.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

СЕКС символите в даскало

Във всяко училище има секс символ и от 2-та пола.
    Та разкажете за във вашето даскало;:
    -за кои негови/нейни качества е оприличен/а за такъв/а
    -на теб харесва ли ти
    -как той/тя се държи с останалите
    -в какви отношения сте
    -би ли се хванал/а с нея/него , ако ти се отдаде възможност
    -в каква компания се движи той/тя и къде ходят
    -как изглежда
    -тя/той ходи ли със секс символа от другия пол
    ....
    та всеки да отговаря за ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ ПОЛ

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми има ама май не е само 1 Не са надути и не се държат високомерно...по принцип де Но аз не бих се хванала с такъв дори да имам възможност,защото обикновено са някви женкари Но иначе на външен вид цепят
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Май много американски филми гледаш?
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    май май
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Секс-символ?Водещата мажоретка и капитана на футболния отбор?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Секс-символ?Водещата мажоретка и капитана на футболния отбор?
    Много американски филми гледаш.

В мойто даскало няма такива екстри.

Град
    EastPerih (Исперих)
    абе има ся някои дет наистина са яки и всички си падат по тях,ама те не ходят с кой да е,а само с по-големи от тях и уж "яки пичове" .даже две такива са от моя клас(9 клас)ама са прекалено надути.просто даже не може да говориш нормално с тях.мислят се за някви по-по-най щот ходят с някви по-големи.пфффф

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Такова животно нЕма. И май наистина гледаш много американски филми ...
    Pure white

Ами аз не мисля, че са секс-символите на даскалото, ама има една групичка от около 10 момичета може би, които са доста мммм забележими (фон дьо тен 10 см, присадена коса, еднакви и еднакво смотани, в искрящи цветове дрехи, тънки токченца, вървят като ..) както и да е..мацкии половина

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Ами аз не мисля, че са секс-символите на даскалото, ама има една групичка от около 10 момичета може би, които са доста мммм забележими (фон дьо тен 10 см, присадена коса, еднакви и еднакво смотани, в искрящи цветове дрехи, тънки токченца, вървят като ..) както и да е..мацкии половина
    Тъй ли!? Пък наще момчета-пичове са такива!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

метросексуални фитнес маниячета без срам и чувство за хумор ... на баба фразите FIGHTING ... самочувствието и позьорството надмогват същността ... смешни са отстрани ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ПХахАХХАхаХХАха...секс-символите на даскалото...
    Ти 4уваш ли се?!Тва са вси4ки тъпи кифли и кифловци ...
    Освен тва в моето даскало има само емота...едва в4ера видях един метъл от 8 клас...

Супер фен
    Град
    Своге
    pff v moito daskalo nema,ima samo nekvi kifli kude mi se praat na kroasani ama...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Не мисля, че в моето училище има такива.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Хахаха. Секс-символи? Хора с прекомерно самочувствие,ако наричаш секс-символи,значи хич не знаеш какво значи секси. Нямаме секс-символи,а и не съм се замисляла. Откровено казано,звучи ми адски тъпо и смешно.

Град
    Непостоянно
    ъм...секс символи тва от каае го измисли баа...да разкажа за некви..да де най-готините...прънци...поне в мойто даскало сичките сми готини...няма някво шибано деление на тешкари и смотани е има тук там аутсайдер обаче ти сиг тях ше ги наречеш кифлите на даскалото неам думи кат почнете с тия крайности..пф...
    .!.

Еми баш секс символи - Не!... Ако смяташ тези за секссимволи : флъорци с по 100 тона фон дю тен, присъдени коси и прилепнали дрежки и момчета, които всеки ден си изправят косата и носят слънчеви очила при минус 10 градуса и дъждовно време. Та т'ва е гъзарията и всеки такъв се смята за секссимвол, а колко са далеч от истината .....
    пп: от това, което написах следва, че няма.
    пп2: в старото даскало имаше едно момиче, по което всички момчета си падаха и едно момче по коетовсички момичета се разтапяха.
    пп3:е па верно т'ва е по-характерно за американските филмчета

v moito daskalo ima edna det sa misli ama si4ki q mrazqt tei 4e..mai nqma xhayxaxh

emi ima ediniq sym az a drygiq e edna s 1 god po golqma ot men :P ama ne hodi s nikoi ... e predi be6e seks simvol sq ... sym samo az tq si naprai nekfa spr grozna pri4eska i mqta spr mNOu gRim

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

ахаххахаха
    лил,тва ти ли си в подписа

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    ne mislq che daskaloto e mqstoto kadeto se opredelqt sex simvolite. pone pri nas e taka. na daskalo vseki otiva nai mnogo s cheren moliv, bez izlishni pudri senki i chervila. vsichki prinadeljat kam nqkoq grupichka, izlizat s razlichni kompanii i po sobstven nachin sa gotini. estestveno che ima i takiva koito po nqkakav nachin sa diskriminirani (romi ili hora s po losho socialno polojenie) te sashto sa kompania taka che obhsto zeto ne ostava chovek koito da se smqta za nai nai

Има,една кучка от моя клас,дет се мисли за мис свят,ама не е нищо Та тя се ебе със вс срещнат... Вс си го праи как си му е добре...
    ...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не мисля, че в моето училище има такива.

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

има една мацка от нашия клас,мноогоо е секси и е супер красива,в страхотни отношения сме,от целия клас я чувствам най близка нея само един недостатък има:че се е*б*е със всеки срещнат [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си