.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 318
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Na sveta ima milioni hrani. Znaq, che nqma da gi opitam vsichkite no gledam da opitam ot nai-hubavite, koito imam shans
    Най-хубави според кого? Аз съм яла черен хайвер, ама предпочитам лютеница..........всеки си има собствен вкус. А и най-хубавата храна за организма е киселето мляко-нещото, което опитваме 1-во!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Na sveta ima milioni hrani. Znaq, che nqma da gi opitam vsichkite no gledam da opitam ot nai-hubavite, koito imam shans
    Най-хубави според кого? Аз съм яла черен хайвер, ама предпочитам лютеница..........всеки си има собствен вкус. А и най-хубавата храна за организма е киселето мляко-нещото, което опитваме 1-во!
    Боже!! За какво говорите?! Как си яла? И да-- и аз съм за опитването-- може черният хайвер да не ми хареса, но поне ще мога да дам компетентно мнение и обяснение защо.
    Vesna, права си. И аз им казвам евала... по-точно не им казвам, защото не ми се е случвало аз да се пробвам, а той да каже- ама не, моля ти се, имам си приятелка.. Явно на страшни прасета попадам. А и аз това им обяснявах. Може просто да си стоя в дискотеката и да гледам как палаво ми намига гаджето на онази от другата група, която следобед ми твърдеше какъв мъж-слънце си има.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    Qzuk che kazvash kolko mnogo chetesh puk nishto ne razbirash.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    *in a pink dream*
    teq sravneniq na horata s vidove hrana az kato nqkoi pastet li da se chustvam
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    teq sravneniq na horata s vidove hrana az kato nqkoi pastet li da se chustvam
    Ne znam za teb milo,ama az sym file ot akula.
    Вие двете по-полека с чата! това е 2-рото ми прдупреждение към вас, а при 3-то следват и санкции!
    krem4et0
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    Pleven
    Е, ама на света има 3 милиарда мъже-всички ли трябва да опитам?
    Ще видиш зор. Ама поне 3-ма няма да е зле по мое мнение

Определено трябва да се опита поне с 3-4-5 партниора,защото рано или късно,всичко става еднообразно и банално само с НЕГО/НЕЯ,и тогава става дума за изневяра.Пък ако си опитал/а от повечко,разбираш какво точно те влече,и си намираш точния човек,който да те задоволява максимално.
    А като си бил/а само с един,не знаеш какво точно е "максимално"

Голям фен
    Град
    Pleven
    Точно това имах предвид. Айде аз отивам на рожден ден в Канапе-- и ще гледам да вкарам в изневяра някой пич

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Точно това имах предвид. Айде аз отивам на рожден ден в Канапе-- и ще гледам да вкарам в изневяра някой пич
    Vnimavai samo da ne popadnesh na nqkoq macka,koqto shte te vkara v reanimaciq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Зодия Скорпион съм и си умирам да се бия А и аз внимавам, чак толкова глупава не съм

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Atula, а как би се почувствала, ако един ден мъжа, който е до теб, залитне по изкусителка?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    In your dreams ;)
    Зодия Скорпион съм и си умирам да се бия А и аз внимавам, чак толкова глупава не съм
    Dobre.Az samo da predupredq,za da si nqmame otsystvashti syforumci utre. :P

Atula,слаДулче,предупреждава къде ходиш молИм тА!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_

Atula,слаДулче,предупреждава къде ходиш молИм тА!
    Xa-xa.Luda li si be ? Nqma gram shans... :P

доста хора си падат по обвързаните.. "чуждото е хай-сладко".. аз не мисля така..и това,че някой е обвързан не може да ме привлече.. а отностно защо изневеряваме..хм..по различни причини..може нещо да ни липсва..може да е защото ти е омръзнало от човека с който си..а може просто да не осъзнаваш какво правиш и после да разбереш,че е било грешка..но според мен това е най-унизителното нещо,което можеш да причиниш на човека до теб..и най-болезнено..

Кажи сега,кажи,"прееба" ли някой

Абе защо се нахвърляте така на момичето... Може би всеки един от вас го е правил тва, ама айде бой по главата на тоя, който си е признал... Не ви разбирам...

хаха .. за мен изкусителка не значи това.. бтв замисляш ли се че в очите на приятелката на даденото моомче изглеждаш като ку*ка... нещо от сорта (знам го от личен опит ) определено ако дадено момче си има фр не бих се замесила да си имам нещо с него.. а защо изневеряваме .. . явно просто не държиш достатъчно на човека до теб или ти липсва нещо ... абе и аз съм ги правила тези номера ... не е кои знае кфо ама .. кофти тръпка

Супер фен Аватара на Barbie
    Детски истории, прекалено много филми гледаш. Това не е игра, това е твърде много свободно време. И ти не си изкусителка, а девойче, което си няма по-смислени занимания.

