.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    не!!!
    +1 хахахах НЕ!

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Цитирай Първоначално написано от Komisar REKS
    Определено НЕ влияе секса върху разтежа на гърдите.
    ъхъ .... пробвай да люскаш хормони ....

hahaha abe pi4 ti na 12 li si e? i kat si mom4e kf0 te interesuvat jenskite cici dali rastat ot sex tfa sa palni gluposti si4ko e geneti4no zalojeno...
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    v edno sypersko grad4e
    незнам
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Пловдив
    По време на секс от възбудата на жената в гърдите й навлиза повече кръв и затва нарастват ,НО това е само за момента .Когата възбудата мине гърдите се връщат към нормалните си размери

ne ama da :P

Цитирай Първоначално написано от PUSS
    Не думай

abe nz,oba4e otkakto s priatelkata mi pravim sex,t.e. za okolo godina mn,ama mn i porasnaha,taka 4e moje i da ima.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ххахха!! Илюзия е...
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    est 4e ne
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Sofia
    ahahhahahahhh lapetAaa.. doma6noto napisa li?a mama i tati proveriha li dali e vqrno predi da sedne6 na kompa i da si zadava6 tapite vaprosi

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PUSS
    seriozno? qvno samo pri teb stava taka...q ela za malko pri mene

Голям фен Аватара на go71n
    мимочета пиите боза и ше ви пораснат достатачно големи цици бтв 95x60x90 перфектните мерки

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Bianco
    abe nz,oba4e otkakto s priatelkata mi pravim sex,t.e. za okolo godina mn,ama mn i porasnaha,taka 4e moje i da ima.
    Ami da ti kaja,ako priqtelkata ti e v puberteta,ne bih go svyrzvala tochno s mnogoto seks,ama karai ...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

--------------------------------------------------------------------------------

Moje da. Sexa vliqe na hormonite, a te na gurdite.

dA ama ot mn sex gardite uvisvat hormonite gi otpuskat o6te pove4e uvisvat no sopoino mom4eta tova stava bavno 6te mojete o6te dalgo vreme da ma4kate cici !!!! :P
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    не!!!
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

за циците незнам дали е възможно но на моята приятелка започнаха да и избиват косми по гърба

Град
    до твоята звезда :)
    от секс-а е напълно възможно да ти пораснат гърдите .. не много но значително .. зависи кога си почнал, на каква възраст си .. и то този растеж избива за кратък период от време .. не след всяко еба*е и +2 см. .. може при някои момичето за месец след като са почнали да водят полов живот да им пораснат циците повече отколкото, ако не са почвали да правят секс ..

Трийте тая грозна тема ! С амо някакви тъпи въпроси !
    Само минавам!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Колкото и на някои да им е смещно ше кажа- ДА.
    Естествено не винаги ще стане туко-така, но при хормонален дизбаланс, без значение от какво е причинен, гърдите могат да нараснат. Случва се от силен стрес например и емоционални преживявания. И така момиче на 17 изведнуж нараства значително. Сексът може да донесе нужната емоция, за да се отприщят повечко хормони и бюстът да попорасне. Така че може.
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Естествено не винаги ще стане туко-така, но при хормонален дизбаланс, без значение от какво е причинен, гърдите могат да нараснат. Случва се от силен стрес например и емоционални преживявания. И така момиче на 17 изведнуж нараства значително. Сексът може да донесе нужната емоция, за да се отприщят повечко хормони и бюстът да попорасне. Така че може.
    +1

Цитирай Първоначално написано от sWeeT_eLichkA
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    +1
    ti ma razbii xaxa to eto zako prostitytkite imali hubavi cici osobeno ryskinite :P xaxa ;] ( no ot dr strana si prav )
    +1
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Супер фен
    Не мисля....

ДА растът но не от сеха а след него (след няколко месеца) А и корема расте тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си