- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде предпочитате да живеете?
Предпочитам голям град отколкото малък...Големия си има свойте предимства![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
лОндон Квартал Челси близо до Темза къща изглед към прочутите гадини![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Аз съм софиянка....но бих искала да живея в Пловдив.....Спокойно градче, най-вече, 'щото гаджето е оттам.....
![]()
Позна! Триградското ждрелоПървоначално написано от DaemonBoy
в моята стая! моята стая моята крепост никой не влиза там,а и аз не пускам!
Iskam v goliam grad.Sega jiveia v nai-malkia grad na edin syper maluk ostrov i syper mn se drazniaNa vsiaka kra4ka sre6ta6 niakoi poznat i vseki znae suseda my kakvo pravi i bla bla....Predpo4itam golemite 6ymni gradove.
Живеч в ПлевенНо искам нещо по-голямо ахах
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И аз съм от тия,дето искат да живеят в по-големите градове,нз просто повече ми харесва да живея в голям,шумен град,иначе съм от СФ![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
иеЙ да е*a гоЗ моЯ град уе ВаРна Ми е ЛюбимоТо гРад сяя 4аам да хоя там да уча![]()
в малко градче тихоо и спокойнооооооо но иначе от големите градове предпочитам пловдив
... no comment ...
Бих казал че човек сам си избира къде да живее и с кой аз лично предпочитам малкия град но си зависи от много работи.
Аз съм от Бургас -нито голям,нито малък град ... но бих го сменила на драго сърцеМадрид .. Рим ... Берлин или защо не Ню Йорк ? :
![]()
В по големия град е много по яко!Но и той също си има своите недостатци както и малките!50 на 50 е
Големия град.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
В големия град предпочитам.Всеки ден излизам виждам познати фейсове...пречукам някой и целия град гръмва..хейт фейсове навсякъде... `кво повече? Лично моя град няма предимства..ама никакви предимства пред другите градове.. Тъпо е но след няколко години офейквам!
в големите градове повечко напрежение, а колкото до моето мнение.. искам в Лондон да живея.. :P
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
среден град..не много голям,но не и много малък ...Благоевград си ми е perfect
в къщичка в гората в близост до града.. съвсем различно от сега дето сме 4 човека в двустаен апартамент![]()
![]()
сутрин направо се избиваме за банята
![]()
Определено в големия град.Да,харесва ми като съм в някой по-малък и спокоен град,но бързо ми омръзва и ми става някак скучно.Обичам многото хора,бутаницата в градския транспорт,изобщо лудницата просто така съм свикнала..
Не знам дали съм писала в темата, няма значение![]()
Предпочитам в малък град! Аз лично съм от Враца и го обичам страшно много тоя град! Прекрасно е! Спокойно е, имаме си всичко, природа страхотна, абе супер!Добре си ми е тук
![]()
nicolepcd
Аз живея в голям и шумен град и не бих го заменила с никое друго гратче![]()
най-щастливата :PpP