- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Италиански - форум?!?!?!
Здравейте! Има ли хора тук, които учат/знаят италиански?!И има ли някой навит да си направим едно форумче/сайтче специално за езика? Със всичките му правила и граматики вътре. И който има въпроси - да пита, да обменяме опит...? Че определено има нужда от нещо такова...
![]()
![]()
Страхотна идея!Аз тази година започнах да го уча и много ми харесва!
![]()
И мен тази година ме приеха в италианска гимназия.Я дай скайп (лично съобщение по-добре)
![]()
Аз го уча от миналата година и знам някои неща. В кои училища учите ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Не съм много убедена, но май грубо казано съм го учила 6 години някъде.. Две години основните неща, колкото да мога да започна в училище, в което учихме всичките предмети без изключение на италиански (съответно четвърти и пети клас) ии след това още може би година и половина, две за затвърждаване на материала.. Дори в момента си търся уроци, за да си припомня нещата, ама търсенията не се увенчават с особено голям успех..![]()
Р.Р. Сега като се замисля може и да са по-малко от 6 години, ама.. се тая![]()
Р.Р. Ако сериозно се решите на форума, пишете ми на скайп miss_bankova с удоволствие ще се пробвам да помогна с каквото мога.![]()
Ето на този телефон можеш да се обадиш за уроци по италиански : 0886109876, видях, че в един друг форум човека предлага, дано да ти е от полза
Jebem te u usta, jebem te u oko
+1 по-як нямаПървоначално написано от vodolei4e_m
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Тук се обсъжда италианският, не испанският.Първоначално написано от smotano-f
И аз уча италиански![]()
А във форума.. какво по-точно ще има?
Каква ти е идеята?
Иначе съм навита.
"Come and take a walk on the wild side,