.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 318
    Професия biAtch

Голям фен
    Град
    Pleven
    Първо ви призовавам да прочетете пост-а на ;] от предичната страница, за да видите много от нещата, които все още не съм написала.

Някога отдавна прочетох една много хубава мисъл на чина ми в даскало, която гласеше: В любовният триъгълник, винаги единият от ъглите е тъп.
    ако трябва да доразвия тази мисъл бих казала, че изкусителката отвсякъде погледнато е правият ъгъл. Тя няма на кого да дава обяснения, за нея забавлението е отговорът в играта. Кой тогава е тъпият ъгъл? Много трудно може да кажем.
    Прави бяхте, когато казахте, че правейки това аз имам някакъв проблем, който така разрешавам. Да, разбира се, това е резултат от много предшни събития, от разочарованието, че най-хубавите неща са ти под носа, а не си ги забелязаъл и сега, когато съм по голяма искам да не пропускам нещата пред себе си на никаква цена. Дали запълвам липсата на истинската любов докато тя дойде- може би да.
    Но ако погледнем и от още една страна на въпросът. Не сте ли забелязали момчета, че когато имате гадже някак си интереса към вас нараства? А Вие момичета не сте ли забелязъли как изведнъж около момчето, което сте приемали за даденост се появява някаква неустоима аура в мига, в които си хване приятелка? Когато едно момче има гадже той все едно бива оценен от критиката (женската част в случая). Както с филмите- като получат 2-3 Оскара или 30 милиона прихои за първия уикенд и си казваш-- Я да видим за какво иде реч! И отиваш да провериш. Може да е твърде цинично сравнението ми между мъжете и холивудката реалност, но в крайна сметка в този свят рейтинга е всичко.
    А искусителките, колкото и нехаресвани да са, са си с висок рейтинг.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    Spored men interesnoto v tazi tema e realniqt motiv na iskusitelkata. Tq e macka, koqto ima nujda ot dokazvane i ima jelaniq kum muja. Ima oshte edin motiv, no nego shte premulcha. A po otnoshenie na izkusitelkite te sa ponqkoga stavat dosta golemi jertvi na nqkoi zavladqvashti tehni obekti na deistvie.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Град
    Pleven
    Зависи дали са на ясно с правилата. Ако аз знам, че правилото е "без чувства". не бих желала да отговарям и за последици.
    Но, да, натресох се веднъж на пачи яйца. Това, което ти казваш, amatorium, e че можеш да бъдеш победен в собствената си игра. И да много боли от това ( кофти личен опит от софийски играч ).

Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    ;] Ne moga da povqrvam, che takova simpatichno momiche moje da ostane bez mujko vnimanie, no shtom kazvash ...
    exee недей така, че кой знае колко ще си вирна носа
    Ne nedei. Virnatite momicheta ne sa interesni. Ako nqkoi den stanesh izkusitelka budi milovidna izkusitelka.

аз пък, кво прая, кво струвам, все тръгвам с тях накрая

]
    ;] Ne moga da povqrvam, che takova simpatichno momiche moje da ostane bez mujko vnimanie, no shtom kazvash ...
    exee недей така, че кой знае колко ще си вирна носа
    Ne nedei. Virnatite momicheta ne sa interesni. Ako nqkoi den stanesh izkusitelka budi milovidna izkusitelka.
    името ми е мн подходящо за миловидна изкусителка

Голям фен
    Град
    Pleven
    Хаха Кофтеее.. Особено когато единия ходи с една и съща риза от лятото насам, как да не предпочетеш някой друг.
    Това да си изкусителка изморявабе, хора, то да не е лесно

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Хаха Кофтеее.. Особено когато единия ходи с една и съща риза от лятото насам, как да не предпочетеш някой друг.

