.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Оставаш ли си девствен след мастурбация?

Хора, да питам(искам да отбележа, че нз дали има такава тема, но не видях и за тва)дали след мастурбация ти все още си девствен? Този въпрос съм си го задавал и нямам отговор... Дайте хелп, плс.

tva e edin ot vazmojno nai-tapite vaprosi...ESTESTVENO 4E SI OSTAVA6 DEVSTVEN!!!! 6TO ZA VAPROS? AKO NE SI PRAVIL SEX ZNA4I SI DEVSTVEN!!! I IZVINQVAI AMA SPORED TEBE,ZA6TO ZA NE SI DEVSTVEN SLED KATO SI MASTURBIRAL???

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да, оставаш девствен след мастурбиране

Град
    sofia
    абе хора не се изцепвайте така без да знаете ...
    щом говорим за девственост при мом4етата то тя е само психи4еска или емоционална или както искате я наре4ете.при мъжете няма 'физи4еска' девственост..
    а колкото до моми4етата- след мастурбиране с проникване във влагалището най-вероятно девственост пове4е няма.
    така 4е не отси4айте от раз как щом не си правил секс си още девствен

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    +1 - ратък. точен и ясен отговор. другите са някви бълбочи м/у обяснение и обиди, отпраени към автора
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    щом говорим за девственост при мом4етата то тя е само психи4еска или емоционална или както искате я наре4ете.при мъжете няма 'физи4еска' девственост..
    а колкото до моми4етата- след мастурбиране с проникване във влагалището най-вероятно девственост пове4е няма.
    Именно !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Devstvenostta i pri momchetat i pri momichetata si ostava dokato ima sexualen akt s partnior. Inache i da masturbira momcheto, a momicheto da se otvori s drujkta na chetkata si za kosa pak si ostavat devstveni!
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Devstvenostta i pri momchetat i pri momichetata si ostava dokato ima sexualen akt s partnior. Inache i da masturbira momcheto, a momicheto da se otvori s drujkta na chetkata si za kosa pak si ostavat devstveni!
    добре !!! ще си го запиша абе продупчиш ли се сама само теоритично си девствена ... на практика си леко разпечатана

опа темата е била от момче

девстен си брат !!! спокойно

Град
    EastPerih (Исперих)
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

aeeee lapetaaaa da iba toq sait se napalni s nqkfi 10 godi6ni lapeta deto neznaet pikae li im se ili im se prai drugo tapi tapiiiii est 4e si ostava6 devstven kat gledam pone si se nau4il "pi6leto" ti kade e sme6ki
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Abee ne se podigravaite taka gadno na mom4eto ... Vseki ima nqkvi vaprosi za edno ili za drugo .. ako vseki na vseki se podigrava ... kvo praim tuka ?! Moje da otg bez da se podigravate, taka ni6to ne se postiga .. Kolkoto do temata da .. devstven si dokato ne pravi6 sex

Благодаря на всички за отговорите, дори и на тези, които бяха доста подигравателни. И да научил съм се къде ми е пишлето и не съм ти некое 10 момченце. Знам кво искам. Нали за тва е тоя сайт да зададеш въпрос, на който нямаш отговор и да ти отговорят. Не е нужно да да се подиграваш. Не ме познаваш, не говориш!!!

По твоята логика...все едно да се наядеш само с разглеждане на менюто.
    Russian Aerospace Agency

ето то4но и кратко

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от copacabana111
    а оралният секс брои ли се за загуба на девственост?
    Ньет

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

то и пълнолетен се бройка да станеш на 18, ама нЪц, не е тоно така...
    вАЖно е ти самия кога ще го почувстваш че си мъж, не е след половия акт.. може да е месец след това, както се спомена по-горе "при мъжа това е психологическа бариера"... сам ще осъзнаеш когато начина ти на мислене се промени..

Град
    Sofia
    mi spored men po vreme na masturbirane ako skusa6 devstvenata cipa sled tova pak si ostava6 devstven...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    Xa-xa! Tuka gospojicata,Profesora shte ni gi obqsni rabotite,che nie sme malki i ne razbirame,za kakvo stava duma!
    O ubedena sym,che s edno prystche,ama kato ti se razkysa devstvenata cipa...prosto ne mi govori.Nahorata po 4-5 pyti pravqt seks i ne se e dorazkysala,tuka ot edna masturbaciq-gledai samo k`vi chudesa stavat.
    Otnosno devstvenostta-tq se gubi sled izvyrshvaneto na polov akt!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Асеновград, България
    Да, оставаш си девствен. Девствеността си губиш, чак когато правиш секс за пръв път.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от copacabana111
    а оралният секс брои ли се за загуба на девственост?
    Да брои се! Къса ти се ципата между двете сливици

Град
    до твоята звезда :)
    Глупости .. глупостии .. глупости .. девствен си .. да .. да да .. глупав .. също ! форума е за въпроси .. ама за сериозни неща мисля .. се едно .да питаш .. след като акам .. аналния секс нали ще е безболезнен ..

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Глупости .. глупостии .. глупости .. девствен си .. да .. да да .. глупав .. също ! форума е за въпроси .. ама за сериозни неща мисля .. се едно .да питаш .. след като акам .. аналния секс нали ще е безболезнен ..
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от radcliff_e
    Благодаря на всички за отговорите, дори и на тези, които бяха доста подигравателни. И да научил съм се къде ми е пишлето и не съм ти некое 10 момченце. Знам кво искам. Нали за тва е тоя сайт да зададеш въпрос, на който нямаш отговор и да ти отговорят. Не е нужно да да се подиграваш. Не ме познаваш, не говориш!!!
    сигурно си под 10 годинки направи адски много грешки в това дето написа ...
    а и .... тъп въпрос
    "след целувка оставам ли девствен?плс помогнетеее ми никои не ми отговаря "
    - това човече прилича на теб (зубър които не знае нищо за секса)
    и в моя клас има един такъв...
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    София най-голямото село в БГ
    spored men li4no da ostavash si devstven zashtoto.. ne edna 4ikiq moje da ti zeme devstvenostta.. ili edno prust4e.. ima razlika ot pryst .. ryka.. i istinskiq sex samo sexa bi mogul da ti zeme devstvenostta.. a nqma zna4enie ti po vreme na masturbaciq /za momi4etata/ dali sa si skusali cipata ili ne... ama ne se e otvorila s polov organ nali??

da ostavash devstven!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си