.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 318

Град
    *in a pink dream*
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    malko kusno se vkliu4vam no... imam takiva priqtelki tip izkusitelki... da naistina hubavi momicheta i mislq che dosta obvurzani momcheta im se vruzvat na akula.... i az imam dulga vruzka i ne kazvam 4e priqtelqt mi e idealen i bezgreshen... vseki pravi greshki ponqkoga.. za tova sme hora- za da si pro6tavame... v edna vruzka trqbva da ima kompromisi no i ot dvete strani.... a ina4e da ima kusmeta nqkoq izkusitelka da doide da mi svalq gajeto pred nosa mi... oo da da ima tozi kusmet.....
    Никога не е късно да се вкючиш. Имаш право на мнение. И на жените, които свалят мъже пред приятелките им им викам "тъпи". Когато бях малка ходех с един батко и една мацка на неговите години дойде и така го замая пред мен, че ми стана гадно. Но от сегашния си поглед ще кажа, че грешката е била негова и моя, а не на мацката, която знаеше колко малко им трябва на някои мъже, за да забравят и гадже и всичко.
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от miss california
    zashto si mislish , che liubovta se izcherpva ?
    da ako se sluchi neshto , bih go smenila ,daje i da sym omyjena

i na koq chast ot posta mi se smeesh.
    da slagam krai , kogato nqma smisyl - kogato nqmam chustva ?
    a ti po-pravilno li namirash poddyrjaneto na edna vryzka ili oshte po-serioznoto "brachen syiuz" , vypreki , che "liubovta ti se e izcherpala" , no si nameril alternativniq variant , da izneverqvash
    Ами не мога да те убедя сега, но според мен когато му дойде времето ще разбереш какво точно съм имал в предвид...не те познавам но май не те е блъскал живота още и много възприемаш само крайностите или...или... а човек трябва да умее да лобира в живота, да си затваря очите за някой работи. има една такава приказка "преди да се ожениш си отваряй очите широко, а след това леко си ги попритваряй" ...а да и "да не се дебнеме щото ще се хванеме"
    Смея се на това че ме попита на колко години съм. Не се засягай не целя да те обидя.
    Чувствата не са всичко на този свят...аз мога и да те обичам без да те уважавам, което значи че ти нямаш значение за мен, но виж по бих преглътнал да ме уважават без да ме обичат...това така да се каже е истинската любов. Мойто мнение се чува и теб винаги те интересува какво ще кажа. Онова чувство на опиянение което изживяваш докато си с ново гадже е бошлаф работа...фойерверки в мозъка ти и никога не продължава повече от 5-10 години.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    malko kusno se vkliu4vam no... imam takiva priqtelki tip izkusitelki... da naistina hubavi momicheta i mislq che dosta obvurzani momcheta im se vruzvat na akula.... i az imam dulga vruzka i ne kazvam 4e priqtelqt mi e idealen i bezgreshen... vseki pravi greshki ponqkoga.. za tova sme hora- za da si pro6tavame... v edna vruzka trqbva da ima kompromisi no i ot dvete strani.... a ina4e da ima kusmeta nqkoq izkusitelka da doide da mi svalq gajeto pred nosa mi... oo da da ima tozi kusmet.....
    Никога не е късно да се вкючиш. Имаш право на мнение. И на жените, които свалят мъже пред приятелките им им викам "тъпи". Когато бях малка ходех с един батко и една мацка на неговите години дойде и така го замая пред мен, че ми стана гадно. Но от сегашния си поглед ще кажа, че грешката е била негова и моя, а не на мацката, която знаеше колко малко им трябва на някои мъже, за да забравят и гадже и всичко.
    zashto da e bila i tvoq gre6kata ? nqkoi hora prosto ne sa hora... ne vinagi razbirat kolko mnogo pravish za tqh i kakvo zna4at te za teb... ne se zamislqt dali she te naranqt s deistviqta si...ee razbira se ne vsi4ki sa takiva... =]
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    zashto si mislish , che liubovta se izcherpva ?
    da ako se sluchi neshto , bih go smenila ,daje i da sym omyjena

i na koq chast ot posta mi se smeesh.
    da slagam krai , kogato nqma smisyl - kogato nqmam chustva ?
    a ti po-pravilno li namirash poddyrjaneto na edna vryzka ili oshte po-serioznoto "brachen syiuz" , vypreki , che "liubovta ti se e izcherpala" , no si nameril alternativniq variant , da izneverqvash
    Ами не мога да те убедя сега, но според мен когато му дойде времето ще разбереш какво точно съм имал в предвид...не те познавам но май не те е блъскал живота още и много възприемаш само крайностите или...или... а човек трябва да умее да лобира в живота, да си затваря очите за някой работи. има една такава приказка "преди да се ожениш си отваряй очите широко, а след това леко си ги попритваряй" ...а да и "да не се дебнеме щото ще се хванеме"
    Смея се на това че ме попита на колко години съм. Не се засягай не целя да те обидя.
    Чувствата не са всичко на този свят...аз мога и да те обичам без да те уважавам, което значи че ти нямаш значение за мен, но виж по бих преглътнал да ме уважават без да ме обичат...това така да се каже е истинската любов. Мойто мнение се чува и теб винаги те интересува какво ще кажа. Онова чувство на опиянение което изживяваш докато си с ново гадже е бошлаф работа...фойерверки в мозъка ти и никога не продължава повече от 5-10 години.

