.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Цитирай Първоначално написано от Admiral John
    Цитирай Първоначално написано от k`man
    Познавам човек,който под самоконтрол и с помощта на подсъзнанието почти си е излекувал кръвното и нервите и всичко е въпрос на самоусъвършенстване......
    Да така може,ама я се пробвай да излекуваш някой друг човек,не себе си.Тогава едва ли ще стане...
    Уж бяхте големи атеисти а.. Как ще обясните например способностите на тибетските монаси? Имам един познат който може да ви демонстрира малко сила на духа си, ако го направи ще се разтреперите и ще си помислите че ви е ударил тока, а всъщност друго обяснения нямате, щом не вярвате в подобни неща.
    Това какво общо има с разни магийки и вярвания в Бог?Говорим за човешки мозък и човешка воля.Тя се създава именно в мозъка.Не съм голям биолог,ама съм сигурен,че има нещо общо с нервната система.Всичко се пренася по нея и при силна концентрация може да постигне много.Никога обаче няма да чуеш от мен нещо за черни аури,балончета,летящи хора,черни магии и такива простотии.Говоря за себеусъвършенстване-тоест на мозъка.То е все едно да спортуваш-като бягаш много,ти заякват мускулите.Тъй като мозъка е доста по сложен,нещата там също са по сложни,ама след време и силна концентрация може да се постигне примерно-да успееш да си спреш сърцето да си намалиш кръвното налягане и такива-всичко в областа на биологията,няма нищо общо с духовни глупости.
    Какво имаш предвит под "ще ви покажи силата на духа си".Я кажи какво толкова прави?

Град
    тук таме
    "такива-всичко в областа на биологията,няма нищо общо с духовни глупости. "
    Абсолютно съм съгласен,дори ако сте чели и чували.....нервните импулси са лек електричен заряд.
    Днес гледах филма по канал едно за преживяванията по време на НДЕ(ПБС) и там изтъкнаха много теорииии едни които доказват,че всичко е халюцинация и процеси които протичат в мозъка по време на това състояние.А другите теории бяха "безсмъртност на душата"....но в никоя теория не описваха никаква божествена намеса и религии,имаше един поп който каза нещо свързано със християнството,но на фона на всички останали аргументации изглеждаше смешно това негово изказване.
    Неможеш да излекуваш себеусещането на друг човек защото всеки човек е като един отделен свят и той сам трябва да потърси отговори в себе си,да си задава въпроси и да търси информация......нешо което някои хора никога не са правили.....

Град
    49 Layer
    Тия "духовни глупости" скоро ще бъдат признати и от науката, а един мой познат може да се концентрира за 2-3 секунди, и след това ако си близо до него усещаш огромно парене и жега в слънчевия сплит, а там е една от 7-те чакри.

Град
    тук таме
    "Тия "духовни глупости" скоро ще бъдат признати и от науката"
    баби-ни-ти-трънкини.......чети повече,вместо да говориш безмислени неща

Брей тоз твоя човек,си е цяла печка....аз бих се притеснил,да не би да има треска нещо.
    Такаааа значи вярваш в чакрите.
    "Преди хиляди години, йогите са определили чрез своята изключителна духовна практика седем основни комплексни системи, които свързват нашия микрокосмос с външния макрокосмос."
    Йогите не са били християни,те и сега не са де,къде си виждала будист да се кръсти.За Християнското учение всяко друго учение е ерес.....ти как така вярваш в чакрите и се имаш за християнин/нка......а ми казваш че аз не съм бил запознват с библията

Град
    49 Layer

Брей тоз твоя човек,си е цяла печка....аз бих се притеснил,да не би да има треска нещо.
    "Преди хиляди години, йогите са определили чрез своята изключителна духовна практика седем основни комплексни системи, които свързват нашия микрокосмос с външния макрокосмос."
    Йогите не са били християни,те и сега не са де,къде си виждала будист да се кръсти.За Християнското учение всяко друго учение е ерес.....ти как така вярваш в чакрите и се имаш за християнин/нка......а ми казваш че аз не съм бил запознват с библията
    Чакрите си съществуват, и не са измислени от будистите.

....

Interfaith rapes faith!

Досега изчетох доста твой коментари,и да те питам:
    как така вярваш в Христос,но вярваш и че чакрите съществуват?
    Ако искаш наистина да разбереш нещо,вземи си Библията и я
    прочети най - после/наново.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Според мене това са врели некипели.С вековете са създавани легенди,пренасяни през времето,за да има нещо,което да плаши по-малките или просто някой е измислал приказки,за да преспи децата си.Не е възможно да съществуват такива работи,иначе ако съществуваха до сега щеше да се знае.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: Черна Магия,какво мислите за нея,дали е мит или реалност

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    От векове се носят легенди за могъщи магове способни на всякакви чудесасъживяване на мъртви,проклятия, призоваване на демони и мъртъвци и още много други,но дали това е реалност и ко е на каква жертва изисква тази мощ?
    Смятам, че е реалност. Изучавам окултизма (като философия) от години. Все още не съм се убедила с очите си за съществуване на свръх естественото, но има време, оптимист съм и чакам. Вярно, нещата които достигат до нас са лееееееко преувеличени(визирам мощта на маговете) но все пак и там има малко истина. А цената е голяма, да не кажа и огромна. Ще кажа нещо простичко и всеизвестно: Вселената се гради върху равновесие, всяка магия ако щете се намесва в това равновесие и го поврежда. За да се компенсира тази загуба на енергия, тя трябва да се отнеме от някого а най-прекия и същевременно заслужил източник е мага.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Да пълно е с хора които ги практикуват

Цитирай Първоначално написано от darking
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper
    булшитс...
    Май ти си тва. Само че в буквалния смисъл на думата
    А ти да знаеш не буквалния?Подозирам че всички които пишат, че има "черна магия" коефицентът им на интелигентност е под 80.. Не си тровете съзнанието с глупости и лъжи, но не бъдете и пълни материалисти. Когато откриете баланса, значи че сте открили Бог и какво всъщност значи тази дума.

Срам ме е на моменти че съм българин. Интересуваме се само от врачки и чалга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си