- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Професия "Изкусителка"
ne go namiram za prehvyrlqne na vinata ... ami ako hvane nqkoq bolest i i dokara problemi ... trqbva da se deista otgovornoПървоначално написано от Atula
![]()
che az kakvo sym vinovna , che toi e ebliva svinq (s izvinenie ) ?
a ako iskash da ostanesh s neq , trqbva da bydesh chesten i otkroven
ne biva vzaimnootnosheniqta mejdu horata da sa gradqt na "mrysni taini " i neiskrenost ... vse nqkoga shte mu izlqzat kirlivite rizi i shte e kysno ... zashtoto spored men 1jena bi prostila po-lesno , ako nauchi po-rano za iznevqrata , a ne ot 3 lice ili sled mn vreme ...![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Obache sexa mnogo naseriozno go vzimate. Izliza che ako chovek se nae*e s nqkoi i stava parcal, bokluk i vsqkakuv takuv. Tova e samo sex - nqkolko chasa zabavlenie i krai. Kato izqm nqkoi Mars tova ne oznachava, che sum sprql da obicham mesoto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ne mojesh da sravqvash otnoshenieto si kym priqtelkata s hranata , koqto qdesh
mi da vzemame go
osven tova ne stava vypros samo za sexa - pod iznevqra moje da se razbira dori i celuvka
a hora , koito imat nujda s poveche ot 1 partnior i tova e v razrez s mnenieto na partniora im gi pravi bokluk , da
pone spored men
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Kakto sama kaza "spored tebe", vseki si ima mnenie. I obiknoveno mneniqta za podobni neshta sa razlichni na dvama dushi. Ne zabravqi, che povecheto muje jena, koqto pravi sex e kurva i otrepka. A predstavqsh li si ako nauchat, che i lapa i go poema otzad.V takuv sluchai kakto go e izpql Bon Jovi: "When the world gets in my face ... I say, have a nice day!"
![]()
... sravnenieto ti ne e pravilno ... pone ne za vremeto, v koeto jiveem
i kurva ne narichat , tazi koqto puska oztzad i gylta , a tazi , koqto ne mugat da opynat , pone po moe nabliudenie
Ние обичаме лошите момчета, но само за една нощ... същото важи и за курвите.![]()
az pyk vyobshte ne gi haresvam "loshite" ako imame edno i syshto naum![]()
taka che , mila atula ... a kato se vliubi , kako stana ?![]()
Ima golqma razlika mejdu losho momche s nejna dusha, koeto moje da bude promeneno i debil lishen ot vsqkakva kultura. Tova e mnenieto mi za loshite momcheta. Jenite obiknoveno popadat na vtorite, zashtoto sa dalech po-nahakani![]()
И аз искам добри момчета-невинни, добрички, да ме слушкат![]()
Искам да се държи с мен като с дама, но и да е забавен, да е честен, работлив и амбициозен........
И какво лошо ако това е първия ми мъж? Видяла съм мъжко отношение, била съм ранявана, опознала съм мъжете до някаква степен........защо трябва да спя да речем с 5-тима, за да преценя, че този човек искам......Не съм ръгнала да се женя, не и поне следващите 2-3 години. Тази година се дипломирам и живота ми неминуемо ще се промени.......Просто искам нещата да се така-да си намеря работа, да се съберем с приятеля, да поживеем някоя и друга година, да се оженим и да имаме деца. Дали това ще искам утре-не зная. Но това искам днес!
nqma takivaПървоначално написано от krem4et0
![]()
Kupete si kucheПървоначално написано от fire_magic
![]()
Има, има. Моето момче е по-добър от мен, има по-благ характер и е по-невинен от мен(е, на 1 ниво сме, ама той е по-срамежлив)![]()
Защо няма емот-иконка, която си пръсва мозъка, за да я сложа тук?![]()
Аз не искам срамежлив, благ и прочее. Искам някоя откачалка, с която да си живеем весело и да се насладя на всеки миг от младостта си. Не искам праволинеен, защото аз самата не съм. А и хората се променят. Това, че да кажем съм си леко откачена по характер не ми пречи и да бъда отговорна, когато се налага, но Amatorium е прав. Лошите момчета на вид, понякога са страхотни. А и никой не иска работата му да е сигурна отвсякъде. Няма ли тръпка, няма нищо. Искам да се чувствам все едно всеки ден трябва да бъда по-добра за него. Защото нали ги виждам връстничките ми със сериозни гаджета! Повчето спират да се гласят, не се обезкосмяват ( сори за нагледните примери ) и започват да се занемаряват отвсякъде, защото са си хванали някой сигурен. И не ме убеждавайте, че при вас въобще не е така. Отегчението е неминуемо и смятам, че точно в дивите ми години няма как да имам сериозна връзка, защото още не съм видяла доста голяма част, от това, което е приготвил за мен живота, че да знам кое е най-добре за мен в личен , дългосрочен план![]()
А и да-- според мен мнението, че не е нужно да си спал с повече от един, за да знаеш, че това искаш е твое мнение. Аз съм абсолютно не-сегласна с него и не, защото съм спала с повече от един, а именно защото след като съм спала с повече от един съм видяла какво различно има в сексуален план. Същото е за връзките-- трябва да си имал поне няколко по-емоционални и дълги връзки, за да знаеш какво не търсиш.
