.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен
    ам аз имах абсолютно същия проблем в 6 клас...в 5 клас всичко си беше супер, но когато отидох на първия учебен ден в 6 клас абс всички ме гледаха накриво...и от там почна всичко всички се ебаваха, тормозеха ме понякога, викаха ми що не съм си намерила все още приятелка...ние сме само 7 момичета в клас и останалите 6 седнаха в една редица от чинове една до друга а на мен ми се налагаше да седя сама, изолирана в другата редица но един просто всичко, абсолютно всичко се обърна на 180 градуса...така бяха преместили чиновете, че седнах в редичката на другите момичета...отношението на всички съученици се преобърна тотално...всички почнаха да ме уважават, да се държат приятелски с мен, да ме уважават...така е и досега...Мисълта ми е да направиш промяна, каквато и да била тя / към добро де/ и все нещо ще се промени

Град
    над морето
    тогава си намери приятели извън училището или най-малкото от друг клас и така да не ти пука възприемай ги че това са хората с които учиш и нищо повече и ако ти се подиграват ще им се подиграваш и ти
    даже можеш да се възползваш от ситуацията така и така вече си отхвърлен можеш да почнеш да ги бъзикаш и тормозиш поне подиграването ще е взаимно

Град
    Атлантида
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Ебахти лапешките простотии Като каза, че се канели да те бият и се сетих за един филм (Класът), в който става дума точно за това - за насилието в училище, и разделениято на "гъзари" и "задръстени"
    Незнам какво да те посъветвам, просто някои хора се имат за много по - важни от другите, и това няма как да се промени, винаги ще има такива хора...
    А спомняш ли си как свърши 'Класът' ?
    1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!

2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!

4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!

Град
    Русе
    пич такъв е живота...
    само ще ти кажа не чети коментарите от типа "премести се в друго училище" това е голяма грешка, заради някви мухльовци да се местиш и да си прецакаш много повече животар (нали каза че си в гимназия).
    това че си метъл няма значение, поне за мен само че пърхота малко ме дразни ама то маи сички метали (МЕТАЛИ) са такива теи че трябва да се пребориш с тях и да не ги оставяш да се подиграват с теб затапваи ги пред целия клас и пред учителите с нещо което наистина ги комплексира и така ще разберат да не те закачат.
    и в моя клас има един задръстен (не е метъл,а зубър) и е мн мазен (тои се купи 1 път в седмицата веее ) и тои е център на подигравки по простата причина че сам си е виновен (не се опитва да отвърне на някого и се оставя да го подиграват) , но не се мести в друго училище!
    така че сега учи и дано малко съм ти помогнал
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

ne gubi nadejda. . . . . . ako iska6 da stanete priqteli ne ia gubi!!!W na6ia klas ima edno mom4e koeto se e rodilo s edin maluk defekt na ustnata praiha mu nekude 4 operacci no rasibrase ne stana to4no kakto trqbwa no sna4itelno po dobre.nie go otbluskwahme sa o6te nekoi drugi ne6ta no wij go sa ...uwi...stana 4owek na mqsto i men me maitapat horata sa twa 4e ne se kupa (pa to se kupa 1 put seki 2 dena) i mi wikat Mr.Higiena ponekoga de taka 4e gore glawata puk twa 4e ne si ot mnogo samojno semeistwo da ne ti puka 4u li sigorno se fukat adski s markowi parcali te ako sa si slojili glawata w torbata ne gi sledwaq!

P.S.as ne iskam da se fukam no sum ot samojno semestwo i ne e mnogo po rasli4no maika mi kara 20 godi6na lada a ba66ta mi mercedes.Ba6ta mi iska6e i na neq da i kupi maluk mercedes i da ia prodade ladata ma tq kasa TWURDO NE!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Явно класа ти е съставен, предимно от комплексари, свикнали да виждат сламката в чуждата паничка, но не и гредата в своята.До тук с констатациите, сега обаче трябва да се търси адекватно решение на проблема.За момента, аз виждам само едно, което ти така безкомпромисно отхвърляш, а именно преместването в друго училище.Друга оправия няма, съучениците ти, нямат мозък,няма и да имат, ти предполагам имаш, не го губи, а час по-скоро си вземи отпусното и потърси алтернатива в друго училище.Смяна на класа не е оферта, защото ти отново ще бъдеш тормозен и обиждан през междучасията-отново пагубно отражение върху психиката ти.

Това,че си 9-ти клас, не ти пречи кой знае колко много.Стига да всички тези фукльовци, но всичко е в твои ръце.Няма какво да отлагаш, с идеята те ще се променят и ще проумеят, че постъпват глупаво.Тъпото си е тъпо. имаш желание, ще постигнеш и привидното непостижимо.
    Знам, че ти много трудно да бъдеш единак и да се са справяш сам, но като си заобиколен от идиоти, друго решение-няма!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

v1ob6te da ne te *be ko mislqt tes ot tvoq klas 6toto te sa tolkova malumni i razsajdavat kat nqkvi lapetii nz kak 6te se opravi6 kato vsi4ki sa sre6ty teb ;[ v na6iq klas ima6e din tak1v ama az kat kazax da go ostaqt ne go pipat ve4e.a tova za parite e nai-malumnoto ne6ty v1ob6te nqma zna4enie kolko pari ima semeistvoto ti pokaji im 4e ne ti puka ko mislqt i kak se darjat uspex4ita

Мега фен
    Моето мнение е, че хората само на пръв поглед обръщат внимание на външния вид и социалното положение. Така, че проблемът ти не се състои в това Отвори се малко, започни да приемаш на шега ебавките и ще видиш как те ще започнат за те приемат в групичките си С един бой или с това, че започваш да се правиш на недостъпен за тях, т.е. "да се държиш на положение" нищо, абсолютно нищо не се променя. Най-много да се отчуждиш още повече от класа си Повярвай ми, изпитала съм го на собствен гръб Ако и това не помогне, сложи си розовите очила и продължавай нататък Не ми се вярва да няма нито един човек извън клас, като искаш, и извън училище, с който да си допадате взаимно Че то да не би на света да съществува само и единствено твоя въшлясал клас, я?!?!? Айде успех от мен

Здравей!
    Явно не си попаднал в подходящото училище и клас - не всеки има късмет. Казваш, че слушаш метъл.Значи другите трябва да те гледат с респект!Ти си над тях, повярвай ми.И някой преди мен беше попитал няма ли метъли в училището - неможе цялото да е фешънско .А това, че се обличаш с дънки и суичъри - ми к`во и аз така.Не виждам какво му е странното т`ва си е обикновенно облекло за даскало, с рокличка ли да ходиш А колкото за проблемите с кожата по-добре иди на козметик, ще ти помогне 100% Съветвам те да не вадиш вече нож, защото може да се оплачат от теб и да се изкарат на жертви, и до колкото знам е забранено! Разбирам те, че не можеш да се преместиш в друго даскало - след толкова мераци да влезнеш в гимназия.Просто почакай - с времето ще си намериш някой, който да те разбира!
    Айде успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си