- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Професия "Изкусителка"
krem4et0 , miss california отсега искам да знаете, че въpреки спорът ни, аз нямам негативно отношение към вас, нито намерение към гаджетата ви.
Исках да кажа, че в малък град се разбират изневерите лесно.
Плевенчанки имаме такава слава аз знам защо, но не е зашото сме по-големи курви от други момичета. В Плевен всички са много нагласени и ако тръгнеш по улицата все едно си на модно ревю. Има много красиви жени и те могат да имат по много мъже. И те така![]()
Аз пък подкрепям Атула. Виновни са единствено мъжете. Ако изобщо може да се говори за вина, защото темата за изневярата е един друг въпрос.
Атула е единствено катализатор. Мъжът готов ли е в главата си за изневярата значи това все едно се е случило. Тя единствено прави така, че това да се случи по-рано.
Единственото, за което бих я критикувал е, че го държи в тайна от момичетата. По-добре е да им кажеш, защото иначе те живеят в лъжа. Което не е честно за тях.
Ne me razbiraite pogleshno, no Miss_californiq nai-veroqtno sled 3 godini shte e s drugo gadje, a po-vuprosa puk za iznevqrata. Ami sexa s edin i susht chovek pisva. Kolkoto i neveroqten da e. Ako si mlad i kruvta ti vri prosto se podchinqvash na izkushenieto. Takava e prirodata na neshtata. Ne pravete sexa tolkova dramatichno neshto. Nikoi ne misli kolko jivota e otnel za da se hrani, zashtoto go priema za normalno. Sexa e sushtoto neshto - edno ot neshata, koito zadovolqvame i izpolzvame za zabavlenie.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
няма нищо не се притеснявай.. не си единствената "такава".. има много.. прец средновековието са ви горели по кладите.. а в арабските страни още хвърлят камъни по вас... а сега няма оттарва от вас.. случвало ми се е.. аз седя до приятелката си.. а тя ме гледа многозначно, мислейки си че ще постигне нещо.. проблема не е във вас обаче.. проблема е че има мъже дето ви се връзват.. дано някой ги чете тия неща тука и да се види отстрани как би изглеждал..
Аз не надявам полата и не отивам в дискотеката да те гледам многозначително. Обаче какво става, когато аз си танцувам идва някой, слага ми се цяла вечер, иска ми телефона и се оказва накрая, че на следващия ден в слушалката ми креши побърканата му приятелка, за чието съществуване не знам. Искате с камъни да ме замеряте? В библията е казано, че който е безгрешен да хвъли камък първи.![]()
Първоначално написано от amatorium
na miss california i e predelno qsno , kak stoqt neshtata i kak horata se razdelqti che sym na 17 i che utre moje da sym s drug
tova ne znachi , che shte mi se promeni mnenieto i vijdaneto i otnoshenieto kym izneverite , kryshachite i "izkusitelite" , bez da se zadylbochavam , no kogato prijiveesh podobno neshto v semeistvoto si , ti stava strah i instinktivno se pazish da ne ti se sluchi otnovo ...
dyrja na chisti i qsni vzaimootnosheniq , bez intrigi , flirtcheta i zaribqvki s drugi hora , dyrja liubovta mejdu 2ma da se zapazi gorqshta , a ako se sluchi neshto podobno kato iznevqra i t.n. ne bih prostila ...
atula , znam che ne e lichno otnoshenie![]()
vseki izkazva mnenie , pyk i moi myj shte tii malko malyk na godinki :P mai mai
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
.... ооО, извинявай аз явно не сам прочел правилно..Първоначално написано от Atula
![]()
Ne me razbirai ti pogreshno za izneveriteПървоначално написано от miss california
Az sum dete na razvedeni roditeli i znam edin den kakvo i da stane nikoga da ne razvalqm semeistvoto si i jivota na deteto si s mimoletno useshtane za trupka. Chovek ne trqbva da izpada v krainosti i trqbva da e malko realist. Edva li 40 godini shte pravite sex s 1 i susht chovek.
