- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- разбирате ли се с майките си?
като фр сме,но се караме като луди
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
бих казала
тя всячейки ми угажда,а аз като отплата за всичко,което прави за мен само я ядосвам![]()
и с мойта сме същитеПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
da mnogo az sam mom4e i govora s maikami za seksgolem smeh e no e qko
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Не много...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
+1Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
с мойта майка сме си като приятелки и само с нея ходя на пазар![]()
готина е ама аз необичам да говоря с нея за момчета.Знам че тя би ми дала най - добрия съвет, но въпреки това не го правя... нз! Иначе мама си е супер и е направила много за мен.
Като се замисля така... мисля че мн рядко казваме на родителите си, че ги обичаме, а това е много важно за тях... (ест има и изключения)
Айде, и да слушате![]()
Естествено понякога се караме,но като цяло сме в добри отношения...![]()
разбираме се![]()
Ами разбираме се супер добре защото е с почти същия характер като мен!!! Друг въпрос е че се виждаме веднъж на 2-3 дена за по 5-10 мин......![]()
Като се сметне факта,че се засичаме за по 1-2 часа.Но дори и тогава намирам как да я изкарам от равновесие.Когато имам някакъв проблем или искам да си купя нещо си говоря с нея,когато си приготвям нещо за хапване,я питам дали иска,понякога я питам дали пак ми е взела гланца,моля я да ми даде черния си молив или пък й противореча,понеже ми е скучно или имам работа на компютъра,пък тя не става,и много често тя ми се връзва.Когато и на двете ни е скучно понякога си простеем
Но в никакъв случай не й споделям за гаджета,за мои увлечения или разни подобни.Има една граница,дето не трябва да се прекрачва.Тя ми е майка,трябва да се грижи за мен,да въвежда строг контрол,не да ми казва с кой от двамата е по-добре да тръгна,или кой иска за зет
![]()
maika mi e pe4ena,no kogato se skarame s po malkata mi sestra mama vinagi vzima neinata strana![]()
и аз такаПървоначално написано от ...FaShIoN...
:P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
супер е , снощи така се бех напил че нямах сила да стана да повърна в кенефа и тя доиде и ми донесе лиген и м напръска с вода и сега имам и закуска , супер е![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Дам, много добре се разбираме с мама! Обичкам си я многоо!![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Мойта майка е чисто чао!Все едно че си говоря с приятел за сякви простотии!.
Brain Madness!
[b]аз не се разбирам особено с моята .. с тати се разбирам повеече![]()
Ммм... достатъчно. Не ми е най- добра приятелка, почти нищо не знае за мен откакто съм й се изплъзнала от абсолютния контрол... тоест от преди 5- 6 години. Даже май и любимия ми цвят не знае. Има лека дистанция между нас, не споделям с нея не защото не искам, а просто защото тя мисли по съвсем различен начин и изобщо сме твърде разлини и с нея, и с баща ми. Ама съм доволна от тях де и ги обичам естествено. Не искам даже да си представям какво ще е ако ги няма.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Еми разбираме се...Понякога се караме, ама на мене бързо ми минава и й се извинявам (не баш извинение, ама аз си знам какво е )
![]()
еlsy![]()
+1Първоначално написано от saysonic
![]()
Желязна Девица
Дам!!!![]()
Мисля,че няма нещо,което да не мога да й споделя![]()
![]()