.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 318
    Голям фен
    Град
    Pleven
    Mmm, мъжете имат и тъп период. Който е да се задяват с 19-20 годишни, когато са на 30-35, за да си докажат, че още са в играта. За съжаление ми се е случвало да ме налзват такива и много трудно се отървавам ... А и какво да кажа за простак дето ме хваща за задника, а на следващия ден го виждам с жена му у количката с бебето. На мен ми се гади от тия типове...
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Mmm, мъжете имат и тъп период. Който е да се задяват с 19-20 годишни, когато са на 30-35, за да си докажат, че още са в играта. За съжаление ми се е случвало да ме налзват такива и много трудно се отървавам ... А и какво да кажа за простак дето ме хваща за задника, а на следващия ден го виждам с жена му у количката с бебето. На мен ми се гади от тия типове...

svqka neshto si ima prichina , ako go pravqt , znachi im go pozvolqvash
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    Pleven
    Вървя си по улицата и няква ръка ми се лепва на задника. Доста описателно, но си е така

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от miss california

svqka neshto si ima prichina , ako go pravqt , znachi im go pozvolqvash
    Imenno! Bravo Tomse,vednyj da sme na edno mnenie,bubampo :*
    Zashto na men ne mi se sluchva?! Obqsni mi.I az hodq na diskoteki,bih kazala,che sym dosta privlekatelna,haresvana i t.n. Nqmam takiva problemi.Tuka igrae i pogled,ako shte i otmestvane na glavata.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    *in a pink dream*
    kym atula - pak ti akzvam za 1 situaciq ne e vinoven samo 1niq mene shto nikoi ne me lepva po duppeto , da ne bi da ne sym sexy

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Re: Професия "Изкусителка"

Темата не е едностранна, а има няколко въпроса, на които ми се ще да видя и вашата гедна точка.
    Аз имам склонноста да обръщам внимание на обвързани момчета. Разбира се, никога на гаджетата на мои приятелки и близки. Но ако харесам някое момче и знам, че има приятелка това не само че не ми пречи, а и ми действа като афродизиак. Не мога да устоя на изкушението да опитам дали мога да накарам по мен да хлътне момче, което има връзка, дали мога да го накарам да изневери на приятелката си с мен и да видя докъде ще стигне всичко това.
    Случвало ми се е много, много пъти.
    Другата страна на проблема е: Защо изневеряваме? Кое е нещото, което ни кара да обърнем гръб на любим човек, да го излъжем или просто да имаме и някой друг едновременно с него?
    Имам много да пиша по тази тема, но искам да тръгнем засега оттук.

Ами изневеряваме заради тръпката...за да разберем какво е да имаме това което нямаме.Това което правиш ти действа наистина като афродизиак.Случвало ми се е но съм се сдуржала навреме.В никакъв случай не мисля че подбно поведение е курвенско.Щом неговото момиче не може да го задържи.. и той предпочита да прави секс с тебе..значи половинката му не му дава всичко..нещо куца.
    Russian Aerospace Agency

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз се чудя какъв ли вид имаш, след като непознати те бутат по дупето. С мен и с мои приятелки защо не правет така?
    И аз със сигурно съм спала с по-малко мъже от тебе.............
    Нормално е на 1 мъж да му текнат лигите по хубаво момиче, което се държи фриволно. Но е различно да ти текнат лигите и да изневериш съзнателно..............

Ако някой непознат ме обара по задника, най - малкото да изяде шамар. Не съм от този тип момичета, които като ги набарат и викат "Е стига деееееееее" и почват да се хилят. Много сте ми интересни, уж не искате пък. Затова момчета ме уважават и ми казват, че съм дама, защото съм си го заслужила. Би било добре всяко едно момиче да бъде такова.

Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    Ако някой непознат ме обара по задника, най - малкото да изяде шамар. Не съм от този тип момичета, които като ги набарат и викат "Е стига деееееееее" и почват да се хилят. Много сте ми интересни, уж не искате пък. Затова момчета ме уважават и ми казват, че съм дама, защото съм си го заслужила. Би било добре всяко едно момиче да бъде такова.
    absoliutno sum suglasna
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    да, и на мен ми е приятно да ми гъделичкат егото, но не и по тоя евтин начин.

