.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Какво предпочитате красиви или умни?

znachi pred mene stoi edin vypros na koito odavna ne moga sama da namerq otgovora....kakvo predpochitat povecheto tineidjari...est vseki predpochita da e krasiv umen i ot vsichko nai nai...no ne vinagi se sluchva taka....po princip decata v uch po filmite se delqt na zubari i gotini....mn se chudq bulgarskite deca kakvi iskat da bydat....zubari....s otlichni ocenki i ne tolkova hubav vynshen vid bez gadje i t.n. ili krasevec/krasavica s sredni ocenki gotino gadje i t.n. dali vseki zubar si mechtae da byde gotin i dali vseki gotin si mechtae za ocenkite na zubarite...hmm....kak mislite vie?

така като гледам май мн филми си гледала за "зубари и готини"
    колкото до въпроса ти-има ли човек който да не иска да има някой до себе си да се обичат и винаги да са заедно?!Независимо дали си "зубар" или "готин" всички сме хора и всички имаме сходни желания.

Първо, смятам, че изобщо имаш грешна представа занещата. Това, че някой имал хубави оценки, не означава непременно че е зубър. Зубъра е човек, който си учи уроците наизуст, а не който ги знае. И в знанието няма нищо лошо. Аз съм отличничка, но не съм сядала от много малка да си уча (3-4 клас спрях, сега съм десети). Въпрос на памет е просто. Запомням нещата и си ги казвам. Не съм зубър! Относно това какво предпочитам, смятам, че човек да е умен е много по важно. Външната красота е преходна, като остарее човек погрознява, има бръчки и кожата му се отпуска (МуХАхахахахахахахаааахах хаха), докато мозъка винаги ти остава. Другото, което е, в даскало учим неща, които ни трябват в живота и ще ни помогнат да се справим по добре, да си намерм хубава работа, да печелим много кинти ... да си живеем живота, докато с красота нищо не можеш да направиш. А, да - да станеш можелка за не повече от две години - после у гъз И тъй ...
    Memento moriendum esse!

Град
    Na sedmoto nebe
    Виж сега ако си "зубър", както ти го нарече, не означава че искаш да приличаш на някого или ако си "готин" не е задължително да искаш хубави оценки(има ги и такива дето не мислят за бъдещето си) . Ако искаш нещо то ти би го постигнал независимо от външния вид и стимула ти за учене.

p.s.-спри да гледаш толкова филми,затъпява се много повече от обикновенно

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми виж ся.не бих се нарекал зубър първо.ся за първия срок ще хвана 5.30-5.40 ама за стипендия ще си мечтая.това е за оценките.колкото до гаджето-ми ся си нямам и май в момента не ми се занимава с гаджета.това е за готините гаджета.и за това дали съм красив-ми не бих се нарекъл красавец,нито грозник.по-скоро нещо средно.
    обобщено-нито съм от готините нито от зубарите.аз съм си нормален колкото и НЕнормално да звучи

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хммм, би било повече от прекрасно, ако двете вървяха успоредно едно до друго.Според мен повечето от нас имат доста изкривена представа относно живота и целите на зубарите и готините.
    Въобще цялото това разделение е толкова изкуствено и до голяма степен нагласено, че чак отвръщава.

Според мен най-хубаво да се намери баланса между двете неща.Освен да се забавляваш и да излизаш с компания/ гадже да не загърбваш училището и задълженията си извън него.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Mи аз имам най-високите оценки в 7-мите класове и винаги съм била от готините!При нас няма зубари и готини,вс сме еднакви ....
    ...

хаха,супер тъпо
    се едно,ако ходиш с някой ще ти пука
    за оценките му в даскало ...

1-во: Зубарите не е задължително да са умни. Те просто са упорити и искат високи оценки. (повечето от тях като изпаднат в някаква трудност, извън училище, гледат като теле в железница.)
    2-ро: Като ти гледам поста за теб готини са мацките/пичовете с лачените дрехи или високите токчета и дълбоките декултета.
    Готините са тези, които се отнасят в уважение към теб, не те пренебрегват заради недостатъците ти и не се мислят за нещо по-велико от останалите.
    3-то: "Лачените"/"готините" не е задължително да са тъпи. Всеки сам определя стила си на обличане (в този случай парите не са критерий).

Та какъв е въпросът ти?

Вие тука,кво...от готините,през умните,яките,зубърите,гъза ите...кой с къв би ходил...яко ли е да си умен?А яко ли е да си тъп?А може ли да си умен и як?А ако си як може ли да си зубър?А зубърите яки ли са?А то понеже е тру да не си тру,а те зубърите не са тру...
    А гъзарите май не са на мода вече,а?

