.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 318

Град
    *in a pink dream*
    neshtata sa kompleksni , ne moje taka da se otsyjda : a sym po-vlastna , a toi e mijeturka ....
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ами не знам. Аз съм единак по характер, защото не търпя простотии и като нещо ме дразни казвам веднага. Имам един такъв в живота си. Той да кажем ми е голямат детска любов. 3 години бях влюбена в него, после ми мина, след тов той се реши, но и досега не можем да се съберем, защото той също е с много строг характер и ще се избием ако сме заедно. Иначе като приятели сме просто страшни.
    Blame the sin, not the sinner.

Ice_Queen_ този път съм съгласна с теб. Съвместими са, стига да са в синхрон и нито единия да не е комплексар, държащ да доминира във връзката.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Луук дъ привиъс пост

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не говорех за съмнения и ревност, която убива връзката, а само за това да имаш 1 на ум и да не витаеш в облаците, че мъжът, с когото си в момента е безгрешен, идеален и той ще е баща на децата ти и ще сте заедно "докато смъртта ви раздели". Просто розовите очила съм ги свалила отдавна.
    Защо пък не-аз вярвам в това или по-скоро се надявам на това..........човек трябва да има нещо, на което да вярва, нещо постоянно, на което да се опре, някаква точка, в която да е загледан и към която да се стреми..............
    Съвсем не ми е било леко в любовта и с този човек, с който съм по 1 или друга причина...............но аз се надвявам и вярвам, че ще съм с него много години, абсолютно убедене съм, че секс с друга жена никога не е помирисвал и няма как да го заслепи никоя друга с погледа или усмивката си, защото ме обича искренно и истински.....знами ги тия обичам те, а довечера се целувам с друга. И аз съм изпадала в такова положение...неведнъж. Но за човека, с който съм сега съм убедена, че не е такъв.............а ако е такъв рано или късно ще го разбера..........Та той самия си няма на идея колко добре го познавам
    П.С. Във 1 връзка не трябва да се надцаквате постоянно.........Нали уж връзките на компромиси се градят? Аз имам доста силен характер, но емоционално съм по-слабата. Имам нужда от силен емоционално човек, но с по-благ характер, защото съм като оса на моменти. Дори и най-силния човек си има слаби места и му трябва половинка със силни страни именно там..............

Голям фен
    Град
    Pleven
    Аз под силен разбирам емоционално силен. Няма как да си хлабав емоционално и в същото време да си добре в друго, защото емцоиите са водещи така или иначе. Всяко нещо което правим е до голяма степен, идващо от сърцето ни. За това се иска и по-голяма възраст. На моменти и аз не мога да се трая в изблиците си на нерви, но се старая да го контролирам.
    Има го и това, но все пак както в танците ( нали с това се занимавам ) единият води. Това не значи, че другия губи от блясъка си. Но ако и двамата искате да водите започвате да се натъпвате.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Аз под силен разбирам емоционално силен. Няма как да си хлабав емоционално и в същото време да си добре в друго, защото емцоиите са водещи така или иначе. Всяко нещо което правим е до голяма степен, идващо от сърцето ни. За това се иска и по-голяма възраст. На моменти и аз не мога да се трая в изблиците си на нерви, но се старая да го контролирам.
    Има го и това, но все пак както в танците ( нали с това се занимавам ) единият води. Това не значи, че другия губи от блясъка си. Но ако и двамата искате да водите започвате да се натъпвате.
    Tancite opredeleno sa svurzani dosta sus zaglavieto na temata Tam dosta chesto se razigrava sushtoto neshto, no edin po-razlichen nachin
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Град
    Pleven
    М да.. ама не разбирам какво имаш точно предвид?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    Ice_Queen_ този път съм съгласна с теб. Съвместими са, стига да са в синхрон и нито единия да не е комплексар, държащ да доминира във връзката.
    Xa-xa.Znachi spored teb edin vlasten chovek s truden harakter,koito obicha da dominira vyv vzemaneto na resheniq v edna vryzka e kompleksar?! Ti neshto koordinirash li se pravilno ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Свищов
    Аз съм силна личност-имам жестоки принципи и ги браня, имам високи цели и ги браня, пред трудностите не падам, а ме правят още по-силна, но съм ревлива, сантиментална и ромнатична.........нима не е възможно?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Lorelei , всички други пишем мнения, а ти обсъждаш мненията ни. Това пък според мен те кара да изглеждаш все едно нямаш свое. Хубаво е да се изложи теза и да кажеш защо смяташ така, а не да се напда опенента с цел неговото обезкостяване.
    Иначе мисля, че и властните хора могат да бъдат чувствителни, но те крият всеки сантимент, защото смятата, че той го предствя в обществото като слаби.