А точно пък такива госпожички ми иде да ги хвана и да ги завра не знам къде.
    Нали някоя такава кифла ще тръгне да се сваля на приятеля ми и след това в Пирогов ще се чудят как да я сглобят...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    А точно пък такива госпожички ми иде да ги хвана и да ги завра не знам къде.
    Нали някоя такава кифла ще тръгне да се сваля на приятеля ми и след това в Пирогов ще се чудят как да я сглобят...
    dai da napraim 1 klub na boinite macki

Голям фен
    Град
    Pleven
    Кифла.... курва. Още нещо? Въобще двама-трима души прочетоха закво иде реч в тая тема, ама накъде се отплеснахме. И като ви е страх да не ви погледнат приятелите си ги дръжте във вас вързани. Ако е хубаво момчето точно пък ще ме спре някоя бойна тийнейджурка от това да отида и да му кажа здрасти.
    Не искам да съм дама. На 19 съм, имам маниери. Ако някой ми каже, че съм откачена, ще се зарадвам, ама в нашо село Плевен да си дама не е комплимент, ами заобиколен начин да ти кажат, че малко по-голямо деколте няма да е зле. Гаранция, че си ме представихте кой знае каква курветина, ама е забавно, защото много момичета мислят, че само някоя такава би обърнала внимание на гаджетата им. А момчетата са склонни често да изневерят ( и нямам предвид секс ) с някоя интересна жена, която може да им каже и покаже много различни страни от живота, които те не са могли да докоснат с тази, с която са. Затова говорех. Ама нали винаги тази, която ти отнеме гаджето е курва. А може би е някоя ДАМА в хубавия смисъл на думата. Пазете гаджетата си не от онази с късата пола, ами от онази с невероятния поглед, която ще го погледне от другия край на улицата и ще му вземе акъла.

Такива момичета, като теб винаги съм ги съжалявала. Явно много обичаш да събираш трохите на другите. Познавам много такива, като теб и единственото, което искат от тях мъжете е секс. А после зад гърба им ги оплюват, както се сетиш пред някоя дама. Разбира се, че някоя бойна тинейджърка няма да те спре, сигурна съм, че ти първа ще я пребиеш, толкова си целеустремена и амбициозна, че...
    Сигурна съм, че само като те погледне подходящата мацка, която е именно "дамата", а не "курвата" с подходящия поглед ще си свиеш опашката и ще изчезнеш. Боклуци под път и над път.

Град
    София най-голямото село в БГ
    zashto izneverqvame.. nz no moje bi zashtoto nqkoi iskat raznoobrazie..
    az li4no ne sym ot tezi ve4e po4ti godina sym s moq priqtel i do sega i 1 put ne sym se zamislqla da mu izneverq! a moje bi partniorite ne vinagi davat na 4oveka do sebe si tova ot koeto toi se nujdae.. nz

Град
    *in a pink dream*
    Кифла.... курва. Още нещо? Въобще двама-трима души прочетоха закво иде реч в тая тема, ама накъде се отплеснахме. И като ви е страх да не ви погледнат приятелите си ги дръжте във вас вързани. Ако е хубаво момчето точно пък ще ме спре някоя бойна тийнейджурка от това да отида и да му кажа здрасти.
    Не искам да съм дама. На 19 съм, имам маниери. Ако някой ми каже, че съм откачена, ще се зарадвам, ама в нашо село Плевен да си дама не е комплимент, ами заобиколен начин да ти кажат, че малко по-голямо деколте няма да е зле. Гаранция, че си ме представихте кой знае каква курветина, ама е забавно, защото много момичета мислят, че само някоя такава би обърнала внимание на гаджетата им. А момчетата са склонни често да изневерят ( и нямам предвид секс ) с някоя интересна жена, която може да им каже и покаже много различни страни от живота, които те не са могли да докоснат с тази, с която са. Затова говорех. Ама нали винаги тази, която ти отнеме гаджето е курва. А може би е някоя ДАМА в хубавия смисъл на думата. Пазете гаджетата си не от онази с късата пола, ами от онази с невероятния поглед, която ще го погледне от другия край на улицата и ще му вземе акъла.

