- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обожавам жени с големи гърди!
i moite i moite sa malki ,ama si gi haresvam pyk i na razmerite mi sa tamyn![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
повече ме кефат ДУПЕНЦАТА![]()
циците са без значение
е не да са като монета под балатум![]()
ne si e rabota.. edipoviq kompleks ne e ot nai hubavite![]()
moite sa normalni i sym happy 4e moeto mom4e ne strada ot tozi kompleks![]()
Е тва е истинатаПървоначално написано от Lunatic-
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Много точноПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Да ги целува и гали-добре.Ма да мачка все едно меси тесто ...![]()
Първоначално написано от Lunatic-
Lord Give Me A Sign
+1Първоначално написано от Ice_Queen_
Не бързайте да нападате авторката.. Много момичета минават през това - т.е. копнеят за връзка и са готови на всичко, следователно искат и да знаят всичко по отношение на предпочитанията на мъжете, за да се "справят по-добре", да бъдат по-харесвани и т.н. Затова ще кажа на всички момичета, които се притесняват от това - вие сте повече от един чифт гърди, нали?Оставете ги тези, разчитащите само на циците си момичета - т`фа си е комплекс.
![]()
![]()
А, и още нещо - силиконът на пипане не е приятен.![]()
![]()
радвам се че мнението ми ти е харесало..оБАЧЕЕЕЕЕЕЕЕ има един лекичък проблеммммммм :Първоначално написано от LovePoisoned
Първоначално написано от speedtrans
ъъъъъъъъъъъъъ..авторката е автоР,май..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Мацката на аватара ти "подкрепя" т'ва което казвашПървоначално написано от Maja
.
Ааа и някой каза симпатични цици..ще ме побъркате от смях, бе
Я, си представете симпатичен ***
![]()
ela pri mene az shti gi machkam s chuvstvoПървоначално написано от pyfpaff
![]()
za tfa jiveemmmmmПървоначално написано от pyfpaff
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
emi az sam momi4e i spored moite vpe4atleniq na mom4etat im haresvat golemi gardi poneje az imam (ne 4e se hvalq) i postoqno na men mi se obrashta vnimanie i tova porajda izvestna zavist u moite fr 6toto te ne sa ot nai nadarenite ama kakto i da e i misalta mi e 4e na mom4etat i haresvat edri gardi![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Че то големи гърди и аз харесвам. А в тоя ред на мисли и малки гърди харесвам. Като цяло, женските гърди са изключително естетични във всичките си разновидности, размери, форми и големини.![]()
Ъм, да поясня, че съм от женски пол и не влагам кой знае какъв сексуален смисъл в изказването си. Просто съм ценител.![]()
Първоначално написано от Barbie
Съгласна съм, но големите и стегнати винаги са ме привличали.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Е, няма да си кривя душата - и мене. Ако имах малки гърди обаче сигурно бих твърдяла, че обичам прасковки/мандаринки/ябълчици (и всички други ужасяващи сравнения, които жените правят, когато говорят за гърдите си...тръпки да те побият от подобни аграрни олицетворения)Първоначално написано от _Cuddly_
Но все пак смятам, че красотата има много лица...и, очевидно, много гърди...
(Нещо изпростявам тая вечер. Ше ма извините...)
spored men ne izprostqva6 kaza go taka kakto i az si go mislex pone ..Първоначално написано от Barbie
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Аз обичам пържоли тва брои ли се ?
смешно е да гледаш как "момичета" с малки гърди плюят, кълнят и псуват "ония разшлякани к*рви с големи ц*ц*" и момчетата, които харесват такива са изкарвани олигофрени с едипов комплекс и какво ли не
я се стягайте, комплексарки![]()
Хехе,моите цици са малки и откровено не харесвам големи,как ще докажеш че съм комплексарка?Първоначално написано от OtherDimension
Понякога си е въпрос на вкус.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
като почнеш да псуваш ще докажа.. едно е да не харесваш наистина, съвсем друго да го правиш от яд и завистПървоначално написано от RAWRRR
съгласна?
![]()