- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Професия "Изкусителка"
Atula, започваш да ми харесваш... (: Човек на тази земя се ражда сам и ако сам не си помогне, няма някой друг да го направи. А относно мъжете, които си обичат приятелките и изневеряват - зависи от характера на мъжа. Примерно приятелят ми го познавам от много време, още преди да имаме такъв тип отношения и за мое щастие знам, че когато е с някоя е само с нея, докато не се приключат взаимотношенията ми.
А бившият, който толкова ме обичаше, че уж щеше да се самоубива като скъсахме се сваляше на най-добрите ми приятелки...
Така, че всичко е ужасно строго индивидуално.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Hm. Taka si e. Ti si nezamenim obache sam za sebe siПървоначално написано от Atula
Chakai da pusna pozdrav po temata:
Tova samo za bazika. :P A inache za unikalnotta e tova:
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Да, така е. Но на практика аз не си представям как точно ще живея, ако не съм с този човек. не мога да си се представя дори за миг...То е хубаво да си независим и да се оповаваш само на себе си. Направо е прекрасно. Но ако така беше устроен нашият свят, нямаше да има колективи, общество, комуникация. на практика 1 без друг не можем било то в интимен план, професионално, финансово-все с някой сме обвързани малко или много!Първоначално написано от Atula
Първо-- amatorium, много яки картинки си сложил, много ми харесаха, пост-вай още ако намериш. Даже отговори с картинки е много яка идея
Така.. а иначе. Да, обществото си е общество. Но както и с всичко друго така давам пример и тук- може да съществуваш с колегите и приятелите си, но ако бъдеш разочарован от тях, можеш да смениш и работата и обкръжението си. За това не трябва да им отдаваш сърцето си напълно. Това се отнася и за връзката. Винаги мога да си представя живота без всеки един човек. Не казвам, че ако държа на него, ще ми е лесно, но няма да умра, а до година или две ще съм си променила така мисленето, че каквото и да е станало ще бъде просто един спомен.
Когато имаш хубава връзка я задържаш не със зверски усилия, а с това, което си- непресторен и неотстъпчив що се отнася до същността ти. И ако това не е достатъчно нищо друго няма да бъде.![]()
Atula,мога само да те успокоя,че не си единствена.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Pozdrav kum Atula po temata:
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Това, че ми е трудно да си го представя, не значи че няма да успея да се съвзема. Просто той е станал нещо естествено за мен. дори не се сещам какво съм правила преди да се познаваме. А, да четях по цял ден, ровех се в нета, спортувах повече и учех. нищо особено не се случваше в нормалното ми ежедневие![]()
Не. 2-ри курс е студент, но това е защото беше в казармата. Право учи миналата година. Мой набор е-с около 2 месеца по-голям. защо?Първоначално написано от Atula
П.С. air_J не е моят приятел. Познаваме се от ученическите години, ако си мислиш, че е той....
Не. Не става въпрос за форума. Защото един колега има познати, които отговарят на вашето описание и съм ги виждала веднъж- Тя е в 4 курс, той е в някой от по-малките курсове. И си е взел сега изпита по право, въпреки, че е трябвало да го вземе миналата година. Затова и предположих.![]()
Не сме ние...е, то в Свищов няма само 1 двойка, нали?
Първоначално написано от ;
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Не зная, но не сме ние.Първоначално написано от Atula