az smqtam , che za 17 godini me e poblyskal dostatychno , che da moga da prodylja i da si syzdam predstava za neshtata okolo men . ne se obijdam che se smeesh , a te pitah , zashtoto "prez celiq mi jivot" nasochva kym dosta dylyg preiod ot vreme ( v moite predstavi po-dylyg ot 25 godini ) no syshto taka go ima i tova , che mojeshd a prijiveesh mnogo neshta za kratko vreme ... da ne se zadylbochavam tuka

moga da razlichavam vlubvaneto i pyrvite meseci ot serioznata dylgotraina vryzka .

"obicham go" nqma znachenie samo na privlechen sym , obseben sym , imam chustva kym daden chovek , a i na zagrijen sym , mislq za , vqrvam na , doverqvam se , razchitam , uvajavam , cenq ...

razlichno e ot vluben sym i ot foerverkite za koito govorish ... tochno zatova mislq , che vliubenstta trae kratko vreme , a obichta moje da prodylji neopredelen periot ot vreme

i za da govorish taka , sigurno si naranqvan . zashto si mislish , che az ne sym ? tova , che vqrvam v horata i v chustvata im , ne znachi , che gledam ednostranno ili nerealno na neshtata

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Az mislq, che kogato dvama choveka imat veche detsa, togava nqmat pravo da razvalqt semeistvoto si. Kakvoto shte da stava. Tochka. Shte trqt i shte preglushtat i shte si proshtavat. Deteto e mnogo po-vajno vsichki ostanali neshta v toq kus i naakan jivot za men.
    не те познавам аматориум, но те уважавам за написаното. не е по темата това, което пиша, но си прав.

i za da govorish taka , sigurno si naranqvan . zashto si mislish , che az ne sym ? tova , che vqrvam v horata i v chustvata im , ne znachi , che gledam ednostranno ili nerealno na neshtata
    хихи тук ще си затрая. Наистина ти пожелавам да срещнеш тази половинка, за която и 100 години по-късно, да кажеш че го обичаш. Дай да не задълбаваме, че нещо май поизместихме темата. Поздрави.

ПП: На момичето отворило темата искам да кажа само: браво кукле...много обичам жени като тебе. =D>
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    хихи тук ще си затрая. Наистина ти пожелавам да срещнеш тази половинка, за която и 100 години по-късно, да кажеш че го обичаш. Дай да не задълбаваме, че нещо май поизместихме темата. Поздрави.

ПП: На момичето отворило темата искам да кажа само: браво кукле...много обичам жени като тебе. =D>
    a mersi :P az pyk ti pojelavam nqkoq da ti zavyrti taka glavata , che da ne mojesh da si predstavish dori druga jena i da ti promeni izcqlo vijdaniqta otnsosno liubovta i vernostta

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Само 1 не раязбрах-как може 1 човек да ме обича, а да не ме уважава.........Това е невъзможно, освен за хората които си обичаме по рождение-майка, баща, братя и сестри...........Но говорм ли за връзка.....той не ме обича, ако ме третира като парцал!

Аз лично никога не се занимавам с момчета, които си имат приятелки. Но не го казвам просто така, това е факт. Разбера ли, че едно момче е сериозно обвързано (но подчертавам сериозно, защото ако просто прави секс с някоя, това за мен значи, че е свободен), просто го изключвам от съзнанието си, като обект от мъжки пол. Или поне такъв, с който мога да имам нещо общо. Тъпо е не само, защото ти ще изглеждаш тъпа мастия в такава ситуация, а и защото някой ден може и вие да сте на мястото на това момиче. Същото се отнася и за приятелите на приятелките ми мн ясно - те също се превръщат в същества от женски пол.
    А на въпроса дали бих изневерила - не. Може би бих изневерила, само ако се чувствам нещастна във връзката си, но веднага след това бих я прекратила.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ами аз да ви поразкажа някой случай. Един барман от моя град който познавах от години, изведнъж почна да ми пише в скайп-а, да ме кани там където работи, флиртуваше с мен, а аз знаех, че си има сериозна приятелка от 3 години. Постоянно ме черпеше, целувки туй-онуй и след това разбрах, че е казал на персонала и на приятелката си, че аз съм го била преследвала и тем-подобни. Но въпреки молбите му, аз не изтрих смс-те, които ми беше писал и някой ден, ако реши да се ебава с мен, ще му го върна.
    Друг случай от лятото. Запознах се с едно момче, което беше страхотно и хлътнах по него. Оказа се, че си има приятелка, но той започна всичко. Запозна ме с техните, с приятелите си и навсякъде казваше, че аз съм неговото момиче. После се разделихме за малко, защото е от друг град и нашия реши, че ще се връща при приятелката си. При което оттогава аз си казах, че подобни мъже не си заслужават и няма как да ми е жал за гаджетата им, освен, че ходят с такива тъпаци.
    След време усетих как се забавлявам от това да гледам изплашените им, неориентиани физиономии щом усетят, че става напечено. Аз съм казвала на всичките: Ей, на приятелката ти няма да й кажа. Не го прави и ти. Да изневериш е твоя грешка, не прехвърляй чувството си за вина върху нея. Но мен не ме търси повече. ..... Просто защото както на нея й изневеряваш, така и на мен ще ми хойкаш. Стой си там с нея.

