- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- разбирате ли се с майките си?
Понякога много се караме, а понякога много се разбираме ... но повече се разбираме отколкото се караме![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
разбираме се добре макар че по някога сме на различни мнения но все пак намираме компромисно решение на нещата
![]()
Не,пълни противоположности сме.
идеално
Аз се разбрам с мойта мамаа като се караме понякога ми е забавно
![]()
общо взето добре се разбирам,но като почнем да се караме---->трета световна война става![]()
неееееееее
майка ми е вманиечена перфекционистка аз
съм най голямата й противоположност ан света и тя обича повече брат ми
е не сме ли едно голяяяяяямо щастливо семейство?!?![]()
in defense of our dreams...
преди не се разбирахме, но отмина този период![]()
Ми в общи линий ,, За много неща имаме различно мнение и вкусове - НОРМАЛНО , но се разбираме някак си .. Научих се да уважавам нейното мнение и то взе , че се получи .. Караме се единствено , когато и двете несме в настроение или по - често тя ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
да мн добре се разбираме и мн си е обичкам![]()
Да,аз много добре се разбирам с мойта мама,много си я обичкам и мога да й кажа абсолютно всичко
Разбираме се, споделям и много.Естествено понякога не може да седим в една стая, но това е нормално.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
NE!
Tq me mrazi,a az si q obichkam![]()
Просто перфектно си се разбираме ако нещо закъсам или нещо ми потребва винаги е на линия въпреки че живее малко далеч от мен![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
даа![]()
![]()
мм не особено .. даже никак![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Макар да не си го признавам и показвам,я боготворя-възхищавам й се и като се замисля тя е най-важния човек в живота ми и човека,който ме познава и разбира най-добре. Преди всичко ми е приятел,макар на моменти да е доста грубо-искрена и критична към мен.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Не![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Разбираме се направо идеално. Тя ми е най- добрата приятелка. Даже сигурно и омръзва само като се прибера от училище и я засипвам с истории и глупости. Говорим си на всякакви теми, абе в прекрасни отношения сме...пожелавам го на всички![]()
![]()
![]()
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
..razbiram se s maika mi , no ne si spodelqm ni6ty s neq ..