аххахах мани мани и мойта не е лесна

Голям фен
    Град
    Pleven
    ]

Мойта е лесна, твойта си е направо сложна. Ти си повече изкусителка от мен, за това си признавам без бой

]

Мойта е лесна, твойта си е направо сложна. Ти си повече изкусителка от мен, за това си признавам без бой

хаха аз ги цъкам от една компания, за ся 2ма са долу, ще видим дали ше има още :P

Eh che ne ne vi pozbavam. A Atula bila i skorpionche na vsichkoto otore

Супер фен Аватара на Barbie
    А искусителките, колкото и нехаресвани да са, са си с висок рейтинг.

Разговорът ви до този момент е поразително забавен... За Бога, момиче, ти не си на 15, слез на земята.

Може ли да отбележа отново, че такъв биологичен вид като "изкусителки" не съществува (още по-малко пък "големи", "по-малки", "средни", "грамадански"... ). Има жени, които по някаква причина имат прекомерна нужда от мъжко внимание. (Всички обичаме от време на време да си гъделичкаме самочувствието по подобен начин (в случай, че не сме обвързани, естествено), но става притеснително, когато жена го обяви за "професия". ) Сама казваш, че нямаш реални чувства към потенциалното обвързано момче; че не би започнала връзка с такова момче - тогава каква е целта? "Играта"? Моля ти се, холивудски истории - интимните човешки отношения не са надпревара - няма победители. Освен това са далеч по-сложни от това, което описваш ти. И как да не заключа, че една жена, която сама си лепва етикет има нужда да се доказва пред някого, че дори и пред себе си?! (Да не говорим, че свалянето на някой младеж е далеч от талант или изкуство. Въпрос на желание е. Да обичаш и обектът на чувствата ти да обича теб, да изградите красива и стабилна връзка - това е много по-голямо предизвикателство.)

А относно дали мъж, обзаведен с гадже е по-секси - не. Не го прави по-вървежен. Смятам се за достатъчно интелигентна, за да мога сама да опозная един човек и да преценя желая ли АЗ връзка и бъдеще с него. Не очаквам мъжът да върви с оценка от други жени, прикачена към ревера му. Предпочитам го свободен. Не ми е нужно да си доказвам, че съм по-добра от приятелката му - такова сравнение мужду хората е нелепо. Само това ми трябва - да си късам нервите покрай предишните му връзки.
    С гадже или без, опознавам човека, преценявам искам ли този мъж или не и в първия случай правя необходимото, за да бъде с мен. Но ако се съмнявам в чувствата си продължавам напред и отдавам времето, емоциите и вниманието си само на този, за когото смятам, че ги заслужава.

А относно дали мъж, обзаведен с гадже е по-секси - не. Не го прави по-вървежен. Смятам се за достатъчно интелигентна, за да мога сама да опозная един човек и да преценя желая ли АЗ връзка и бъдеще с него. Не очаквам мъжът да върви с оценка от други жени, прикачена към ревера му. Предпочитам го свободен. Не ми е нужно да си доказвам, че съм по-добра от приятелката му - такова сравнение мужду хората е нелепо. Само това ми трябва - да си късам нервите покрай предишните му връзки.

тук смятам, че не си достатъчно искрена как така ще е нелепо подобно сравнение между хората?! имаш ли по-голям брат или сестра, които имат повече успехи от теб? очевидно не, защото тогава сравнението е неизбежно а приказката: "хубавите ябълки прасетата ги ядат", според теб откъде идва? аз не ти говоря да си късаш нервите от предишните му връзки - въпросът е, че той вмомента има връзка, а твоята цел е да избере теб, защото ти искаш да си с него. и ако в крайта сметка той скъса с нея и тръгне с теб или пък си остане с нея, а ти - с пръст в уста, дали пък няма да се чуди и ядосва една от двете ви над мисълта: "какво му дава тя, което аз не мога, с кое ме превъзхожда, че го е спечелила?".

а относно това, че не се влияеш от преценката на други жени - ако чуеш, примерно, колежките ти как говорят за твоя човек колко е зле, или обратното - какъв е красавец, съмнявам се, че реакцията ти ще е безразличие в единия случай това може да те откаже от него или да предпочиташ поне в началото по-малко хора да знаят (говоря хипотетично), а в другия вероятно ще ти е кеф, че по вас шарят множество завистливи очички

С гадже или без, опознавам човека, преценявам искам ли този мъж или не и в първия случай правя необходимото, за да бъде с мен. Но ако се съмнявам в чувствата си продължавам напред и отдавам времето, емоциите и вниманието си само на този, за когото смятам, че ги заслужава.