Да ти пратя ли мои снимки, да видим дали съм занемарена?
Обличам се винаги добре, винаги съм гримирана и нагласена, винаги се старая да привлека половинката си отново и отново. Това, че той е стабилен, не значи че ми е в кърпа вързан........А и като станеш на определени години и с определен акъл ти се щат различни нща. да не говорим, че аз съм доста сериозен човек и искам до себе си човек на място, а не лигльо...............И не си мисли, че се затваряме у тях и играем шах.....Това не е така-играем табла![]()
А и той е много по-забавен човек от мен, с ведър характер и постоянно се шегува.........защо ли ми се струва, че си мислиш, че стабилните мъже са сдухани и смотани?
Отново не прочете какво написах, а хвърли бегъл поглед. Много добре знам какво представлява връзка. За какви определени години говорим? Имам приятелки на 29 с бебета, помагам им в грижите за тях. Много сме говорили и те на техния акъл ми дават съвет да не бързам и да проверя опциите преди да заявя, че това е човекът.
А и говори ми на мен-- моите приятелки, ако гаджето им е извън града приличат на чуми. И освен това ако приятелят ми каже : не прави това, аз ще го направя и чак като срещна мъж, който да не ми казва какво да правя може и да се замисля. Защото манията за собственост на момчетата и на някои мъже е наистина неприложима в моя свят. Т правят така, че да останеш с впечатлението, че те обичат, за да може да те действат яко. И 50 дипломи не помагат да се осъзнае това. Не сме хитри ние, те са хитри.
![]()
Не ми се спори с тебе, най-малкото защто е извън контекста на темата. Какво ще стане в живота ми утре не знам и ти не знаеш, нали?
Не е нужно да съм яла всички видове сладолед, за да преценя, че ягодовия ми харесва........
Da no i nqma kak da znaesh dali bananoviqt ti haresva poveche ot qgodoviq bez da si go opitvala![]()
Е, ама на света има 3 милиарда мъже-всички ли трябва да опитам?
Na sveta ima milioni hrani. Znaq, che nqma da gi opitam vsichkite no gledam da opitam ot nai-hubavite, koito imam shans![]()
Евала на такива момичета и момчета,като авторката.Точно такива хора,като вас,показват що за стока е човека до теб.Аз лично се впускам в такива флиртове и точно когато се стигне до кулминацията,се отдръпвам и правя най-лудия секс с любимия човек.но не забравяй-сега ти спортуваш,гледай и ти,като улегнеш, да не попаднеш на "спортист"![]()
Добре казано, това иамх предвид. И аз няма да опитам всички храни, ама е хубаво да се понахраня докато още ставам на работа, а не на 30 да се разделя с приятеля си от 10 години и никой да не ме иска.Първоначално написано от amatorium
tesco, прав си пич. Като поулегна надявам се спортистите да са далеч от мен защото аз веднъж писах тая теория тук, но жената има афенитет към мъже, които завършват на -ен ( олигофрен, кретен и т.н. ) и такива, които завършват на -ист ( баскетболист , футболист и т.н. ). Но и в преносния смисъл на думата си прав пак--- такива търсим много често.![]()
Защо да и е курвенска играта? Знаете ли колко се кефя, когато милото ми отиде на диско и мой приятели ми званят да ми казват какво прави и КОЯ е отпратил? След предишната ми връзка-провал, аз правих точно като нея. До леглото не се е стигало - момента е по-скоро - Лек флирт от моя страна, те праеха 1-та крачка. Идват започват да сегат да ме целуват (ако ги огрее с 1 целувка-огрее, ако не-не). Казвам, че отивам на въздух и когато тръгнат по мен, думите - Абе, ла*но такова, к'во си мислиш? А приятелката ти? Махни ми се от очите! Ти ако ми беше гадже да съм те убила до сега...."
И общо взето момичетата разбират - една се опита да ми прави проблеми, но аз само й казах - "Мисля, че не съм аз виновна, затова че твоя неможе да си го държи в гащите... 2 вариянта : 1-или не можеш да го задоволиш, затова ходи по чуждо или 2-ходиш с ебати лекето. И мацката разбра, че съм права.
Един единствен опит имам в който момчето ми казва "Аз държа на приятелката си" Отговора ми беше - евала - шапка ти свалям!
Аз бих предпочела, някоя изкусителка да се привърти покрай мойто за да му видя реакцията. Засега само съм чувала от приятели...