- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Предложение за създаване на нов разедел-"Авто/Мото"
Аз искам да попитам защо не направите раздел Авто/Мото мисля че ще бъде доста интересен даже вече имам идеи
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
тц, не ща![]()
по-скоро ще е нфс раздел, с оглед възрастта на участниците
има достатъчно такива форуми - тунинг.бг (макар, че и там, май, много хора цъкат нфс) и разбира се клубни форуми на съотвените марки с много полезна информация
![]()
В тийн форум, населяван повече от момичета - раздел авто/мото?!
Не и тук, това е моето мнение.
Против-тематиката не ми допада(нормално е все пак съм момиче). да не говорим, че кой знае колко теми за авто и мото няма, така че не е нужно да се обособява такъв раздел!
Идеята е хубава но няма да се развие. Пълное с пубери, които дрънкат глупости, и когато има казваш, че не е така те започват да спорят, да се обиждат и тем подобни глупости. Те през животаси книга не са отворили на тема автомобил тръгнали да се правят на много знаещи и да се доказват в форума. Няма смисал
Някои ако пише в тунинг.бг да свирка![]()
Mislq che nqma koi znae kfo da se obsyjda,ako se syzdade takyv razdel.Vseki shte puska temi ot sorta "Koq ti e liubimata kola?" ili podobni..Az lichno sym protiv,a i mislq,che na povecheto momicheta syshto nqma da im dopadne![]()
Е това вече си е чиста полова дискриминация ...та като сте повече женките дайте да правим каквото вие кажете ..като не ви е интересно на вас няма да пост-вате там и толкова аз не виждам къв е проблема или карате по народната логика "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"Първоначално написано от KoKoScHe{F}
Аз не съм на 60, на 18г. съм но вече натрупах доста опит и искам да споделя и да помогна на част от разумните съфорумци които търсят нужната помощ
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Първоначално написано от Sticky778
![]()
А защо не го обсъждате в спорт? Теми за цял раздел няма да се съберат, но там ако почнеш да пускаш и видиш, че хората отговорят и има интерес, би могло да се направи, но трябва да покажеш, че много хора се интересуват наиситна, а не само на думи. И ако това се случи, вярвам, че админите ще го направят и този раздел. Но... не вярвам да успееш.
Еми против съм-няма да лъжа са'.![]()
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
Алекс, едва ли има повече от 5(да не кажа, че са и много 5) потребителя, които имат собствена кола.............Виж за тези, дето карат колата на тате, ама нямат още книжка, но нали са много отворени и куките не ги спират..............няма да говорим![]()
Виж братле аз се интересувам и събирам опит време преди да имам кола ..дори преди да имам книжка и затова сега имам толкова познанияПървоначално написано от alex
Може ли да не се обиждаме след като незнаесш как стоят нещата и незнаеш що за човек и шофьор съм!Първоначално написано от exploitedteen
Не споря с това че може би караш перфектно и че разбираш от коли. Но в тази тема само ти изявяваш желание за този нов форум и той няма да може да бъде запълнен дори и една година да бутаме. Аз когто искам да разглобявам колата си пиша във форума на мазда и там и дават повече от изчерпателна инфорамция.
Sticky778 ела да си чукнем лавчето в тунинг.бг тук няма сми от такъв раздел![]()
Омръзна ми от тъпите семкаджийски теми на тунинг.бг хората там са предимно 13-14 годишни пишлегарчета дето играят nfs и гледат Red Line и си мислят че знаят нещо верно е има 3-4 ..макс 5 човека дето разбират ама другото е лапетия и ме дразнят за това не съм пост-вал скоро там няма и да поствам
Против!
Както каза шадолчето, авто/мото темите могат да се пишат в раздел Спорт.
Във форума има повече момичета. Почти няма достатъчно големи потребители от мъжки пол, които да обсъждат темите. Има си и други форуми специално за коли.
Въобще всички причини, които се изредиха досега...
Хъх, а тук повечето какви сме според теб?! Вярно е, че има и по-големи /и пак не достатъчно - с минимални изключения/, но доколкото съм запозната преобладаващата част е на 13-15 години..Първоначално написано от Sticky778
Първоначално написано от exploitedteen
exploitedteen .....по -тази логика трябва да се махне и раздел ''ПОЛИТИКА'' също така според мен и раздела за венерическите болести е излишен примерно важните теми могат да се преместят в раздел ''секс''.:P
И аз съм ЗА да се махне раздел ''ПОЛИТИКА''.![]()
Аз пък съм твърдо против. Честно казано, когато видях, че има такъв подфорум бях изключително приятно изненадан.Първоначално написано от Галена_Петрова
Левски шампион але але!
И аз съм на мнението на air_JПървоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тук повечето потребители са предимно момичета...а някой дори неразбират къде се намира скоростния лост така ,че![]()
![]()
![]()
иначе аз заставам ТВЪРДО зад позицията да се направи такъв
подфорум...