа- ДА.
Естествено не винаги ще стане туко-така, но при хормонален дизбаланс, без значение от какво е причинен, гърдите могат да нараснат. Случва се от силен стрес например и емоционални преживявания. И така момиче на 17 изведнуж нараства значително. Сексът може да донесе нужната емоция, за да се отприщят повечко хормони и бюстът да попорасне. Така че може.![]()
+1Първоначално написано от Atula
![]()
ti ma razbiiПървоначално написано от sWeeT_eLichkA
xaxa to eto zako prostitytkite imali hubavi cici osobeno ryskinite :P xaxa ;] ( no ot dr strana si prav )
+1
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Не мисля....![]()
ДА растът но не от сеха а след него (след няколко месеца)А и корема расте тогава
![]()