- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Професия "Изкусителка"
Най-хубави според кого? Аз съм яла черен хайвер, ама предпочитам лютеница..........всеки си има собствен вкус. А и най-хубавата храна за организма е киселето мляко-нещото, което опитваме 1-во!Първоначално написано от amatorium
Боже!! За какво говорите?! Как си яла? И да-- и аз съм за опитването-- може черният хайвер да не ми хареса, но поне ще мога да дам компетентно мнение и обяснение защо.Първоначално написано от krem4et0
Vesna, права си. И аз им казвам евала... по-точно не им казвам, защото не ми се е случвало аз да се пробвам, а той да каже- ама не, моля ти се, имам си приятелка.. Явно на страшни прасета попадам. А и аз това им обяснявах. Може просто да си стоя в дискотеката и да гледам как палаво ми намига гаджето на онази от другата група, която следобед ми твърдеше какъв мъж-слънце си има.![]()
Qzuk che kazvash kolko mnogo chetesh puk nishto ne razbirash.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
teq sravneniq na horata s vidove hranaaz kato nqkoi pastet li da se chustvam
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ne znam za teb milo,ama az sym file ot akula.Първоначално написано от miss california
Вие двете по-полека с чата! това е 2-рото ми прдупреждение към вас, а при 3-то следват и санкции!
krem4et0
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Определено трябва да се опита поне с 3-4-5 партниора,защото рано или късно,всичко става еднообразно и банално само с НЕГО/НЕЯ,и тогава става дума за изневяра.Пък ако си опитал/а от повечко,разбираш какво точно те влече,и си намираш точния човек,който да те задоволява максимално.
А като си бил/а само с един,не знаеш какво точно е "максимално"![]()
Vnimavai samo da ne popadnesh na nqkoq macka,koqto shte te vkara v reanimaciq.Първоначално написано от Atula
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Atula, а как би се почувствала, ако един ден мъжа, който е до теб, залитне по изкусителка?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Dobre.Az samo da predupredq,za da si nqmame otsystvashti syforumci utre. :PПървоначално написано от Atula
Първоначално написано от Lorelei
Atula,слаДулче,предупреждава къде ходиш молИм тА!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Xa-xa.Luda li si be ? Nqma gram shans... :PПървоначално написано от Ice_Queen_
доста хора си падат по обвързаните.. "чуждото е хай-сладко".. аз не мисля така..и това,че някой е обвързан не може да ме привлече.. а отностно защо изневеряваме..хм..по различни причини..може нещо да ни липсва..може да е защото ти е омръзнало от човека с който си..а може просто да не осъзнаваш какво правиш и после да разбереш,че е било грешка..но според мен това е най-унизителното нещо,което можеш да причиниш на човека до теб..и най-болезнено..
Кажи сега,кажи,"прееба" ли някой![]()
Абе защо се нахвърляте така на момичето... Може би всеки един от вас го е правил тва, ама айде бой по главата на тоя, който си е признал... Не ви разбирам...![]()
![]()
хаха .. за мен изкусителка не значи това.. бтв замисляш ли се че в очите на приятелката на даденото моомче изглеждаш като ку*ка... нещо от сорта (знам го от личен опит) определено ако дадено момче си има фр не бих се замесила да си имам нещо с него..
а защо изневеряваме .. . явно просто не държиш достатъчно на човека до теб или ти липсва нещо ... абе и аз съм ги правила тези номера ... не е кои знае кфо ама .. кофти тръпка
![]()
Детски истории, прекалено много филми гледаш. Това не е игра, това е твърде много свободно време. И ти не си изкусителка, а девойче, което си няма по-смислени занимания.
Ако срещна момче, което има връзка, единствената причина поради която бих се намесила в нея е ако имам сериозни намерения към него (ако изобщо е възможно трети човек да се намеси в една стабилна връзка). Свалям картите на масата и той трябва да направи избор. Не вярвам в еднократни преживявания. Или искам един мъж за дълго време, или изобщо не ми трябва. (Така се развиха нещата със сегашния ми приятел.) А това дали има връзка слабо ме касае - дали ще бъде с мен или с приятелката си трябва да реши той (аз не нося никаква отговорност към чувствата на приятелката му - тази отговорност тежи на неговите рамене).
Но ако някой ден усетя, че проявявам интерес към мъжете като част от някакво егоцентрично забавление - дълбоко ще се притесня за самочувствието си. Защото почти всяка жена може да съблазни еднократно един неверен мъж, стига да си го постави за цел. Не е голямо геройство, не е кой знае каква игра. Но очевидно в интимния й живот няма нищо по-стойностно, което да запълва времето й и да занимава вниманието й.
Да, определено вечерно време си нямам друга работа.
Но за да спестя на другите да гадаят как стоя и си чопля носа по цял ден ще кажа,. че уча, тъй като съм в сесия, пиша си материалите за едно състезание, тренирам си танците и нямам свободно време, в което да кроя тези си планове. Самочувствие си имам в излишък и понякога сама си се дразня за това.
А иначе снощи си мина добре. Не съм пипала чуждо. Но... преди няколко години една приятелка ме прееба и стана гадже с момчето, което харесвах тогава. Тя, обаче, беше много влюбена години наред в един, който не я ебаваше за жива и я подминаваше като пътен знак, Аз винаги съм казвала, че не трябва да отмъщаваме, защото Господ се грижи за тази част. И нощес ми се доказа. Въпросният много се въртя около мен, а аз само си помислих - малко късничко, но като знам онази госпожица как още трепери като го види е все тая кога.
Ако визираш мен,в грешка си.Аз дори я подкрепям![]()
ох, разбирам те много добре... говорили сме си мн пъти на тая темаПървоначално написано от Atula
не целя да се хваля или да изпъквам по някакъв начин, но общо взето съм свикнала да съм обгърната с внимание (от мъжки произход) и ако видимо няма такова, си го набавям по един или друг начин - какво ме грее, че си има приятелка ---> ще съм поласкана, ако предпочете мен, пък и аз, ако съм на дискотека примерно, не търся нищо сериозно, освен ако набелязаният от преди индивид не е там. Та... ако момчето, което съм си харесала, има приятелка, това ме амбицира да му докажа, че съм по-добра и че ще е най-добре да избере мен. За тая цел обикновено се налага първо да й изневери, така че не виждам какво по-хубаво от това да постигаш целите си. Пък и, както е казано - целта оправдава средствата, затова не осъждам подобно поведение, все пак и аз съм му подръжателка...
и на мен ми се е случвало да измъкват гаджето под носа ми, но това са го правили единствено разни бивши от дълги връзки, а те няма как да нямат по-голямо влияние от мен... все пак са преживели много повече, а трудно може да се отърсиш от подобно нещо...
![]()
Защо изневеряваме? Защото нещо ни липсва, разбира се... Ако, даже след като си заявил на половинката си от какво имаш нужда, не си го получил, не виждам друг изход, освен изневяра или раздяла...
За да сме с няколко едновременно, значи получаваме от различни хора това, което ни липсва, ако сме с всеки поотделно.
Нормално е да лъжеш в такива моменти. Това говори за липса на доверие между партньорите. А по принцип във връзките си лъжем, за да избягваме неудобни въпроси, скандали и прочие. Смятам, че всеки, в някакъв етап от връзката си, е лъгал. Както вече казах, това си е в реда на нещата --==> неудобната истина![]()
![]()
;] Ne moga da povqrvam, che takova simpatichno momiche moje da ostane bez mujko vnimanie, no shtom kazvash ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
exee недей така, че кой знае колко ще си вирна носаПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()