- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Професия "Изкусителка"
Mmm, мъжете имат и тъп период. Който е да се задяват с 19-20 годишни, когато са на 30-35, за да си докажат, че още са в играта. За съжаление ми се е случвало да ме налзват такива и много трудно се отървавам ... А и какво да кажа за простак дето ме хваща за задника, а на следващия ден го виждам с жена му у количката с бебето. На мен ми се гади от тия типове...![]()
Първоначално написано от Atula
svqka neshto si ima prichina , ako go pravqt , znachi im go pozvolqvash
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Imenno! Bravo Tomse,vednyj da sme na edno mnenie,bubampo :*Първоначално написано от miss california
Zashto na men ne mi se sluchva?! Obqsni mi.I az hodq na diskoteki,bih kazala,che sym dosta privlekatelna,haresvana i t.n. Nqmam takiva problemi.Tuka igrae i pogled,ako shte i otmestvane na glavata.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
kym atula - pak ti akzvam za 1 situaciq ne e vinoven samo 1niqmene shto nikoi ne me lepva po duppeto , da ne bi da ne sym sexy
![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ами изневеряваме заради тръпката...за да разберем какво е да имаме това което нямаме.Това което правиш ти действа наистина като афродизиак.Случвало ми се е но съм се сдуржала навреме.В никакъв случай не мисля че подбно поведение е курвенско.Щом неговото момиче не може да го задържи.. и той предпочита да прави секс с тебе..значи половинката му не му дава всичко..нещо куца.
Russian Aerospace Agency
И аз се чудя какъв ли вид имаш, след като непознати те бутат по дупето. С мен и с мои приятелки защо не правет така?
И аз със сигурно съм спала с по-малко мъже от тебе.............
Нормално е на 1 мъж да му текнат лигите по хубаво момиче, което се държи фриволно. Но е различно да ти текнат лигите и да изневериш съзнателно..............
Ако някой непознат ме обара по задника, най - малкото да изяде шамар. Не съм от този тип момичета, които като ги набарат и викат "Е стига деееееееее" и почват да се хилят. Много сте ми интересни, уж не искате пък.Затова момчета ме уважават и ми казват, че съм дама, защото съм си го заслужила. Би било добре всяко едно момиче да бъде такова.
absoliutno sum suglasnaПървоначално написано от ^Serena^
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
да, и на мен ми е приятно да ми гъделичкат егото, но не и по тоя евтин начин.
А точно пък такива госпожички ми иде да ги хвана и да ги завра не знам къде.
Нали някоя такава кифла ще тръгне да се сваля на приятеля ми и след това в Пирогов ще се чудят как да я сглобят...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
dai da napraim 1 klub na boinite mackiПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Кифла.... курва. Още нещо? Въобще двама-трима души прочетоха закво иде реч в тая тема, ама накъде се отплеснахме. И като ви е страх да не ви погледнат приятелите си ги дръжте във вас вързани. Ако е хубаво момчето точно пък ще ме спре някоя бойна тийнейджурка от това да отида и да му кажа здрасти.
Не искам да съм дама. На 19 съм, имам маниери. Ако някой ми каже, че съм откачена, ще се зарадвам, ама в нашо село Плевен да си дама не е комплимент, ами заобиколен начин да ти кажат, че малко по-голямо деколте няма да е зле. Гаранция, че си ме представихте кой знае каква курветина, ама е забавно, защото много момичета мислят, че само някоя такава би обърнала внимание на гаджетата им. А момчетата са склонни често да изневерят ( и нямам предвид секс ) с някоя интересна жена, която може да им каже и покаже много различни страни от живота, които те не са могли да докоснат с тази, с която са. Затова говорех. Ама нали винаги тази, която ти отнеме гаджето е курва. А може би е някоя ДАМА в хубавия смисъл на думата. Пазете гаджетата си не от онази с късата пола, ами от онази с невероятния поглед, която ще го погледне от другия край на улицата и ще му вземе акъла.![]()
Такива момичета, като теб винаги съм ги съжалявала. Явно много обичаш да събираш трохите на другите. Познавам много такива, като теб и единственото, което искат от тях мъжете е секс. А после зад гърба им ги оплюват, както се сетиш пред някоя дама.Разбира се, че някоя бойна тинейджърка няма да те спре, сигурна съм, че ти първа ще я пребиеш, толкова си целеустремена и амбициозна, че...
![]()
Сигурна съм, че само като те погледне подходящата мацка, която е именно "дамата", а не "курвата" с подходящия поглед ще си свиеш опашката и ще изчезнеш. Боклуци под път и над път.
zashto izneverqvame.. nz no moje bi zashtoto nqkoi iskat raznoobrazie..![]()
az li4no ne sym ot tezi ve4e po4ti godina sym s moq priqtel i do sega i 1 put ne sym se zamislqla da mu izneverq! a moje bi partniorite ne vinagi davat na 4oveka do sebe si tova ot koeto toi se nujdae.. nz![]()
a pyk v nashe selo burgas e hubavo da si dama.
