.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 318
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ako trqbva da sym chestna ne mislq,che edna iznevqra bi mi bila tolkova golqm problem.Razbira se,ne mi se e sluchvalo i ne znam kak bih reagirala togava,zashtoto edno e da go gledash na film i da si mislish az bih napravila taka i taka,a kato ti se sluchi obryshtash stranicata...Vqrno,che dori i da bih prostila,bih go napravila za precident,a ne za neshto ejednevno.
    Което пък ме кара да мисля, че или не цениш себе си достатъчно и си човек, който позволява да го мачкат или си прекалено глупава.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Според мен това с променянаето не го изказахме добре. Човек се порменя цял живот, но човек с изграден характер трудно може да БЪДЕ променен/ Това е идеята.
    Аз бих простила изневяра, ама ще му я изкарам из носа.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Абе забелязала съм, че тези, които раздават команди и го играят "кораво копеле" са често адски наранени и комплексирани хора.
    И във връзките това често се изразява в бой, психически тормоз и прочее.
    Което пък води и до изневери... тей та на темата
    Да, така е. Един човек, който наистина няма комплекси и сам се е доказал пред себе си не вижда смисъл в това да доминира другия постоянно, защото вижда преимуществата си.
    Ne sym syglasna.Zashto trqbva da si mylcha,kogato vijdam naprimer kak nqkoi moi blizyk greshi ?! Kakvo znachi da vijdam preimushtestvata si? Men mi e predelno qsno kakvi kachestva pritejavam,i polojitelnite,i otricatelnite.Tova vseki go znae.Vyprosa e,che ima hora,koito sa si rodeni,za da bydat lideri,ima i takiva,koito cql jivot tiho i podchinitelno se syglasqvat s nqkogo.Interesno mi e,zashto otrichate simbioza,okolo koqto se vyrti sveta....
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    In your dreams ;)
    Ako trqbva da sym chestna ne mislq,che edna iznevqra bi mi bila tolkova golqm problem.Razbira se,ne mi se e sluchvalo i ne znam kak bih reagirala togava,zashtoto edno e da go gledash na film i da si mislish az bih napravila taka i taka,a kato ti se sluchi obryshtash stranicata...Vqrno,che dori i da bih prostila,bih go napravila za precident,a ne za neshto ejednevno.
    Което пък ме кара да мисля, че или не цениш себе си достатъчно и си човек, който позволява да го мачкат или си прекалено глупава.
    Dano ne ti se nalaga da se qvqvash na izpit po retorika.Shte te skysat!Logicheskata ti vryzka rqdko q vijdam,a kogato se poqvi se kysa.Ti v nikakyv sluchai ne mojesh da me ubedish dori,che sega navynka e tymno.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Прекалената симбиоза, води до дифузия със съседа понякога. Българска действителност
    За малко излизам, ще се радвам да видя още мнения по темата, а вие моля ви не се избивайте.
    Мир! ( и рок'н'рол)

Град
    In your dreams ;)
    Прекалената симбиоза, води до дифузия със съседа понякога. Българска действителност
    За малко излизам, ще се радвам да видя още мнения по темата, а вие моля ви не се избивайте.
    Мир! ( и рок'н'рол)
    Nqkolko vyzpitani dami ne biha skochili na boi

Lorelei, твоята логическа мисъл се губи. М/у това да си лидер и това да си подтискащ и обсебващ доминант в една връзка има огромна разлика. НО както вече споменах ти си достатъчно ограничена и тъпа, за да размиваш тънката граница.

прекалено мн ме мързи да чета сиките 11 страници... само ще кажа, че на мъжете им се е*е докато са млади.. и да, всеки изневерява, като има някоя разпоретина, която да си го търси (и като казвам търси нямам предвид да дойде при мен и да ми се натиска... може самото и държание да го показва без дори да ме поглежда) мн ясно, че ще й го дадеш, най-малкото заради собственото си его. и така стоят нещата, като сме млади ни се е*е... обаче кат минат 27-28 години мъжете почва да им е се тая (ако са имали възможносста да се нарадват на времето) даже да им е досадно това, докато жените почват да им се е*е и почват да се мятат по чуждо, защото мъжете им предпочитат да си гледат мача и да пият ракия с приятели.... ТА това води до заключението, че при всички случай жената е виновна за изневярата, или защото като малки момчетата са естествено податливи на тия неща и жените се възползват (мале колко невинни жертви ни изкарах), или защото като минат 30 почват да се чувстват застаряващи и нежелани и трябва да си доказват обратно дори и с чужди мъже, въпреки че си имат свой...

Иначе казано момичета, ако не покажете интелект (90% от вас не го правят) си оставате само забавление...