a pyk v nashe selo burgas e hubavo da si dama.
    za teb kakvo si mislq , edva li mn te interesuva shtim me slagash v "boinite tineidjyrki" deto si dyrjat priqtelite vkysthii ... obache moq priqtel e na 300 km ot burgas veche 1 godina , imali sme i po-golemi razstoqniq - cqlo lqto na 3000km ... nz dali she mi povqrvash , obache ne e sprql da me tyrsi za tazi 1 godina ? emi ako se zahlasvashe po drugi , za kakvo mu e da e oshte s men davam mu pylna svoboda , toi deistva kakto si iska

teb mn te haresvah ot prdishnite ti meniq , no sled kaot otvori tazi tema mi se struva , che sym greshala .prestavh si te kato golqmo , hubavo , umno, samostoqtelno momiche , s chustvo za humor i bogat opit v liubovta i v sexa ... obache sega mislq che nqmash takyv opit v sexa

za men na chovek , koito tyrsi vnimanie po takyv nachin , mu lipsva neshto - moje bi se mislish za prekaleno poraslala i dyra byra - ne vqrvash v liubov i tem podobni ili moje bi si se napatila i se razocharovana ot myjete , za tova imash nujda po tozi nachin da se izqvqvash

na vsqko momiche - obryzano ili neobvyrzano mu e priqtno da poluchava vnimanie i da se chustva haresvano i jelano ... samo che ti mai si go tyrsihs prekaleno naseriozno i si se vglybila v tazi si ideq ne si misli , che vinagi si prava i che tova e nachina , a gadjetata nqma da si gi pazim , ne go priemam kato vesht , koiqto nqkoi moje da mi otneme
    i ima samochustvieto , che mu davam dostatychno , che da ne hodi po chujdo ... da ne moga da sym sigurna , no taka go chustvam

btw , dano ne sym te zasegnala ili ubidila i dano mi otogovorish

miss_california ние сме съгражданки бе точно това имах предвид

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    miss_california ние сме съгражданки бе точно това имах предвид
    \/

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от miss california

a pyk v nashe selo burgas e hubavo da si dama.
    za teb kakvo si mislq , edva li mn te interesuva shtim me slagash v "boinite tineidjyrki" deto si dyrjat priqtelite vkysthii ... obache moq priqtel e na 300 km ot burgas veche 1 godina , imali sme i po-golemi razstoqniq - cqlo lqto na 3000km ... nz dali she mi povqrvash , obache ne e sprql da me tyrsi za tazi 1 godina ? emi ako se zahlasvashe po drugi , za kakvo mu e da e oshte s men davam mu pylna svoboda , toi deistva kakto si iska

teb mn te haresvah ot prdishnite ti meniq , no sled kaot otvori tazi tema mi se struva , che sym greshala .prestavh si te kato golqmo , hubavo , umno, samostoqtelno momiche , s chustvo za humor i bogat opit v liubovta i v sexa ... obache sega mislq che nqmash takyv opit v sexa

za men na chovek , koito tyrsi vnimanie po takyv nachin , mu lipsva neshto - moje bi se mislish za prekaleno poraslala i dyra byra - ne vqrvash v liubov i tem podobni ili moje bi si se napatila i se razocharovana ot myjete , za tova imash nujda po tozi nachin da se izqvqvash

na vsqko momiche - obryzano ili neobvyrzano mu e priqtno da poluchava vnimanie i da se chustva haresvano i jelano ... samo che ti mai si go tyrsihs prekaleno naseriozno i si se vglybila v tazi si ideq ne si misli , che vinagi si prava i che tova e nachina , a gadjetata nqma da si gi pazim , ne go priemam kato vesht , koiqto nqkoi moje da mi otneme
    i ima samochustvieto , che mu davam dostatychno , che da ne hodi po chujdo ... da ne moga da sym sigurna , no taka go chustvam

btw , dano ne sym te zasegnala ili ubidila i dano mi otogovorish
    mnogo dobre si go kazala evalata =D> i az sym na tova mnenie!!!!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Момент... аз като я пусках тая тема нямах идея да ме уверявате, че връзките ви са стабилни. Радвам се за вас. Аз ще викна най-добрата ми приятелка да види темата, защото тя поне ще си изкаже честно мнение. То тук излезе, че всички са морални, обвързани и все едно сме в 18 век: ако до 20 не си си хванал сериозен приятел, на когото да се овесиш- си стара мома.

Виж ся има разлика м/у необвързана и курва. И недей да промиваш тънката граница в опитите си да се оправдаеш. Курвата си е курва и за жалост много трудно може да се промени, защото винаги наднича в чуждото с риск цял живот да е нещастна, винаги да е втората, "изкусителка" или курва все едно и също. Ако ти си мислиш, че ти прави чест да бъдеш такава и живееш в своя малък свят на заблуждения няма да стигнеш далеч. Искрено ти пожелавам да се осъзнаеш и да имаш стабилна връзка с човек, който те обича и да бъдеш щастлива.

