.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

баба ми ме нерви

не мога да понасям баба си само ми нарежда какво да правя къде да ходя и се заяжда с мен напрао ми иде да и цапна един шамар.кажете ми какво да правя.

и мойта ме нерви,защото само ме разпитва

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Ааа същата история ...
    от на4алото на лятната ваканция до сега 2 пъти съм ходила у тях ... И кат по4не : колко книжки про4ете .. еее как така 0 .. айде по4вай ги кфо 4акаш .... ама си вярва ..

Или ... по телефона .. най малко 30 мин сяка седмица .. : ся в новото даскало ще ти е мн трудно мн ще трябва да се у4и ...

трагеддддддддия
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

И моята понякога ме ядосва, ама какво да се прави...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами нали знаеш,че те са от старото поколение.По тяхно време е било много по-различно(тази фраза я чувам често ).Те са увредени от социализма...Кво очакваш???Моята баба понякога много ме дразни и е много нахална,но пък стане ли въпрос на тема момчета/гаджета винаги е насреща да ме прикрие от майка ми... Като си помисля,е доста толерантна.

capni i 1 6amar...

Град
    в мечтите ти
    Кажи и директно че не си малко дете и не енеобходимо да ти казва какво да правиш.Моите баби не ме ядосват-имам късмет.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

mm idva vyzrast v koqto mno mno ne mislqt kakvo pravqt ne kazvam che e izperkala baba ti,no po malko si dava smetka che iznervq s tova.. prosto ne i obryshtai osobeno vnimanie davai si pass i tova e

Нормално е. Възрастните хора вече няма с какво да се занимават и ей така като свекърви си опяват. Свиквай. И все пак понякога дават полезни съвети.

Повече от фен Аватара на yozito
    абе споко тя и мойта е така не и обръщай внимание,остай я да си говори кат забележи ,че не я слушаш и ши млъкни(поне мойта е така) ако тя живее някъде на село не ходи при нея,ако живеете заедно просто отбягвай да седиш до нея и тва е
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ее,аз пък имам най-яката баба.Постоянно ми угажда.Направо понякога се чувствам неудобно.Квото и кажа - прави.

Не и обръщай внимание на твойта.

i moqta mn me ne6vi6e za vsqko ne6to be6e protiv i za vs mi prave6e zabelejka ama zapo4nah da se pravq 4e ne q 4uvam a tq sama si prestana
    НеМа нАчИн Да нЕмА НаЧиН!!!

http://fun.vestnik24.com/simagochi/mani4et0

Град
    Сливница
    хахаха и при мене е така баба ми непрекъснато ми казва кое било по-добре да правя,кога да ям,как да се обличам ама вече съм свикнала и не и обръщам внимание.Се пак не ми е родител.Всички баби са такива

Град
    Varna mLaD0s

:P

i moita baba predi mi se prave6e ama i prasnax edin vedn1j i ottogava ne mi e kazvala ni6to tva e re6enieto ;]
    divak

Голям фен Аватара на sword
    Ти си си виновна.
    Не разбирам какъв ти е проблема и защо обвиняваш другите.

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Ааа същата история ...
    от на4алото на лятната ваканция до сега 2 пъти съм ходила у тях ... И кат по4не : колко книжки про4ете .. еее как така 0 .. айде по4вай ги кфо 4акаш .... ама си вярва ..

Или ... по телефона .. най малко 30 мин сяка седмица .. : ся в новото даскало ще ти е мн трудно мн ще трябва да се у4и ...

трагеддддддддия
    е аз живея с мойта и е голям шемет много се лигави са ми вика "Нако взех ти от любимия сладолед" "дай ми го" "дой да те цункам" "ти луда ли си" и през цялото време се смее и ми го размета във въздуха докато не си го докопам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от na1xn
    capni i 1 6amar...
    Пф...ти си много тъпо парче,знаеш ли?!

Re: баба ми ме нерви

Цитирай Първоначално написано от jujityy
    не мога да понасям баба си само ми нарежда какво да правя къде да ходя и се заяжда с мен напрао ми иде да и цапна един шамар.кажете ми какво да правя.
    Така са бабите,изтрещели и обезумели..и моята е така. Просто не й обръщай внимание и й покажи,че не си марионетка.

Град
    София
    Ааа същата история ...

трагеддддддддия
    Моята е доста по-зле и живее в нашето жилище!
    Момиче съм.

На бас, че бабите ви не са толкова досадни, а един ден ще съжалявате за това как сте говорили по техен адрес. Тъжното е, че ще бъде твърде късно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хаха : )))) Ти си си виновна, като гледам отношение - искам да и лепна един шамар . .

Ааа същата история ...

трагеддддддддия
    i moita e su6tata..taq sutrin pak me subudi i me vika6e da oitda da obqdvam pri neq ama kato se setq za neinite bezkraini vuprosi ...ta izvadih kabela na telefona i sega ne moje da mi zvunne

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

off и мойта също не е цвете за мирисане само вика
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

;

predi i moqta baba...mn me qdosvashe..i vse mi narejdashe kfo da praq...oba4e...ot kakto po4ina mi lipsva tova.....taka,4e....tarpete..sled vreme...moje i na vas da vi lipsva
    ~ ¤ сТаРаЙ сЕ дА тЕ ПеЧеЛяТ ТрУдН0 ¤ За Да Те цЕнЯт , к0гАт0 тЕ ИмАт ¤ И дА сТрАдАт , К0гАт0 тЕ ЗаГуБяТ ¤ ~

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ааа същата история ...

трагеддддддддия
    С тия токио хотели добре, че не те е съдрала от бой, че заслужаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си