.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Не може ли сам ?!?!

Здравейте имам акне и почнах да ходя на козметик. Първо ходих на почистване 20 лв. Днес бях на пилинг за 10лв. Следващия път пак съм на пилибк но с по висок процент за 20 лв. И пак трябва да ходя са най-силния пилинг 30лв.

Мисълта ми е като гледам как ме мажат там за 15 мин не мога ли да си купя аз продукта и да си правя в нас пилинг. Понеже не разполагам с толко пари да давам по козметици ?

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Glupavo e da si davash parite .. Tfa si e prosto pubertet..

За акне можеш да използваш крем(6-7 лв) и лосион "Акне аут",знам че са добри НО изсушават кожата така че внимавай ако решиш да ги употребяваш.
    С пилинга не съм наясно но попаднах на това виж дали ще ти свърши работа.[/img]
    Но и ти сам ако напишеш "пилинг","пилинг в домашни условия" в Гугъл ще получих и още информация.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Даваш толкова пари за козметици..
    Ти ненормален ли си Все пак това си е само пубертет и пъпките така или иначе ще се махнат. Относно продуктите..купи си салицилов спирт и 5 таблетки хлорнитромецин и ги разтвори в него

ехх този пубертет какво да направя като тази година правя бал искам да ги махна до тогава

Цитирай Първоначално написано от Liar
    За акне можеш да използваш крем(6-7 лв) и лосион "Акне аут",знам че са добри НО изсушават кожата така че внимавай ако решиш да ги употребяваш.
    С пилинга не съм наясно но попаднах на това виж дали ще ти свърши работа.[/img]
    Но и ти сам ако напишеш "пилинг","пилинг в домашни условия" в Гугъл ще получих и още информация.
    Да кремчето е адски добро винаги ми помага и не е по ве4е от 5-6 лв! то е в една малка кутиика с червена капачка! Пробваи го гарантирам че ще има ефект! Вярно е че изсушава и кожата но примерно можеш ве4ер да се мажеш по цялото лице(нищо че пише само на мястото на което ти е пъпката) и сутрин когато станеш и си измиеш и подсушиш лицето го мажеш с някое хидратиращо кремче и ефекта е супер ! За 3-4 дни сам/а ще видиш разликата!

Skinoren malko e po skup okolo 15lv, no e mnogo dobur. rezultatut ne se zabelqzva vednaga, polzva se 2-3 meseca no pone e traen efekta az sum go polzvala a ina4e za piling... mi ne znam razgledai nqkoi katalog
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Даваш толкова пари за козметици..
    Ти ненормален ли си Все пак това си е само пубертет и пъпките така или иначе ще се махнат. Относно продуктите..купи си салицилов спирт и 5 таблетки хлорнитромецин и ги разтвори в него
    + крем Бочко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ae kakvi sa tiq gluposti 6t iz4eznat sami i t.n....a kato ti ostanat golemi dupki i ot tiq gadni pupki ..kakvo 6t praij posle...nqma .nasitina nqma po dobro re6eniq za da nqma6 pupki ot tova da se xodi na kozmetik...redovno i to ...este trqbva da si prou4il vuprosnata kozmetik/ti4ka i da si sigyrna 4e 6t ti pomogne ,,,da znae6 4e e dobre i .t..n. taka 4e znam 4e e baq pari.,,, no spored mene ( azli4no xodq redovno ) si zaslujava parite ..!!!

Аве хора вие луди ли сте??? Да си давате паричките за козметик при положение че след 1-2 дена пак ше ви избият пъпки???

Град
    Bikini Bottom
    Може ако можеш

А защо сам не я питаш
    какви кремове или други продукти
    използва??
    аз никога не съм ходила и си нямам представа :P

Акнето не се маха след пуберитета, ако не се лекува, обаче наистина трябва да е луд човек да хвърля толкова пари за козметици. Трябва да пробваш няколко кремчета, да вдиш кое ти върши работа и да си го ползват и от време на време да ходиш на дерматолог да те види ... а може направо той да ти изпише нещо. Това не е само козметичен проблем, трябва да се лекува...
    Memento moriendum esse!

za6to mislite 4e trqbva da si lud za da dava6 pari za v1n6niq si vid tova e podd1rjane stiga da ima6 nujnite pari 6t0t0 se pak kolkoto po-sk1po tolkova po-dobro ka4estvo az naprimer si hodq redovno na kozmetici manikiuristi i t.n.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си