- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли по старички групи като Queen,Beatles и подобни?
Аз по принцип зарибявам на хеви метъл ,и изобщо почти всякакъв метъл,но ще излъжа ако кажа че не си падам по по старички групи,та въпросът ми е кефят ли ви такива по- стари групи и ако ви харесват кои са техните ви най-любими песни?![]()
Моите най-любими "старовремски" песни са:
Quee-Show must go on,We are the champions,Bohemian rhapsody i Somebody to love;
Beatles-Let it be ,Help i Yesterday
Deep purple -Smoke on the water ,Soldier of a fortunе
Дано темата да ви хареса!![]()
Шапка ви свалям пичове и пи4ки![]()
!![]()
Само искам да се извиня че темата ми я има 2 пъти бъгна се нета и нещо го качи 2 пъти ма си пишете вие аз само да кажа че не съм го направил нарочно!![]()
Дам..
Слушам и Куин и Бийтълс..![]()
дааа слушам queens, beatles, led zeppelin, deep purple, scorpions и други по-стари групиза мен те никога няма да остареят - те са вечни
![]()
![]()
![]()
аз съм абсолютно като теб човек.слушам метал,но се зарибявам много по старите групи-и не само тези дето ти си избройл,а и много други като-Първоначално написано от lsd43
Whitesnake,Manowar,ACDC,Aerosmith,Apocalyptica,Bla ck Sabbath(Heaven and Hell),Europe,Helloween,Iron Maiden,Judas Priest и Uriah Heep
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Deep Purpel- нямам любима
Led Zeppelin- нямам ....
Beatles- нямам ...
Guns N'Roses-Don't cry
Pink Floyd-Another brick in the well![]()
Linkin Park- нямам ....
White snake-всичко,особенно баладите \/
Бе старото куче си е старо! Тези новите имат мн бира да изпият, докато ги стигнат![]()
![]()
Почитателите на Queen да ме извинят, ама нещо не ме къдрят.![]()
Случва се да слушам. Иначе Pink Floyd, Judas Priest, Beatles, The Doors, Elvis Presley и други съм слушал в повече, а от обща култура бая повече изпълнители.
Първоначално написано от lsd43
![]()
Какво изказване, какво чудо...
ПП:Слушам, каквото ми харесва. Израстнала съм със "старовремците"![]()
Linkin Park са бая стара група обаче...Първоначално написано от lilit_666
Venom,Slayer,Manowar, Iron maiden ,едни от най-любимите ми групи!![]()
Как да не ги харесвам,че то групите,които слушам са само по-стари.
А Куин са невероятни... :P
LED ZEPPELIN!
![]()
Искам да кажа на автора, че въобще и не очаквах някой на моите години да слуша олд тайм групи...Било то рок, метъл или блус.Просто не мога да изразя с думи колко обичам банди като Куийн, Лед Зепелин, Дийп Пърпъл, Уайтснейк, Пинк Флойд, Юръп, Бон Джоуви, Гънс енд роузес(малко), Форинър и т.н.
Слава на Бога, че не всички са изпаднали чалгари!!!!!!!
P.S. - Не обичам техното, заедно със стоте му, че и повече разклонения...Също и хоп-тропа.Лонг лив рок енд рол!
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
на Led Zeppelin най-яките според мен са Kashmir & Stairway to Heaven![]()
![]()
абсолютно, особено Stairway to Heaven е една от най-добрите балади който съм слушалПървоначално написано от Leidity
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Ехехе, браво, браво! Stairway to heaven ми е любимата им песен.Просто я обожавам.
А според мен това не са единствените им творби, които са добри.Всъщност аз харесвам всичките...но не мога да не спомена тук например: Black Dog, Whole Lotta Love, Babe I'm Gonna Leave You, Heartbreaker, Immigrant Song, Since I've Been Loving You...Възможно е да ги изреждам до утре.
Ако някой има желание, нека послуша That's the way, Friends, All my love, The Rain Song, White Summer/Black Mountain Side, Over The Hills And Far Away и др.Може да са акустични(Jimmy Page ги е свирил и с ел. китара, в определени случаи), но не знам дали някой може да ги изпълни с такова чувство и качество.
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
Да...и аз мисля че всичките им песни са суперLed Zeppelin rlzzz
![]()
![]()
![]()
По мое мнение няма самоуважаващ се човек, който да не ги харесва...![]()
А относно тези, които си падат по песни/групи/изпълнители-еднодневки, ще си спестя коментара, старата музика е върхът!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мисля че досега никой не е успял да повтори успеха на тези групи един пример за това е We Will Rock You na Queenе и много други разбира се!
Queen da ama drugite sux !!!!!