и преди да побързате да кажете как ще си умра сам, само ще споделя, че си имам сериозна приятелка от две години на която не съм изневерявал, предполагам, че защото е от 10 процента..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    gostut-причината е съвсем друга-мъжът достига сексуален пик на 19-24 години, а жената далеч след него 30-35. За това и 1 мъж на 20 рядко се задоволява с 1 жена-просто тя не е в такъв период и търси повече жени. За това и жените след 30 са по-склонни да изневеряват-те са на върха, а партньорите им(изключвам тези семейства, при които мъжа е с 10-тина години по-малък), вече са минали своя сексуален пик ине могат да ги задоволят.
    За това е най-добре обвързването(разбирай брак) да стане около 25-28 годишна възраст- мъжът и жената са на приблизително еднакво сексуално равнище и не са склонни да гледат чуждо. това, което имат в къщи им стига и на ДВАМАТА!

Мега фен Аватара на amatorium
    Shte vi kaja 1 neshto i nqma da go povtarqm zashtoto mi pisna da cheta gluposti za tova kakvi bili mujete i kakvi jenite. Mujete sa ustroini da tursqt jeni, a jenite sa ustroeni da privlekat nai-dobriq do sebe si, s koito da imat detsa. I makar i da suzrqvat fizicheski po-burzo ot mujete sexualno se razlichavat mnogo. Jenite i mujete ne sa ravni - ne zashtoto taka go e ustroilo obshtesvoto, a zashtoto prirodata go e napravila taka. Obshtestvoto e izgradeno vurhu prirodni principi, no v momenta za jalost degradirat (horata se otdalqchavat ot prirodata).
    Nqma po-lesno edna jena da e sublaznitelka. Prirodata na muja shte go nakara da hukne sled neq. Ne zashtoto ne obicha gadjeto si, a zashtoto taka e ustroen.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    *in a pink dream*
    така бил усторен , колко лесно ....
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    Pleven
    Така, така. Все на всички мъже гаджетата им били в 10 %, които били свестни, а на момичетата гаджетата им били в 10 %, които били съзряли за възрастта си. Няма такова деление. Има деление 6% сексуални, 6% интелектуални, 2% мъдри, 3% търсещи и прочее и прочее. Няма такова нещо като генерално деление на две. И освен това, много ясно, че като ходиш с някого смяташ, че той е в готините проценти. Да, ама често не.

Аmatorium прав си за част от това, което написа, но има и друго. Донякъде съм склонна да оправдая първичната природа на мъжа. Донякъде. Защото именно разсъдъка, чувствата, емоциите и контрола над всичко това ни различава от животните. Затова няма как една изневяра да бъде оправдана с инстинктите или с репликата: Обичам да се ч***м. ( както един ми обясняваше защо изневерява на гаджето си). Трябва да можеш да се контролираш. Не сме маймуни все пак.

Град
    *in a pink dream*
    аз опревдание не намирам и все още не можете да ме убедите
    да не става "без да искат" или "попоогрешка"

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ето за това стига сте жалили обвързаните меже. Опитвам се да ви обясня, че ако един мъж е свестен той няма да се поддаде на изкушението. Ако е маймуна ще се оправдае. Но що за мъж е този, който не може да заповяда на оная си работа къде да се завре ( простете за описателността). Ако искате да се изкарате сами примати и да казвате, че било природа- тогава връзвайте си по една препаска и айде в джунглата.
    И аз имам първични желания на моменти, но с тях не оправдавам глупостите, които върша. По-скоро приемам, че грешката си е моя, а не на хормоните ми.

Taka e. Ne sme maimuni spor nqma. Izkazah tova vuv vruzka v ton s temata. Vsichki se vuzdurjame. A rolqta na izkusitelkite e da ni predizvikvat. I ponqkoga vsichki nie se poddavame na izkushenieto po edin ili po drug nachin.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Да, а аз определено вървя най-отпред с барабанчето. Добре тогава какво би ви изкушило наистина много дори и да не му се поддадете? Кое в противоположния пол.. или по-точно, при наличието на какво у еин мъж или жена можете да прекрачите границата? Или поне да ви се иска да я прекрачите?

Град
    Свищов
    Ако ми предложи брак.......Това е нещото, което искам, но не получавам от любимия. Искам дом и семейство

Град
    In your dreams ;)
    Lorelei, твоята логическа мисъл се губи. М/у това да си лидер и това да си подтискащ и обсебващ доминант в една връзка има огромна разлика. НО както вече споменах ти си достатъчно ограничена и тъпа, за да размиваш тънката граница.
    Izvinqvam se,no ne moga da si pozvolq da govorq s tolkova prosti hora.Opravqi se skypa,kogato me stignesh pone tolkova,che da moga da te vidq s prosto oko,mi se obadi.Za sega prosto ne me zanimavai,zashtoto po vsichko lichi,che ne govorish moq ezik,a az tvoq ne go razbiram.Inata si e inat,a intelekta drugo neshto.

