.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

гдфг

И аз бих, да..
    и не ти пука даже настоящия ти приятел да те обича много.. "дай да се изчукам за една вечер да си направя кефа без да разбере пък той пак ще си ме обича" така ли ?

Голям фен
    Така като ви чета какви ги пишете и ми става ясно, че тука всички сте под 18 и сте правили секс преди не повече от година, та толкова ви вълнува въпроса за "първия". След някоя година първия ви път ще почне да избледнява като спомен, а "първия" вече ще е далече назад в миналото и всичко това ще ви се струва супер смешно какви вълнения е предизвиквало. Но няма лошо естествено.

гдф

WaKo на колко си ?

Повече от фен Аватара на VeSna
    Аз, честно казано, бих се върнала, но не при първия с който съм правила секс, а при първата ми любов... Въпреки, че ме нарани жестоко.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Така като ви чета какви ги пишете и ми става ясно, че тука всички сте под 18 и сте правили секс преди не повече от година, та толкова ви вълнува въпроса за "първия". След някоя година първия ви път ще почне да избледнява като спомен, а "първия" вече ще е далече назад в миналото и всичко това ще ви се струва супер смешно какви вълнения е предизвиквало. Но няма лошо естествено.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен

Re: гдф

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    WaKo на колко си ?
    Aми след 1 месец на 22 ставам

Мега фен Аватара на amatorium
    Sorry che se obajdam v tema za macki samo, ama sega vidqh podpisa na WaKo i kefi mnogo
    Eating isn't cheating - Arnold

Еми за сега първия ми е и единствения, макар вече 3 месеца да не съм с него.
    Бих се върнала при него не само като сексуален партньор. Бих му дала шанс стига за да успее да ме увери в сигурността на бъдещата ни връзка, защото не бих си позволила да започна наново преодоляване.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    SF
    Ехее.. добре де, първият си остава винаги първият и едва ли ще го забравиш. Оба4е да се върнеш при него, само защото те е отворил?.. Ще ме извинявате..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 23 съм почти и е доста по-различно ако бях на 18 и сега, нали?
    И все пак с първия съм 3 години и половина вече...........А и за някои момичета е наистина важно. за мен си беше изключително важно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И все пак с първия съм 3 години и половина вече...........А и за някои момичета е наистина важно. за мен си беше изключително важно.
    Еее, Кремче - не съм адресирал поста си до теб, предполагам го знаеш. То ти си една от малкото писали в темата над 18. Но и ти ще видиш, че след някоя година няма да му отдаваш такова значение

П.С. Мъжко съм,бе - писах в една тема за момичета и всички решиха, че съм момиче Недейте така

Град
    *in a pink dream*

Re: sda

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    та ще остане ли толкова специален че винаги да можете и искате да се върнете при него ако той ви предразположи. Дори за 1 нощ?
    Не, не е останал толкова специален, даже изобщо не ми е специален... и не е бил.
    И освен това, не е някакъв върховен любовник, за да си струва да се занимавам с него пак някога...
    Факт е,че оттогава критериите ми много,много са се повишили...
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Свищов
    Еее, Кремче - не съм адресирал поста си до теб, предполагам го знаеш. То ти си една от малкото писали в темата над 18. Но и ти ще видиш, че след някоя година няма да му отдаваш такова значение

П.С. Мъжко съм,бе - писах в една тема за момичета и всички решиха, че съм момиче Недейте така
    Знам, че си момче............Но това, че за мен първия път и загубата ми навствеността са важен момент си остава.....то е вътре в мен. А и след като е с важен за мен човек...........

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Absurd! Ako go vidq,shte go podmina vse edno ne se poznavame! Dylgo vreme sled razdqlata ni bqhme v dosta dobri vzaimootnosheniq,no naskoro stana golqm film i ne iskam i da chuvam poveche za nego.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

ще се върна при него точно никога не че съжелявам, че той ми е бил 1вия, но хората и обстоятелствата се променят

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    HqMa ga го забравя никога,но сме пробвали още 1 път след като го зарязах и просто се видя ,че не става . . .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    "pyrviq" ne e po-dobyr ot segashniq
    ne sym sklona da se vyrna , opredeleno i sym sig v sebe si
    az slojih krai na vryskata ni , a za men krai - znachi naistina krai
    +1

връщала съм се..2-3 пъти..минала съм го тоя период..не бих се върнала при него..всяка си има първи..но защо пък трябва винаги да иска да е с него..

Град
    *in a pink dream*
    ooooooooo kakvo se zanimavate s bivshite - ima tolkova momcheta za zavladqvane
    neka da mislim malko po-egoistichno , ako se vryshtame nazad , nqma kak da zavzemem nov teritorii

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Повече от фен
    miss california otnovo sum saglasna s teb tva che e prav ne go pravi nepovtorim ili neshto takova ... se pak horata se razvivat napred, a ne na zad i nqma nikav smisul da se vrashash pri nqkakav si bivsh... nali znaete nishto bivsho ne vaji tva e

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    miss california otnovo sum saglasna s teb tva che e prav ne go pravi nepovtorim ili neshto takova ... se pak horata se razvivat napred, a ne na zad i nqma nikav smisul da se vrashash pri nqkakav si bivsh... nali znaete nishto bivsho ne vaji tva e

ataka , osven tova , kato se zamislim , che se sefotsvame na po 15 ... i to moje bi ne s pravilniq hovek , ne vijdam smisyl da se otdava smisyl na tozi pyrviq... chovek e vajen , ne zashtoto e 1 ili 66 , a zaradi tova , koeto pravi za nas

Град
    Свищов
    Е, ама някои не сме се сефтосали на 15...............

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    *in a pink dream*

kogato mi izkarash izrechenieto ot konteksta , si promenq smisyla

Голям фен
    И аз преди си мислех,че винаги ще може да ме има,едва ли не дори да имам друг ще се връщам при него ако той го поиска Само че продължих напред и за нищо на света не се връщам при първия си вече! Имам си настоящия и искам него без значение дали ми е бил първи или сто и първи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си