.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia

Десет Малки Негърчета

Понеже трябва да правя презентация на тази книга (Десет Малки Негърчета на Агата Кристи) И ми е за утре =D> И няма да мога да я прочета .... Ще може ли някои да съдейства и да напише или да даде източник на някакво по разширено резюме...

Помогнете моля ви се

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Гооосподи,ти си безбожно неграмотен направо ми е тъжно..лелеее ужас
    .Ау няма да ми стигне вечерта да ти поправям грешки...

Еми какво трябва да й презентираш...никъде в нета ли няма.
    Начи книжката е суупер интересна и ако се беше сетил 2 дни по-рано до сега да си я изчел.

Разказва се най-общо за ...хм кажи ги 9 човека щото 10тия е убиеца,поканени по най-разнообразни начини на Негърсия остров ама домакин там не се появява.2ма от тях са прислужница и иконом.И намират едно стихче за 10те малки негърета(100% го има из нета щото няам време да го преписвам) кое какво му се случва и според стихчето измират всички на островаа...И тъймн е яко

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами разказва се за 10 човека,които попадат на един остров като всеки си мисли,че е отишъл на почивка...И така ден по ден измира всеки един от тях...кой е отровен,кой е съсечен с брадва и т.н.Всъщност се оказва,че убиецът е един от гостите - съдията!Той е някакъв психопат,който искал да създаде идеалното убийство,но трябвало да бъде по мащабно!И всъщност книгата завършва с това как той след като убива всички се самоубива и оствя загадката на полиците как на един остров има само трупове и никой,който може да се окаже виновен...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Извинявам се за грешките Мерси за това което сте написали !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си