.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 318 от общо 318
    Atula, започваш да ми харесваш... (: Човек на тази земя се ражда сам и ако сам не си помогне, няма някой друг да го направи. А относно мъжете, които си обичат приятелките и изневеряват - зависи от характера на мъжа. Примерно приятелят ми го познавам от много време, още преди да имаме такъв тип отношения и за мое щастие знам, че когато е с някоя е само с нея, докато не се приключат взаимотношенията ми.
    А бившият, който толкова ме обичаше, че уж щеше да се самоубива като скъсахме се сваляше на най-добрите ми приятелки...
    Така, че всичко е ужасно строго индивидуално.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Хубаво е да се оповаваш на връзка, на съществуването на някого успоредно с теб, но този някой не си ти и няма никой, който да е не незаменяем и без него да ни няма. Подобна симбизоа в света на хората не съществува.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Хубаво е да се оповаваш на връзка, на съществуването на някого успоредно с теб, но този някой не си ти и няма никой, който да е не незаменяем и без него да ни няма. Подобна цимбизоа в света на хората не съществува.
    Hm. Taka si e. Ti si nezamenim obache sam za sebe si Chakai da pusna pozdrav po temata:

Tova samo za bazika. :P A inache za unikalnotta e tova:

Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хубаво е да се оповаваш на връзка, на съществуването на някого успоредно с теб, но този някой не си ти и няма никой, който да е не незаменяем и без него да ни няма. Подобна цимбизоа в света на хората не съществува.
    Да, така е. Но на практика аз не си представям как точно ще живея, ако не съм с този човек. не мога да си се представя дори за миг...То е хубаво да си независим и да се оповаваш само на себе си. Направо е прекрасно. Но ако така беше устроен нашият свят, нямаше да има колективи, общество, комуникация. на практика 1 без друг не можем било то в интимен план, професионално, финансово-все с някой сме обвързани малко или много!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Първо-- amatorium, много яки картинки си сложил, много ми харесаха, пост-вай още ако намериш. Даже отговори с картинки е много яка идея
    Така.. а иначе. Да, обществото си е общество. Но както и с всичко друго така давам пример и тук- може да съществуваш с колегите и приятелите си, но ако бъдеш разочарован от тях, можеш да смениш и работата и обкръжението си. За това не трябва да им отдаваш сърцето си напълно. Това се отнася и за връзката. Винаги мога да си представя живота без всеки един човек. Не казвам, че ако държа на него, ще ми е лесно, но няма да умра, а до година или две ще съм си променила така мисленето, че каквото и да е станало ще бъде просто един спомен.
    Когато имаш хубава връзка я задържаш не със зверски усилия, а с това, което си- непресторен и неотстъпчив що се отнася до същността ти. И ако това не е достатъчно нищо друго няма да бъде.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Atula,мога само да те успокоя,че не си единствена.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на amatorium
    Pozdrav kum Atula po temata:

Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Свищов
    Това, че ми е трудно да си го представя, не значи че няма да успея да се съвзема. Просто той е станал нещо естествено за мен. дори не се сещам какво съм правила преди да се познаваме. А, да четях по цял ден, ровех се в нета, спортувах повече и учех. нищо особено не се случваше в нормалното ми ежедневие

Голям фен
    Град
    Pleven
    Приятелят ти да не би тези дни да си взе един изпит по право? И да е малко по-малък от теб?

Пффф..... направо ви завиждам за хубавите връзки...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Пффф..... направо ви завиждам за хубавите връзки...
    Недей. Никога не занеш какво всъщност се случва

Град
    Свищов
    Приятелят ти да не би тези дни да си взе един изпит по право? И да е малко по-малък от теб?
    Не. 2-ри курс е студент, но това е защото беше в казармата. Право учи миналата година. Мой набор е-с около 2 месеца по-голям. защо?
    П.С. air_J не е моят приятел. Познаваме се от ученическите години, ако си мислиш, че е той....

Голям фен
    Град
    Pleven
    Не. Не става въпрос за форума. Защото един колега има познати, които отговарят на вашето описание и съм ги виждала веднъж- Тя е в 4 курс, той е в някой от по-малките курсове. И си е взел сега изпита по право, въпреки, че е трябвало да го вземе миналата година. Затова и предположих.

Град
    Свищов
    Не сме ние...е, то в Свищов няма само 1 двойка, нали?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е да, ама не много двойки ходят от три години. + Останалите съвпадения.

хаха да има нещо гнило в цялата работа

Цитирай Първоначално написано от ;
    ]хаха да има нещо гнило в цялата работа
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е да, ама не много двойки ходят от три години. + Останалите съвпадения.
    Не зная, но не сме ние.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си