- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е exploitedteen
Защо си такъв флуудер та направи 15 000 мнения!?????
След като аз съм регнат мн по одавна от теб с друга регистрация и имах 50 мнения ,ти сигурно 100 смислени поста имаш другото е само флууд
не е ли време да осъзнаеш колко си прост?
Може и да са ти ги задавали, но...
Кой според те е най-големият ти успех в живота? А най-голямото падение?
каква е истината за смисъла на живота, вселената и всичко останало?
Аз ще се включа с малко много тъпи въпроси, които едно космо-момиче не трябва да задава. Но шанс. В интерес на истината не отговорите са ми толкова важни, а по-скоро факта, че знам, че ще се затрудниш. Защото си мъж и не говориш за чувства и защото си мъж и не забелязваш детайли. А все пак това е горещият стол и трябва малко да ти пари на продължението на гърба.
(добре, де. и отговорите са важни, но малко по-малко)
1. Изброй три неща, заради които обичаш приятелката си (демек мен)
2. И три дребни детайла, които обичаш в нея.
И за да не ти развалям имиджа на тъф гай давам шанс да отговориш на лс или по имейл или в какъвто прецениш писмен вид. Може и тук, разбира се. Не толерирам отговори като "не знам" "не мога" и т.н., както и отбягващи тематаЗнам, че имаш правото да не отговаряш, ама все пак... като рицарите
:P
Saatana vittu perkele hate crew!
според мен след като минат през тоя стол, хората стават по-безинтересни.
на теб станаха ли ти по-безинтересни Къдли и Канис?
ти почувства ли се по-безинтересен?
Ако беше учил/а малко повече психология щеше да знаеш, че никой не иска мъжът му да е мъчалив и потаен повече от необходимото, товст в началото. То в както хората харесващи якичките мъже. Но те ест държат повече да ги харесват, а не да се плашат от тях. Всичко се свежда до етапите. Това е.Първоначално написано от Weary
Амиии интересно ми беше да ти чета откровенията (:Първоначално написано от exploitedteen
А предишния аватар беше по-добър..![]()
What you give is what you get!
Според мен се справи супер. Очаквах, че ще ти задават повече въпроси. Аз този път бях пас, и все пак сега се сетих какво бих могла да те попитам : кой е най-ценният диск с музика, който имаш?Първоначално написано от exploitedteen
На мен предишният ти аватар повече ми харесваше. Може би съм свикнала, кой знае. Мацката беше яка.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Определено беше много интересно да надникна в мислите и ежедневието ти.
А за аватара - на мен лично този ми харесва повече. По-силен е като емоция.
Да изкарам ли аз по-яката мадама за аватар?Първоначално написано от fаke
![]()
ти пък с твойте пички за аватар. Ский Сашо засвидетелства любов към неговата си пичка, а ти само ме депресираш с някфи... с огромни цици.
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ъмм.. аз не разбрах кой бил следващия за стола?![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз знам,аз знам..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
![]()
Кой, кой?
![]()
Робинята на Quench
kato nqkakva zvezda te razpitvat horata ^^.. nice ^^
Горещия стол малко поизстина май а?Как ще коментираш? Съжаляваш ли? Какво предлагаш да се направи?
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!