Ако срещна момче, което има връзка, единствената причина поради която бих се намесила в нея е ако имам сериозни намерения към него (ако изобщо е възможно трети човек да се намеси в една стабилна връзка). Свалям картите на масата и той трябва да направи избор. Не вярвам в еднократни преживявания. Или искам един мъж за дълго време, или изобщо не ми трябва. (Така се развиха нещата със сегашния ми приятел.) А това дали има връзка слабо ме касае - дали ще бъде с мен или с приятелката си трябва да реши той (аз не нося никаква отговорност към чувствата на приятелката му - тази отговорност тежи на неговите рамене).

Но ако някой ден усетя, че проявявам интерес към мъжете като част от някакво егоцентрично забавление - дълбоко ще се притесня за самочувствието си. Защото почти всяка жена може да съблазни еднократно един неверен мъж, стига да си го постави за цел. Не е голямо геройство, не е кой знае каква игра. Но очевидно в интимния й живот няма нищо по-стойностно, което да запълва времето й и да занимава вниманието й.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Да, определено вечерно време си нямам друга работа.
    Но за да спестя на другите да гадаят как стоя и си чопля носа по цял ден ще кажа,. че уча, тъй като съм в сесия, пиша си материалите за едно състезание, тренирам си танците и нямам свободно време, в което да кроя тези си планове. Самочувствие си имам в излишък и понякога сама си се дразня за това.
    А иначе снощи си мина добре. Не съм пипала чуждо. Но... преди няколко години една приятелка ме прееба и стана гадже с момчето, което харесвах тогава. Тя, обаче, беше много влюбена години наред в един, който не я ебаваше за жива и я подминаваше като пътен знак, Аз винаги съм казвала, че не трябва да отмъщаваме, защото Господ се грижи за тази част. И нощес ми се доказа. Въпросният много се въртя около мен, а аз само си помислих - малко късничко, но като знам онази госпожица как още трепери като го види е все тая кога.

Ако визираш мен,в грешка си.Аз дори я подкрепям

Голям фен
    Град
    Pleven
    Стана сложно, взех да се обърквам

Re: Професия "Изкусителка"

Темата не е едностранна, а има няколко въпроса, на които ми се ще да видя и вашата гедна точка.
    Аз имам склонноста да обръщам внимание на обвързани момчета. Разбира се, никога на гаджетата на мои приятелки и близки. Но ако харесам някое момче и знам, че има приятелка това не само че не ми пречи, а и ми действа като афродизиак. Не мога да устоя на изкушението да опитам дали мога да накарам по мен да хлътне момче, което има връзка, дали мога да го накарам да изневери на приятелката си с мен и да видя докъде ще стигне всичко това.
    Случвало ми се е много, много пъти.
    Другата страна на проблема е: Защо изневеряваме? Кое е нещото, което ни кара да обърнем гръб на любим човек, да го излъжем или просто да имаме и някой друг едновременно с него?
    Имам много да пиша по тази тема, но искам да тръгнем засега оттук.
    ох, разбирам те много добре... говорили сме си мн пъти на тая тема не целя да се хваля или да изпъквам по някакъв начин, но общо взето съм свикнала да съм обгърната с внимание (от мъжки произход) и ако видимо няма такова, си го набавям по един или друг начин - какво ме грее, че си има приятелка ---> ще съм поласкана, ако предпочете мен, пък и аз, ако съм на дискотека примерно, не търся нищо сериозно, освен ако набелязаният от преди индивид не е там. Та... ако момчето, което съм си харесала, има приятелка, това ме амбицира да му докажа, че съм по-добра и че ще е най-добре да избере мен. За тая цел обикновено се налага първо да й изневери, така че не виждам какво по-хубаво от това да постигаш целите си. Пък и, както е казано - целта оправдава средствата, затова не осъждам подобно поведение, все пак и аз съм му подръжателка... и на мен ми се е случвало да измъкват гаджето под носа ми, но това са го правили единствено разни бивши от дълги връзки, а те няма как да нямат по-голямо влияние от мен... все пак са преживели много повече, а трудно може да се отърсиш от подобно нещо...

Защо изневеряваме? Защото нещо ни липсва, разбира се... Ако, даже след като си заявил на половинката си от какво имаш нужда, не си го получил, не виждам друг изход, освен изневяра или раздяла...

За да сме с няколко едновременно, значи получаваме от различни хора това, което ни липсва, ако сме с всеки поотделно.

Нормално е да лъжеш в такива моменти. Това говори за липса на доверие между партньорите. А по принцип във връзките си лъжем, за да избягваме неудобни въпроси, скандали и прочие. Смятам, че всеки, в някакъв етап от връзката си, е лъгал. Както вече казах, това си е в реда на нещата --==> неудобната истина

Мега фен Аватара на amatorium
    ;] Ne moga da povqrvam, che takova simpatichno momiche moje da ostane bez mujko vnimanie, no shtom kazvash ...
    Eating isn't cheating - Arnold

;] Ne moga da povqrvam, che takova simpatichno momiche moje da ostane bez mujko vnimanie, no shtom kazvash ...
    exee недей така, че кой знае колко ще си вирна носа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си