Град
    *in a pink dream*
    posle kak da ne izglejda , che razdavsh pravosydite ... ne namiram normalno da si igraesh s chustvata na horata . horata kryshkat , zashtoto ima s kogo , ako nqmashe nqkoi - nqmshe da e iznevqra , shteshe da e masturbaciq

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Xa-Xa.Smeshnata istoriq!Macka syjelqvam te!Spored men celta ti dalech ne e da otvorish ochite na zabludenite priqtelki na typite ligliovci,s koito si se ebala!Celta ti e prosto da pogalish smachkanoto si i az neznam ot kakvo samochuvstvie!Ne osyznavash li,che tova te prevryshta v nqkakva stepen i v dosta leko momche.Po tvoite sobstveni dumi,seksa ne e liubov,a po skoro ebane,ti go narichash sport i tova za men govori mnogo krasnorechivo.Dyrja da ti kaja oshte samo,che ako bqh momche i kolkoto i da sym vliuben v teb,ako shte i da te obicham,kato chuq za koito i da bilo gaf predi tova,po dobre se izparqvai.Nikoe momche ne mu se zanimava s kurvi(ne te opredelqm kato takava),zashtoto te sa obshti,v petyk na kupona moje i da gi chukat,no v sybota sutrinta veche ne gi poznavat!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    Pleven
    Сигурно съм спала с по-малко момчета от вас и ще ти кажа, че те не ме забравят. Мда, повдигам си самочувствието. Не е нужно да спя с него, то аз и без това мога да видя кога му текат лигите. Какво по-готино от това да бъдеш .. предпочетен

Град
    In your dreams ;)
    Сигурно съм спала с по-малко момчета от вас и ще ти кажа, че те не ме забравят. Мда, повдигам си самочувствието. Не е нужно да спя с него, то аз и без това мога да видя кога му текат лигите. Какво по-готино от това да бъдеш .. предпочетен
    Ot nqkakyv muhlio li,deto te zqpa samo v gyza i v cicite ? Da ti imam prioritetite...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Да завъртиш един мъж се иска доста повече от цици . Вие ако сте си хващали гажетата с цици.. кофти.

Град
    *in a pink dream*
    zashto mi se struva , che byrkate "myj" s "peshleme" i "nedorasyl individ ot myjki pol "

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ми да ти кажа до 20 годишна възраст се припокриват. Мъже има след 20-23 ...

Град
    In your dreams ;)
    Да завъртиш един мъж се иска доста повече от цици . Вие ако сте си хващали гажетата с цици.. кофти.
    Specialno za moeto gadje,sym go hvanala s mnogo poveche ot cici i tochno nqkakva takava smeshna ligla bi q napravil na 5 stotinki.Prosto chak mi stava smeshno kato se zamislq ako nqkoq takava typa frycla trygne da mu se mota,kak shte si nabie typanarkite i shte si obere krushite s navedena glava i napylno schupeno samochuvstvie.Taka che za men nqma smisyl da govorim,evala si pravq,che si imam takova momche.Zashtoto ti s tvoite detski i naivni razsyjdeniq nqma da se kotirash za takova.Pone spored moeto skromno mnenie.

Евала маска.Като ти е кеф от тоя тип игри -играй си ги!
    Само до моя мъж не припарвай
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Я дай снимка да те скивараме, бе?
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Не знам, а на мен са ми смешни хора, които обиждат без да знаят кого. Не ме познаваш, а и явно не си ми следила мненията, за да видиш, че лигла не съм и нямам и намерени да ставам.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Евала маска.Като ти е кеф от тоя тип игри -играй си ги!
    Само до моя мъж не припарвай
    Ок, разбрахме се :P

Град
    *in a pink dream*
    zavisi ot choveka , no sym na mnenie , che myj mojem da narechem razumen , stypil si na karakta individ ot myji pol nad 25 godini, kogato e jivql dostatyrchno vmere e , za da moje da si izgradi stabilna cennostna sistema , koito ne moje da byde tolkova lesno IZKUSHEN i na kogoto moje da se vqrva i da se razchita ... kogato nqkoi takyv go izkushish , togava mojem da govorim

Град
    In your dreams ;)
    Не знам, а на мен са ми смешни хора, които обиждат без да знаят кого. Не ме познаваш, а и явно не си ми следила мненията, за да видиш, че лигла не съм и нямам и намерени да ставам.
    Pyrvo az nikogo ne sym obidila! Vtoro govorq sprqmo kazanoto ot teb,ti izkomentira tvoq model na povedenie kato celeshe da se zaformi nqkakva diskusiq,az spodelqm moite misli po temata,a ti se chuvstvash obidena.E az li trqbva da sym vinovna zatova ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си