Град
    у вас
    е що пък или майна Неможе ли и Красиви И Умни

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    е що пък или майна Неможе ли и Красиви И Умни
    moje no ne se slu4va 4esto
    a spored men malko ili mn i ot dvete ima zna4enie
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правиш ли разлика между интелектуалец, умен и "зубър"?Пък и ти откъде знаеш, че умните не се мислят за готини...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хъъ...виж кво...
    Ако си красив,но и едно изре4ение не можеш да свържеш...За какво ти е тая красота,която е само привидна?Къде отиваш ти може би?На работа едва ли не?!
    Ако си умен,колкото и да си непривлекателен,ще го преодолееш и някой ден,кой знае...Грозното патенце...

Тогава...По пътя на логиката...Интелектът е много по-важен от красотата!

Супер фен
    Град
    Своге
    xaxa a we momi4e,ti znae6 li kakvo e zubur ??zubur e 4ovek,koito si u4i urocite na izust i sled edna sedmica ni6to ne pomni,a da si GOTIN,UMEN U4ENIK(balansa mejdu dvete )e da u4i6 i vse pak da razbira6 uroka i kato te pitat sled 5-6 godini izu4eno ne6to da moje6 da go obqsni6,a ne da se mu4i6 da si spomni6 kak be6e opredelenieto v u4ebnika.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

haha mi kakvo da ti kaja az sam vinagi naopaki-az li4no haresvam hora deto sa palni otka4alki (ludi i sas slabi ocenki gotovi na vsi4ko bez da mislqt za posledstviqta)-umni hora ne haresvam nito pa krasivi-az gledam vatre6nata krasota-ako edin 4ovek se darji kakto podobava s teb ne gledam dali e krasiv

predpo4itam krasivi , romanti4ni , umni i takam

Град
    Русе
    не харесвам зубри (учи, но не помни дълго и не може да мисли логически)
    харесвам интелигентни хора (като мен :P )...
    не съм грозен нито красив (моето мнение) но съм умен но не искам да уча (мързи ме) коа учех щях да съм само със шестици но ми е изглежда малко тъпичко
    има един от моя клас дето е "красив" но според мен е грозничък и е мн0о0о0ого тъп... а момичетата нз за какво го харесват точно (сиг щот е напомпан)
    също така питах едно момиче кое от 2 момчета би избрала (единия тъп с уш хубава бъншност, а другия чаровен и много умен и забавен, но не е красив но има голям чар) тя избра тъпия .. какво да ви говоря n0 c0mment...
    все пак секи с мнението си
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Мисляя...че е излишно да мисля по тоя въпрос но благодарение на теб ми дойде идеята да гледам някой филм сега,че съм болна и няма кфо да правя в нас
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Голям фен Аватара на 50cent
    е ся то човек може да попадне на красив и същевременно умен

но ако трябва да избирам между красив и умен абе млад човек съм да си изживея живота с радост аре ще кажа красив па за по нататък умен

мисля,че тази тема се е коментирала много пъти. И мисля,че всеки разумен човек би гледал интелигентноста и това колко знае един човек,би гледал неговите качества...а не дали той е съвършен на външен вид

Предпочитам да съм готина,за да не страдам.

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

^^
    Готина,за да не страдаш? Моляяяя? Значи само смотаните страдат,готините не изпитват това чувство,така ли? Хахаха,ти ме уби! И знаеш ли въобще какво е 'готин' или и на теб ти е промито съзнанието?
    Умен и достоен човек. Красив? Пха. Красиви много,ама ако не можеш да си обелиш дума с човека,щото е по-тъп от подметка,кво ме грее,че е красив? Предпочитам интелигентен събеседник пред тъп и красив галош. Иначе,разбира се,че е най-добре в съчетание. Ест,кефят ме хубавите,ама избирам умен човек за човека до мен.
    Look deep inside me ...

Град
    Добрич :o)
    Умни и красиви

10x mn za otgovorite...napisah taq tema shtot sam depresirana....do 8 klas imah samo hubavi ocenki nikoga ne sym padala pod 5 a sq me zaplashvat s dve 2-ki sa sroka.i me valnuvat samo kakvo da pravq s kosata si da q kudrq li da q izpravbqm li...v koq disko da ida...s koi da se zabiq...a ucheneto ostava na 2 plan...No ne mislq i che sym typa...imam okolo 200 stohotvoreniq a syshto i sam pechelila mn konkursi s risuvane...osven tva i konkursi za krasota...obache v momenta ocenkite hich gi nqmam :( min godina zavarshih s 5.30 a sega imam samo 2-ki....nzz kvo da pravq...roditelite mi postoqnno povtarqt chee trqq da ucha che se provalqm budeshteto..i t.n. Mn am nAiStInA mNoGo sE oTcHaIvAm :( i nzz dali NQkOgA ShTe Se ReAlIzIrAm V nAuChNa sFeRa i T.N. :((((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си