- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде предпочитате да живеете?
Където си живея-в големия град![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Иначе съм си свикнала в голямо село СФ.![]()
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
искам да си живея в Пловдив поне през зимата,а пък за летните месеци по-прекрасно място от Слън4ев бряг няма!
Ами значи аз съм от Стара Загора, но имам голямо желание да се преместя в София... а за Трявна видях доста прехвалвания.... Имаме къща там и мога да ви кажа, че като не е туристически сезон просто може да си пукнеш от скукаако си местен или си от давна там..познаваш кажи речи всички и почти нищо не се случва... ама за 2-3 дни с приятели е супер
![]()
Не живея в много голям град, има си всичко, от което имаш нужда, но наистина понякога и всичко ти омръзва. Честно казано... след 2 години се махам от тук и предполагам ще отида да уча в София или Варна (където се надявам да ми хареса)
И малкото градче и големият град си имат своите предимства и недостатъци![]()
>>> House Music <<<
Аз нямам нищо против малкия град и спокойствието но не чувам ли самолет да прелита .. ми става някакво ... същото и с трамвай!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
аз искам на Луната![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ммммм харесвам тихи, спокойни места, не ми трябват много шум и хора, за да ми е интересно. Даже бих предпочела да живея извън който и да било град.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мен ми писна от тая София, задръстванията, милионното население, мръсния въздух, нищо че тук има всичко и през 2 крачки. Иска ми се да живея в по-спокоен град.![]()
Some things are better left unsaid!
Искам да живея на някое спокойно място..
В планината там точно където си е истинско спокойствие и чист въздух. А до града ше слизам кат имам няква задача.
Предпочитам да живея в някой по-голям град,с голям център и един апартамент на центъра,да ми е всичко на 2 крачки,а именно Ловеч.
На мене си ми е добре в малкия град![]()
we give it all.
в къщата на една приятелка![]()
аз съм от софия и за това определено винаги съм мечтала да живея в по -малко градче мисля че има много какво може да се получи от едно такова място
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Аз съм от Варна. Нашите имат план да живеем във Виница.. хем си живея на спокойно място в къща, хем като искам хващам някое автобусче и съм в суматохата. Така за мен е идиалният вариант![]()
В СФ си ме кефи.![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз
не
искам
да
живея
в
град
.
![]()
![]()
- София съкс!
![]()
еми любимия ми град е Русе, но иначе живея в малко градче! Зависи от самия град. Понякога предпочитам някой малък град, друг път по-голям!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ми аз живея в малкое не тихо,но малко градче и искам да сам в голямо..има повече разнообразие..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Ооо, аз съм си от Враца иии... супер много си ми харесва тукМалко градче е, спокойно е... особено като излезеш вечер, спокойничко е, хубаво е наоколо
Беее... аз съм си свикнала все по малките градчета, и едва ли ще мога да живея в град като София или някакъв голям, защото не понасям шума... Тук ми е спокойно, знаем се всички... абее, не мърдам от тука
![]()
Това не е ли някъде из Родопите?Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Както и да е.В Горна е свръх шибана история.Треба да ходя чак до Лясковец на дискотека.Искам да живея във Варна.Имам роднини там, а също и МОРЕТО!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
независимо къде ама във варна![]()