![]()
Първоначално написано от amatorium
ne znam , kakvo shte se sluchi za 40 godini ... kazvam kak iskam da e i kym kakvo se stremq , zashtoto spored men otnoshenieto kym partniora se izgrajda oshte ot po-detckite vryzki ... moje da e smeshno taka da govorq ot poziciq na 17 godishna ... no kaot se nauchish da izneverqvash na priqtelkata si , kogato si oshte v gimaziq ili si mlad , da ne konkretiziram ... ne mi razpravqite na mene , che kato pootrasnesh i si na 25-30 -40 nqma da izneverqvash i shte si seriozen i sebeotdaen ... haraktesite se izgrajdat do edno vreme
ne vijdam nishto nerealno i nevyzmojno da si s 1 chovek 40 godini i da ne mu izneverqvash .
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
би било хубаво за започнеш да потренирваш, няма да ти се получи от първия път мисля![]()
Хахах...чета си аз най-небрежно, но на тази тема не можах да се спра да се смея![]()
. Застанали 3 момичета и спорят за мъже, а всъщност нито една от тях не разбира що е това мъж и при какви условия вирее той. Значи мойто мнение е следното (без да се обиждате...изразявам лично мнение), по принцип такова понятие като вярност при мъжа няма и който мъж твърди обратното лъже!! Има обаче едни индивиди, които се прикриват по-добре и такива, които не умеят да го правят. Значи при мъжа това е първичен инстинкт, той го прави не защото не обича гаджето си, а за да задоволи собственото си его, да види аджеба става ли още или не...за бройката ако щете, за да може да се похвали на приятели и т.н. и т.н. Причините са безброй!! Но това в никакъв случай не значи, че той е неспособен да обича близък до него човек, дори напротив, това само може да го сближи с гаджето му (това в никакъв случай не включва женени). Момичета...незнам какво да ви кажа...не се опитвайте да разберете мъжете...ние не се опитваме да разберем вас...просто ви приемаме такива каквито сте. И ако гаджето ми е достатъчно умно за да преспи с някой, без да разбера то за мен това деяние не се е случило по никакъв начин...т.е. аз не се чувствам пряко засегнат от него.
Мир!!!
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
А защо не? Главата си слагам, че 53-4 годишната ми майка не е имала друг сексуален партньор от баща ми. Дали е доволна от секса, дали за нея той е важен или не е друг въпрос, но тава си е факт. Щом и сега и сега си правят секс 2 пъти седмично смятай............Първоначално написано от amatorium
Сексът е 1 на ръка, ако го правиш с някой, с който правиш само това е съвсем различно от това да правиш секс, защото си с човека който обичаш и искаш понякога да си интимен с него.
Сексът е важен, но с любимия не ти писва именно заради това, че това е съществото на света, което обичаш повече от себе си и в този миг съпреживявате висшата форма на интимност помежду ви...............
Alderis, айде да не ми коментираш връзката, моля. Аз съвсем не съм дете, а съм на близо 23 години и мога да си сложа главата, ръката и всяка част от тялото по отношение на това, че моя приятел не ми е изневерявал и дори не си е помислял да направи това. Въпрос н характер е, а той е по-затворен, не ходи по кръчми и дискотки да се напива, рядко излиза без мен, работи и учи и е страшно отговорен............позволи ми да знам повече за него, отколкото ти..........
Много мразя някой да идва и да обобщава, че всички мъже кръшкат. Да, повечето го правят, но познавам наистина сериозни момчета, които изключително държат на връзките си и НИЩО и НИКОЯ не би ги съблазнило!