za teb kakvo si mislq , edva li mn te interesuva shtim me slagash v "boinite tineidjyrki" deto si dyrjat priqtelite vkysthii ... obache moq priqtel e na 300 km ot burgas veche 1 godina , imali sme i po-golemi razstoqniq - cqlo lqto na 3000km ... nz dali she mi povqrvash , obache ne e sprql da me tyrsi za tazi 1 godina ? emi ako se zahlasvashe po drugi , za kakvo mu e da e oshte s mendavam mu pylna svoboda , toi deistva kakto si iska
teb mn te haresvah ot prdishnite ti meniq , no sled kaot otvori tazi tema mi se struva , che sym greshala .prestavh si te kato golqmo , hubavo , umno, samostoqtelno momiche , s chustvo za humor i bogat opit v liubovta i v sexa ... obache sega mislq che nqmash takyv opit v sexa
za men na chovek , koito tyrsi vnimanie po takyv nachin , mu lipsva neshto - moje bi se mislish za prekaleno poraslala i dyra byra - ne vqrvash v liubov i tem podobni ili moje bi si se napatila i se razocharovana ot myjete , za tova imash nujda po tozi nachin da se izqvqvash![]()
na vsqko momiche - obryzano ili neobvyrzano mu e priqtno da poluchava vnimanie i da se chustva haresvano i jelano ... samo che ti mai si go tyrsihs prekaleno naseriozno i si se vglybila v tazi si ideqne si misli , che vinagi si prava i che tova e nachina , a gadjetata nqma da si gi pazim , ne go priemam kato vesht , koiqto nqkoi moje da mi otneme
i ima samochustvieto , che mu davam dostatychno , che da ne hodi po chujdo ... da ne moga da sym sigurna , no taka go chustvam
btw , dano ne sym te zasegnala ili ubidila i dano mi otogovorish![]()
miss_california ние сме съгражданки беточно това имах предвид
Първоначално написано от ^Serena^
\
/
mnogo dobre si go kazala evalata =D> i az sym na tova mnenie!!!!Първоначално написано от miss california
![]()
Момент... аз като я пусках тая тема нямах идея да ме уверявате, че връзките ви са стабилни. Радвам се за вас. Аз ще викна най-добрата ми приятелка да види темата, защото тя поне ще си изкаже честно мнение. То тук излезе, че всички са морални, обвързани и все едно сме в 18 век: ако до 20 не си си хванал сериозен приятел, на когото да се овесиш- си стара мома.
Виж ся има разлика м/у необвързана и курва. И недей да промиваш тънката граница в опитите си да се оправдаеш. Курвата си е курва и за жалост много трудно може да се промени, защото винаги наднича в чуждото с риск цял живот да е нещастна, винаги да е втората, "изкусителка" или курва все едно и също. Ако ти си мислиш, че ти прави чест да бъдеш такава и живееш в своя малък свят на заблуждения няма да стигнеш далеч. Искрено ти пожелавам да се осъзнаеш и да имаш стабилна връзка с човек, който те обича и да бъдеш щастлива.
nqkyde da kazvam , che si stara moma ? da go namekvam ???
ama i az moga da vikna pyk moita da kaje , kolko sym primerna![]()
![]()
![]()
А и да отговоря на горното--- щом си ми чела предишните мнения ще ти кажа едно- нещата, които съм писала съм ги изпитала. А това, че вие не разбрахте темата въобще и тръгнахте да ме напдате си е ваш проблем. Обаче - аз в този сайт не обиждам, защото не се знае утре коя от вас ще се запознае с мен, без да знае, че съм аз и както всички други набързо ще се сприятели с мен. Не ме познавате- не давайте оценка. Аз поне имах доблестта да си споделя с вас нещо, а вие тръгнахте да ме обиждате.
Ами аз ако кажа, че отричам връзките и смятам, че да имаш сериозна връзка в младите години води до нещастен живот по-късно. И ако ви кажа, че благодарение на някоя "кифла" може да разберете овреме, че мъжа ви е боклук? Ето ти опит на някой, който си е отварял очите, а не живее в приказките. Ако сте намерили принца - доре, но пуснете го този принц да вирее и гледайте какво се случва. И вярвайте ми- винаги трябва да се съмнявате. Виждала съм момче как целива приятелката си и казва обичам те и зад ъгъла наляга някоя друга. Дали приятелката му не се кълне, че той е най-добрия на света?...
nali tocno tobva iskashe , da vidish ocenka i da chuesh nasheto mnenie
kak se dyrjish si e absoliutno lichen tovi izbor , az izkazvam lichno mnenie![]()
i nqma kak da imash seriozna vryza , za koeto smqtam , che vse pak mechtaesh , ako ne vqrvash na myjete i gi mislish za bokluci
sqkakvi oligufreni ima ... a az sym vijdala i momicheto koeto pravqt gorespomenatoto , taka che ne zavisi ot pola , a si e do choveka .
symneniq i nedoverchivost razqjdat otvytre , taka che se stremq da se naslajdavam na hubavite momenti
predelno mi e qsno , che e ne e princ i che moje da si vee bairqka kolkoto si iska i kogato si iska , az nqmam namerenie da sym mu bavachka - a sym priqtelkata mu , koqot go obicha i mu vqrva , zaradi choveka , koito e i zaradi tova , koeto pravi za men![]()