- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС КЪМ МЪЖЕТЕ
а, че ти е тъпа темати замислял ли си се?![]()
брат пикай наволя,опикай всичко което около теб,над теб или под тебПървоначално написано от Peshito
![]()
![]()
![]()
Hm. tova e interesna tema. Purvo predi da se stigne do sex posesshtavam toaletnata. Izbqgvam da piq bira, che stava kofti ako si dulgo v legloto. Ako si s prazen mehur i zapochnesh da deistvash nqma da ti se dopikae.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
kaot ti se pisha - stavash i pishkash ... choveshko e
moje da e nelovko , ama az sym prekysvala polov akt , zashtoto mi se e prepishkvalo ...![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Темата изобщо не е тъпа, а е много интересна и важна.
Да - на мен също като ми се пикае и не ми е готино. Предпочитам да се изпикая и после да почвам със секса. Чувал съм от приятели, че и при тях е същото и това е една от причините да не обичат сутрешния спонтанен секс. В смисъл - още преди да са станали приятелката им да ги награби. Еми много ясно, като ти се пикае до пръсване изобщо не ти е до секс.
+1Първоначално написано от Crag Hack
Eating isn't cheating - Arnold
...
...
![]()
![]()
Първоначално написано от Peshito
губела се тръпката,блаа бла ...а кво да и се изпикае някъде ли?!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
:P :P Аз пък, като ми се ходи до тоалетна и свършвам по - бързо. Интересно.
Ако ми се пикае изобщо не почвам полов акт, че да го прекъсвам. Първо се изпикавам и после на спокойно правя квото ми се прави.Първоначално написано от Peshito
първо пикаеш, после й даваш да го оближе
къф е проблема?