Град
    In your dreams ;)
    Lorelei , всички други пишем мнения, а ти обсъждаш мненията ни. Това пък според мен те кара да изглеждаш все едно нямаш свое. Хубаво е да се изложи теза и да кажеш защо смяташ така, а не да се напда опенента с цел неговото обезкостяване.
    Иначе мисля, че и властните хора могат да бъдат чувствителни, но те крият всеки сантимент, защото смятата, че той го предствя в обществото като слаби.
    Atula,greshish.Tova,che sym kritichna,ne znachi che si nqmam mnenie,skypa. Imam i az na nqkolko pyti go spodelih,no poneje to se okaza razlichno ot tvoeto,kak li ne izleze,che moeto mnenie e kontra na tvoeto.Da,ama ne.
    I tochno kakto vsqko pravilo si ima izkliuhenie,s poslednoto ti izkazvane shte si pozvolq da se syglasq,vypreki che si mislq,che na vlastnite hora im otiva poveche da sa koravosyrdechni i bezchuvstveni,pone v moite razbiraniq e taka.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Абе забелязала съм, че тези, които раздават команди и го играят "кораво копеле" са често адски наранени и комплексирани хора.
    И във връзките това често се изразява в бой, психически тормоз и прочее.
    Което пък води и до изневери... тей та на темата

Град
    In your dreams ;)
    Абе забелязала съм, че тези, които раздават команди и го играят "кораво копеле" са често адски наранени и комплексирани хора.
    Ili pyk naistina sa prejiveli tolkova mnogo,che naistina veche sa bezchuvstveni i koravosyrdechni?! Kogato boli mnogo i dylgo vreme,v edin moment spirash da chuvstvash bolkata...Vsichko ti stava bezrazlichno i ednoobrazno,bezinterestno,gledash visokomerno otgore i dotuk.Napylno vqrvam,che e taka.

Град
    Свищов
    Вие правите ли разлика между силен и властен характер.........Силния устоява на трудностите и се мобилизира повече, когато му е тежко.......

Голям фен
    Град
    Pleven
    Тей и тей си чатим.. ами правя разлика принципно. Добре.. нека говорим за връзки. Силния характер е този във връзката, който прощава изневярата или който я прави-- при наличие на такава ест?
    А кой е властния тогава?

Град
    Свищов
    Ако няма властен човек.........И защо трябва непременно 1 да доминира?

Град
    In your dreams ;)
    Spored men silniqt harakter bi bil tozi,koito proshtava!Kakto e kazal Georg Lichtenberg-"Ehe man tadelt,sollte man immer erst versuchen,ob man nicht entschuldigen kann." Vlastniqt e tozi,koito se opitva da naloji svoeto mnenie,vyzgledi,idei,vpechatleniq,ako shte i predrazsydaci v syznanieto na partniora,da go izgradi kato svoe proteje.V krainiq si stadii tova e ogromna greshka spored men!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Добре че поназнайвам немски иначе идеята щеше да ми се изгуби много сериозно. Ами стремежа да "моделираме партньора" си е най-често срещаното нещо. Все ще има нещо, което те дразни и ще искаш да не е така. И като стане като теб се дразниш още повече, защото най-дразни да се събереш с някой като теб. Направо се избивате.

Град
    In your dreams ;)
    Syglasna sym,che e taka,ama nali se seshtash,che veche sled kato drugiq e neshto podobno na tvoe kopie,shte e malko kysno za oshte edni promeni.
    Plius tova,horata se promenqt,no pri nqkoi tejki usloviq i obstoqtelstva,NESHTO gi promenq,rqdko nqkoi.Chovek bi mogyl da promeni chovek do moje bi 15-16godishna vyzrast,vse oshte ima nqkakyv shans za silno vydeistvie v/u mnenieto i t.n. Sled tova cqlata tazi ideq mi se struva nerealna,po prostata prichina,che sled tova chovek si izgrajda harakter i e mnogo trudno,ne kazvam nevyzmojno,zashtoto az samata poznavam primeri,da se vyzdeistva v/u edin chovek naprimer na 25 ili 35 godini.

Голям фен
    Град
    Pleven
    А как се въздейства на такъв който изневерява? Например нали на Хали Бери мъжа беше пристрастен към секса, и Майкъл Дъглас също. И някакви глупости за клиники слушам, а един добър ултиматум ще свърши същата работа.

Да, така е. Един човек, който наистина няма комплекси и сам се е доказал пред себе си не вижда смисъл в това да доминира другия постоянно, защото вижда преимуществата си.

Град
    In your dreams ;)
    Ako trqbva da sym chestna ne mislq,che edna iznevqra bi mi bila tolkova golqm problem.Razbira se,ne mi se e sluchvalo i ne znam kak bih reagirala togava,zashtoto edno e da go gledash na film i da si mislish az bih napravila taka i taka,a kato ti se sluchi obryshtash stranicata...Vqrno,che dori i da bih prostila,bih go napravila za precident,a ne za neshto ejednevno.

Лорелей, човек се променя цял живот. Ти явно си достатъчно ограничена, за да не разбираш този факт, но това е истината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си