какво означава да се съмняваш в чувствата си - ако не съм влюбена от пръв поглед, не става - това ли имаш предвид? човека го опознаваш най-вече по време на връзката ви, защото тогава някои правила не важат, а други се поставят наново - не всеки би се справил с някои от ограниченията, ето още една причина за изневяра

другата част от поста ти не смятам да я коментирам, защото повечето неща се повтарят от предишни мнения и така ще се затвори един порочен кръг

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Atula, ако беше слушкала в часовете по геометрия учителката, а не беше хвърляла погледи на Пешо от съседния чин, щеше да знаеш че в 1 триъгълник, не може да има прав и тъп ъгъл едновременно........В любовния триъгълник е същото......дали има тъп или е само остроъгълен, но в никакъв случай не е правоъгълен, защото никой не е прав в тази ситуация. нито ти си права да искаш чуждо, нито момчето е право да погежда встрани...............
    А, дали 1 мъж е по-желан когато има гадже.не мисля. Била съм дълго време необвързна, цялото ми тийнйджърство премина в това и обвързания мъж за мен е бил табу. Не, защото нямам силите да го спечеля, а защото дори и за 1 миг не искам да свиря 2-ра цигулка в оркестъра.......Мен не са ме привличали обвързани мъже и не смятам, че са по-секси или имат определена аура.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Atula, ако беше слушкала в часовете по геометрия учителката, а не беше хвърляла погледи на Пешо от съседния чин, щеше да знаеш че в 1 триъгълник, не може да има прав и тъп ъгъл едновременно........В любовния триъгълник е същото......дали има тъп или е само остроъгълен, но в никакъв случай не е правоъгълен, защото никой не е прав в тази ситуация. нито ти си права да искаш чуждо, нито момчето е право да погежда встрани...............
    А, дали 1 мъж е по-желан когато има гадже.не мисля. Била съм дълго време необвързна, цялото ми тийнйджърство премина в това и обвързания мъж за мен е бил табу. Не, защото нямам силите да го спечеля, а защото дори и за 1 миг не искам да свиря 2-ра цигулка в оркестъра.......Мен не са ме привличали обвързани мъже и не смятам, че са по-секси или имат определена аура.

добре де, много ми е странно как говорите за нещо, което не сте изпитали, като истински специалисти кой е казал, че ще свириш 2-ра цигулка?? нали в крайна сметка получаваш това, което искаш, писах го в коментара на по-миналата страница, но явно не си благоволила да го прочетеш... когато видиш, че не се получава ---==> продължаваш напред, взимаш си поука и избягваш минали грешки. пубертетът е точно, за да се направят грешките, така че после, най-малкото, да знаем какво да очакваме отсреща и да сме подготвени в реакцията си

Град
    Свищов
    Е, ама аз когато бях пубер беше ти неудобно да говорите за секс, малцина го практикуваха, малцина имаха гаджета дори......все пак моя пуберитет започна от 10 годишна и приключи някъде 7-8 клас, съдейки по развитието ми като ръст или вторични полови белези от тогава. Сега завършвам висше образование-прави си сметка кога е било това! Та именно от 10-11 до към 15 не съм имала гадже, нещо повече не съм искала гадже. С момчетаа от квартала ритахме топка, играехме разни игри и никога това не е имало сексуалн подтекст. А после взех да раста и на акъл и исках сериозна връзка, сериозен човек, стабилност и сигурност....Не, че не съм имала и по-фриволни периоди, но те бях само начин да се справя с любовно разочарование и никога не съм стигала до крайности, никога не е било с обвързани...
    Някои хора не можем да си позволм да грешим и заради други причини, които няма да коментирам. Понякога в определена среда не само, че не грешиш, но и нямаш правото на това, това е скъп лукс, който и сега на 22-23 години не мога да си позволя...Дали съм грешила-всеки го прави. Възрастта обаче не е била причината да го правя и не ми е служила никога за оправдание.