Първоначално написано от Alderis
ne vsichki myje sa takiva , ne mojesh da obochtavsh po tozi nachin ima si tipove hora , no tqhniq harakter ne zavisi ot pola![]()
ne smqtam , che iznevqrata sblijava
shtom az moga da sym vqrna , iziskvam i ot nego da e takyv . edna vryzka ne e vypros na naglygvanka , a na doverie i chustva
1+ Nikoi ne e po-silen ot sobstvenata si priroda. Mojem da se borim, no kogato kruvta bushuva v teb edinstvenoto, s koeto moje da se potushi strastta e sus smirenie.Първоначално написано от Alderis
![]()
emi znachi se namirat momicheta , koito da vi obichat i tyrpqt tezi cherti ot haraktera i "CHESANETO NA KRASTATA"Първоначално написано от amatorium
az ne vijdam smisyl da se dokazvam na opredeleni periodi ot vreme , dali stavam i dali sym vyrvejda i kolko shte mi vyrjat ...
zashtoto za 1 ebane shte mi vyrje vseki 2ri - ne go kazvam , zaradi prekaleno visoko samochuvstvie , a zashtoto e taka - mn malko myje ili biha otkazali prosot edin sex , bez nikakvi posledici .
i zashto vi e da probvate dali oshte ste haresvani![]()
![]()
![]()
tava . che ste obvyrzani , znachi , che ste haresvani , che "stavate"
shto 1 vi e vyrzal , znachi i dr shte se nameri
Първоначално написано от miss california
Ами аз през целия си живот не съм срещал мъж който да е верен...вярвай ми тоя знаменател важи за абсолютно всички от този пол, само че както казах по-горе едни могат да се прикриват а други не...не всеки трръби (като глупак), че е изневерил на приятелката си, защото тая хвалба е малко като оная кой изпил повече на купона вчера, демек не е баш повод за гордост....не може, разбираш ли....то си те кара отвътре....и най голямата любов отминава рано или късно....любовта е просто изливане на ензими в мозъка , които те карад да се чувстваш добре...и когато те свършат край...няма любов...за това няма ли уважение между патрньорите не ми я хвали тая любов.
За това по-нагоре написах...не се опитвайте да ни разберете, защото не можете, както и ние не можем да разберем ваз за това и не се опитвамеПървоначално написано от miss california
...
da kato glupak , zashtoto e glupavo da go pravish i syshtevremenno da tvyrdish , che q obichashПървоначално написано от Alderis
zashto da ne ti q hvalq - kogatp chustvata se izcherpat - slagash krai na vryzkara - kakvo pechelish , kogato lyjesh ?
i uvajenie mejdu pratniorite moje da ima
i na kolko godini vyzliza tvoq cql jivot![]()
Първоначално написано от miss california
Хахаха...на 25 съм. А ако искаш да слагаш край на всяка връзка когато любовта си отиде това значи на всеки 5-10 години да хващаш ново гадже..., а като се омъжиш?? и тогава ли ще смениш партньора?? е да ама не...щото тогава има и груги фактори май..."докато смъртта ви раздели"
Първоначално написано от Alderis
zashto si mislish , che liubovta se izcherpva ?
da ako se sluchi neshto , bih go smenila ,daje i da sym omyjena![]()
i na koq chast ot posta mi se smeesh.
da slagam krai , kogato nqma smisyl - kogato nqmam chustva ?
a ti po-pravilno li namirash poddyrjaneto na edna vryzka ili oshte po-serioznoto "brachen syiuz" , vypreki , che "liubovta ti se e izcherpala" , no si nameril alternativniq variant , da izneverqvash![]()
![]()
![]()
Az mislq, che kogato dvama choveka imat veche detsa, togava nqmat pravo da razvalqt semeistvoto si. Kakvoto shte da stava. Tochka. Shte trqt i shte preglushtat i shte si proshtavat. Deteto e mnogo po-vajno vsichki ostanali neshta v toq kus i naakan jivot za men.![]()
malko kusno se vkliu4vam no... imam takiva priqtelki tip izkusitelki... da naistina hubavi momicheta i mislq che dosta obvurzani momcheta im se vruzvat na akula.... i az imam dulga vruzka i ne kazvam 4e priqtelqt mi e idealen i bezgreshen... vseki pravi greshki ponqkoga.. za tova sme hora- za da si pro6tavame... v edna vruzka trqbva da ima kompromisi no i ot dvete strani.... a ina4e da ima kusmeta nqkoq izkusitelka da doide da mi svalq gajeto pred nosa mi... oo da da ima tozi kusmet.....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...