Град
    *in a pink dream*
    Момент... аз като я пусках тая тема нямах идея да ме уверявате, че връзките ви са стабилни. Радвам се за вас. Аз ще викна най-добрата ми приятелка да види темата, защото тя поне ще си изкаже честно мнение. То тук излезе, че всички са морални, обвързани и все едно сме в 18 век: ако до 20 не си си хванал сериозен приятел, на когото да се овесиш- си стара мома.

nqkyde da kazvam , che si stara moma ? da go namekvam ???

ama i az moga da vikna pyk moita da kaje , kolko sym primerna

Голям фен
    Град
    Pleven
    А и да отговоря на горното--- щом си ми чела предишните мнения ще ти кажа едно- нещата, които съм писала съм ги изпитала. А това, че вие не разбрахте темата въобще и тръгнахте да ме напдате си е ваш проблем. Обаче - аз в този сайт не обиждам, защото не се знае утре коя от вас ще се запознае с мен, без да знае, че съм аз и както всички други набързо ще се сприятели с мен. Не ме познавате- не давайте оценка. Аз поне имах доблестта да си споделя с вас нещо, а вие тръгнахте да ме обиждате.
    Ами аз ако кажа, че отричам връзките и смятам, че да имаш сериозна връзка в младите години води до нещастен живот по-късно. И ако ви кажа, че благодарение на някоя "кифла" може да разберете овреме, че мъжа ви е боклук? Ето ти опит на някой, който си е отварял очите, а не живее в приказките. Ако сте намерили принца - доре, но пуснете го този принц да вирее и гледайте какво се случва. И вярвайте ми- винаги трябва да се съмнявате. Виждала съм момче как целива приятелката си и казва обичам те и зад ъгъла наляга някоя друга. Дали приятелката му не се кълне, че той е най-добрия на света?...

Град
    *in a pink dream*
    А и да отговоря на горното--- щом си ми чела предишните мнения ще ти кажа едно- нещата, които съм писала съм ги изпитала. А това, че вие не разбрахте темата въобще и тръгнахте да ме напдате си е ваш проблем. Обаче - аз в този сайт не обиждам, защото не се знае утре коя от вас ще се запознае с мен, без да знае, че съм аз и както всички други набързо ще се сприятели с мен. Не ме познавате- не давайте оценка. Аз поне имах доблестта да си споделя с вас нещо, а вие тръгнахте да ме обиждате.
    Ами аз ако кажа, че отричам връзките и смятам, че да имаш сериозна връзка в младите години води до нещастен живот по-късно. И ако ви кажа, че благодарение на някоя "кифла" може да разберете овреме, че мъжа ви е боклук? Ето ти опит на някой, който си е отварял очите, а не живее в приказките. Ако сте намерили принца - доре, но пуснете го този принц да вирее и гледайте какво се случва. И вярвайте ми- винаги трябва да се съмнявате. Виждала съм момче как целива приятелката си и казва обичам те и зад ъгъла наляга някоя друга. Дали приятелката му не се кълне, че той е най-добрия на света?...

nali tocno tobva iskashe , da vidish ocenka i da chuesh nasheto mnenie

kak se dyrjish si e absoliutno lichen tovi izbor , az izkazvam lichno mnenie

i nqma kak da imash seriozna vryza , za koeto smqtam , che vse pak mechtaesh , ako ne vqrvash na myjete i gi mislish za bokluci

sqkakvi oligufreni ima ... a az sym vijdala i momicheto koeto pravqt gorespomenatoto , taka che ne zavisi ot pola , a si e do choveka .
    symneniq i nedoverchivost razqjdat otvytre , taka che se stremq da se naslajdavam na hubavite momenti
    predelno mi e qsno , che e ne e princ i che moje da si vee bairqka kolkoto si iska i kogato si iska , az nqmam namerenie da sym mu bavachka - a sym priqtelkata mu , koqot go obicha i mu vqrva , zaradi choveka , koito e i zaradi tova , koeto pravi za men

Голям фен
    Град
    Pleven
    Мдам, съгласна. Но не искам сериозна връзка, защото на моята възраст сериозен няма. Поне в радиус от достатъчно километри, че да не го знам.
    Като спомена Бургас-- от там имам една изгодна партия Туко-вож се познавате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си