Taka e po-dobre rano chovek da se najivee i da se naluduva otkolkoto da ne e vidql nishto kato mlad i posle da go podgoni meraka i complexite bash kogato mu e vreme da pravi semeistvo

Град
    *in a pink dream*
    Taka e po-dobre rano chovek da se najivee i da se naluduva otkolkoto da ne e vidql nishto kato mlad i posle da go podgoni meraka i complexite bash kogato mu e vreme da pravi semeistvo

+1
    ama nai-dobre e , chovek i mlad i porasnal da znae , kakvo iska , a ne da podskacha neorientirano kato peperudka ot cvqt na cvqt
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Свищов
    Не е задължително.....не мога да кажа, че съм се налудувала като по-малка, но не мога и да се оплача. За мен да се налудувам е означавало да отида на дискотека и да танцувам до припадък, да се прибера и толкова........всеки си има разбирането какво да прави. Това, че не съм правила секс с 15 мъже от 13 годша съвсем не значи, че като стана на 25 ще ме хванат лудите и ще го правя със всеки срещнат, нали? Разбира се, че няма гаранция че точно това няма да стане или ще стане, но аз добре познавам себе си и не бих предала любим човек, не бих предала принципи и убежения, заради 1 час лудории, които така или иначе имам у дома, когато искам!

Изобщо кой ви излъга, че да се наживееш означава за 365 дни да се изчукаш или изпонатискаш със 365 човека?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Бездомен
    Аз под "изкусителка" разбирам просто и ясно "курва".Ето и мнението ми за предаването, което съм гледал най-много 2 пъти и се отватих.Пращат млади семейства, знаейки че с такива момичета на острова 100 ще има изневери и така нататък...
    Не им пука за бъдещето на хората, а само за парите, които ще вземат от цялата работа.Пратили някви курвета там, дето биха се нае*али със всеки и по всяко време и очакват да стане хубаво предаване.Еми това искат хората, да гледат секс и перверзии и т.н...
    Според мен цялото тва предаване беше маса просто !
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Da se najiveesh ne oznachava da purhash ot cvqt na cvqt vseki den. Prosto chovek trqbva da pravi neshtata kogato im e momenta. Da si igraesh v pqsuchnika na 20 e sushto tolkova tupo kolkoto i da pravish swinging na 14. I vse pak chovek ne trqbva da izpitva postoyanno nqkakva guzna suvest, a da pravi kakvoto mu dusha saka. Ako govorim kato cqlo za sexa ako nqkoi nqma jelanie da experimentira na dadena vuzrast nqma zashto da se nasilva. Ako obache ima jelanie za neshto nai-dobre da ne go podtiska. Tova mi beshe ideqta ama izbqgahme malko ot zaglavieto na temata

Цитирай Първоначално написано от Th3 Fuck3r
    Аз под "изкусителка" разбирам просто и ясно "курва".Ето и мнението ми за предаването, което съм гледал най-много 2 пъти и се отватих.Пращат млади семейства, знаейки че с такива момичета на острова 100 ще има изневери и така нататък...
    Не им пука за бъдещето на хората, а само за парите, които ще вземат от цялата работа.Пратили някви курвета там, дето биха се нае*али със всеки и по всяко време и очакват да стане хубаво предаване.Еми това искат хората, да гледат секс и перверзии и т.н...
    Според мен цялото тва предаване беше маса просто !
    май изобщо не си чел какво пише в темата

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, ама аз когато бях пубер беше ти неудобно да говорите за секс, малцина го практикуваха, малцина имаха гаджета дори......все пак моя пуберитет започна от 10 годишна и приключи някъде 7-8 клас, съдейки по развитието ми като ръст или вторични полови белези от тогава.
    не че нещо, ама тва за пубертета си беше абсолютна глупост... ти ако съдиш само по външните белези, значи сега на 11 години свършва пубертетът всичко е в главата, когато там бушува буря, значи още си тийн :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си