.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Ами аз не мисля, че са секс-символите на даскалото, ама има една групичка от около 10 момичета може би, които са доста мммм забележими (фон дьо тен 10 см, присадена коса, еднакви и еднакво смотани, в искрящи цветове дрехи, тънки токченца, вървят като ..) както и да е..мацкии половина
    ее, то такива "мацки" на сякъде ги има ма то са едни мацКиИ направо нямам думи...

а за СЕКС СИМВОЛИТЕ ... пфф..верно такова животно нема .. има некой дет ходят кат големите PLAYBOy ама отсрани са пълни смешки
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

В мойто пък всички се мислят за секс символи-и накрая никой не се хваща с никой щото никой не е достоенен за другия. Пу че простутия. Аз съм символа на веселието в даскало мрете от яд

Цитирай Първоначално написано от Madness
    ахаххахаха
    лил,тва ти ли си в подписа

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Май много американски филми гледаш?

+1
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Мега фен
    нема такива екстри брато само фешъни и позьори в скапаното ми даскало

значи от тва което чета виждам че явно завиждате...етс че има секс символи и изобщо не ги наричайте кифли..позиори и т.н. тва че вие ми се обличате като некви метали или емота и т.н. си е лично ваш проблем обаче според мене това са детинштини..неизживяно детство...емоции от некви тъпи песни и т.н. разберете мн е тъпо тфа...1 съвет към младите дами...обличайте се елегантно махнете широките парцали а иначе си слушайте каквато искате музика..и не пишете такива неща че в вашите уч. имало само кифли и позиори...аз не съм чалгарка не съм и металка..слушам тва което ми харесва независимо от кои стил е...но не се обличам според музиката..обличам се с тесни дънки,високи ТЪНКИ токчета секси блузки и т.н и мога да кажа че досега не е имало момче което да сам искала и тои мене не!
    П.П. извинете ме за правописните грешки просто не съм свикнала да пиша на латиница :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си