.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

въпрос за след завършването

имам един въпрос...някой зн ли каква работа мога да започна след като завърша НПГПФ (национална професионална гимназия по полиграфия и фотография) зн че е малко тъп въпрос но наистина ме интересува като какво мога да се реализирам след завършване на това училище след като съм със специалност полиграфия

Нищо. Сори

Re: въпрос за след завършването

Цитирай Първоначално написано от karamelcheto
    имам един въпрос...някой зн ли каква работа мога да започна след като завърша НПГПФ (национална професионална гимназия по полиграфия и фотография) зн че е малко тъп въпрос но наистина ме интересува като какво мога да се реализирам след завършване на това училище след като съм със специалност полиграфия
    Това, че си завършил/а дадена спецялност, незначи, че трябва да се захванеш с нея след завършването.

Супер фен
    Град
    Своге

Re: въпрос за след завършването

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Цитирай Първоначално написано от karamelcheto
    Това, че си завършил/а дадена спецялност, незначи, че трябва да се захванеш с нея след завършването.
    da to4no taka
    a puk i kogato si kandidatstvala da vleze6 v tazi specialnost ne pomisli li vurhu toq vupros
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си