- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СЕКС символите в даскало
ее, то такива "мацки" на сякъде ги имаПървоначално написано от Jessica^
![]()
![]()
ма то са едни мацКиИ
направо нямам думи...
а за СЕКС СИМВОЛИТЕ ... пфф..верно такова животно нема .. има некой дет ходят кат големите PLAYBOy ама отсрани са пълни смешки![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
В мойто пък всички се мислят за секс символи-и накрая никой не се хваща с никой щото никой не е достоенен за другия. Пу че простутия. Аз съм символа на веселието в даскало мрете от яд![]()
Първоначално написано от Madness
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от TellMeYourName
+1![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
нема такива екстри братосамо фешъни и позьори в скапаното ми даскало
![]()
значи от тва което чета виждам че явно завиждате...етс че има секс символи и изобщо не ги наричайте кифли..позиори и т.н. тва че вие ми се обличате като некви метали или емота и т.н. си е лично ваш проблем обаче според мене това са детинштини..неизживяно детство...емоции от некви тъпи песни и т.н. разберете мн е тъпо тфа...1 съвет към младите дами...обличайте се елегантно махнете широките парцали а иначе си слушайте каквато искате музика..и не пишете такива неща че в вашите уч. имало само кифли и позиори...аз не съм чалгарка не съм и металка..слушам тва което ми харесва независимо от кои стил е...но не се обличам според музиката..обличам се с тесни дънки,високи ТЪНКИ токчета секси блузки и т.н и мога да кажа че досега не е имало момче което да сам искала и тои мене не!
П.П. извинете ме за правописните грешки просто не съм свикнала да пиша на латиница :)