Po temata-Spored men nikoi myj nqma opravdanie,che e izneveril.Prosto ima jeni,koito reagirat na edna iznevqra po razlichen nachin.I e normalno da e taka,zashtoto ako i tq znae,che redovno si kryshka,shte si mylchi.A tova,che na myjete im bilo kak li ne "vrodeno" da se vlachat sled vsqka fusta-Da,ama ne.Nqma takava opciq.Teq typi opravdaniq pred nqkoi drug.Kogato syvsem otgovorno si si hvanal nqkoe mace i uj pak tolkova otgovorno i kazvash,che q obichash,kogato se "podhlyznesh" si dlyjen da se izpravish i da i go kajesh,a ne kato nqkoe 5-godishno lape da se opravdavash,che si zagubil levcheto za hlqba.Ako tova mi se sluchi,predpochitam myja da doide,da si mi go kaje pravo v ochite:"Mila,taka i taka,s edi si koe momiche,pouvlqkoh se,izneverih...." Pyrvo pokazva,che toi nosi otgovornostta za postypkite si,Vtoro,che q ima smelostta da si ponese posledstviqta i Treto,che shtom idva da go kaje s riska da mu kaja"Do tuk bqhme.",znachi ima chuvstva i predpochita da se razdelim,vmesto da me pravi na mauimuna.Zashtoto izobshto nqma da sa malko i teq nagli i bezochlivi,koito shte kajat: "Ne sym vinoven az!Ne sme pravili seks ot 1 mes!Kak da ne i izneverq?" E,togava bih mu lepnala s udovolstvie edin shamar.To biva naglost,biva,ama pyk tolkova.

Да, а аз определено вървя най-отпред с барабанчето. Добре тогава какво би ви изкушило наистина много дори и да не му се поддадете? Кое в противоположния пол.. или по-точно, при наличието на какво у еин мъж или жена можете да прекрачите границата? Или поне да ви се иска да я прекрачите?
    Hm spored do golqma stepen zavisi ot choveka, sushto taka i do kolko silna vruzka ima. Ako trqbva da se abstrahirame obache ot muja i vruzkata mu i da kajem "pri ravni drugi usloviq", mislq che nai-silno izkushavashto e samoto raznoobrazie koeto izkusitelkata dava i trupkata na flirta. Ako tq uspee da go primami taka che toi da znae che nqma da ima posledstviq za tekushtata mu vruzka (nqma kak gadjeto mu da razbere) i izkusitelkata e otrakana i charovna ne mislq che neshto moje da go spre

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако ми предложи брак.......Това е нещото, което искам, но не получавам от любимия. Искам дом и семейство
    Che ti ne beshe li mlada ?!
    Imam predvid na 20 i nqkolko,3-4... ?

Град
    *in a pink dream*
    dosta mislih , kakvo bi me izkushilo , za da izneverq ... oshte predi da go zadadesh vyrposa ... chudq se kakvo bi me nakaralo ... nz ... ili ne sym vlubchiva ili ... ne se otdavam taka lesno

Голям фен
    Град
    Pleven
    Първо брак??!! Не.
    А колкото до другото. Имам по-различно мнение за иневерите. Според мен не е много достойно да си признаваш изневярата, защото така прехвърляш вината си върху другия. Нека той страда, че ти си парцал. По-добре да не се казват такива неща. На един приятел даже му казах: Това, че ти си прасе и си й изневерил не е нейна вина. Ако искаш да останеш с нея по-добре не й казвай и гледай да си в правия път оттук нататък. Защото кажеш ли й или ще те зареже или ще й причиниш агонията да живее в съмнения.

Град
    Свищов
    Е, вие не разбрахте замисъла ми..........Ако ти предложат нещо, което искаш, но не получаваш във връзката си-ще залитнеш. Аз искам обвързване, но не го получавам.
    Иначе съм на 22, юни правя 23........но това пречи ли ми да искам семейство?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Недей прави тази грешка. Жени са разбирали на 40 годишна възраст каква грешка е да се обвържеш с първия. Майка ми дори ми каза да поживея и да си избера най-добрия, а не да скачам с мисълта, че съм попаднала на златна мина без да съм видяла какви мъже има и колко повече можеш да получиш от това, което ти дават.

Град
    In your dreams ;)
    Е, вие не разбрахте замисъла ми..........Ако ти предложат нещо, което искаш, но не получаваш във връзката си-ще залитнеш. Аз искам обвързване, но не го получавам.
    Иначе съм на 22, юни правя 23........но това пречи ли ми да искам семейство?
    Principno ne.Prosto se ochudvam,che iskash tolkova rano da se zadomish,pri polojenie,che povecheto hora vednyj ojenili ili omyjili se si tyrsqt obratno svobodata.Stranno mi e,ne che go namiram za losho.
    Az naprimer smqtam,che 27-28 e edna idealna vyzrast za skliuchvane na brak.Da si si zavyrshil pone edno vissho,da si imash stabilna,dobre platena rabota,a posle kato iskash v grajdanskoto vse shte se vredish za chas. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си