.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    ЮТИЯ-бързо и лесно.За качесто не гарантирам,защото изправям една фр доста бързо и успешно,но косата и е с едни масури...та...

Защо пък с пресата да не е бързо? Аз моята коса ако тръгна да се занимавам за най - много 15 минути ще е идеално права. Докато ютията си е за гладене, не са изправяне на коси. А сешоарът, поне на мен, изобщо не ми държи.
    Stay up all night with the stars *

Повече от фен
    тфа че на някой им отнема 9856960859 часа да се изправят с преса си е техен проблем..аз точно за 10 мин най много се изправям.. ;] но всеки различно..няма смисъл от спорове..на всеки косата е различна все пак ;]

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    С преса, или със сешоар и четка.

И пресата и ютията стават, но с ютията е по-бързо и повече време стои права!!! И какви са тези глупости, че ютията изгаряла повече ми тези преси,които не са керами4ни нали е същото !!!!

'bybit0o0' абе момиче , колко ти е дълга косата ?
    Не може да кажеш ,че с преса е по - бързо като не знаеш колко е дълга косата на авторката ! Ми ако й е до кръста , какво ще ми кажеш ,че за 10мин може да се изправи и че ще е по - бързо с преса ?! Айде моля ви се ,, Аз й казвам най - бързия начин колко ще й изгори косата си е нейна работа ! Може нейната преса да не е професионална и 10мин да й загрява тепърва пресата ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

С преса. Ако ти е хубава за 15-20 мин си готова.

Има крем-гелове за косата след къпане се слагат ... изсушава се със сешоар и след това , ако имаш хубава преса с повече градуси става мн бързо и лесно ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    'bybit0o0' абе момиче , колко ти е дълга косата ?
    Не може да кажеш ,че с преса е по - бързо като не знаеш колко е дълга косата на авторката ! Ми ако й е до кръста , какво ще ми кажеш ,че за 10мин може да се изправи и че ще е по - бързо с преса ?! Айде моля ви се ,, Аз й казвам най - бързия начин колко ще й изгори косата си е нейна работа ! Може нейната преса да не е професионална и 10мин да й загрява тепърва пресата ,,
    само не ми говори така..
    не мога да разбера как може хора да се изправят с ютия ?? тя е предназначена за ГЛАДЕНЕ НА ДРЕХИ.. за това са създадени пресите за коса може би .. не съм казала че всеки трябва да може да се изправя за 10 мин но да ползваш ютия...тва е жестоко просто ..

Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    Пресаааа ! Нищо друго няма ефект ! Личен опит
    напълни съгласнаааааааааааааа

Мега фен
    Град
    Earth...
    бръкни в контакта

ПРЕСАА
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Град
    чикаго
    темата е от януари миналата година!

Град
    In your pink dreams.. :]
    С ютия!

каква ютия бе...вие не сте добре..това е толкова жестоко за косата ти!! Аз съм с изключително къдрева коса и ще ти кажа аз как се изправям!!
    1 намокряш си косата..или по-добрия вяриянт е да се изкъпеш..ако е възможно с някаква серия за изправяне...аз ликчно използвам GLISS Asia Straight и съм много доволна,но зависи и о косата! Моят съвет е да си намериш серия за изправяне,която да пасва на косата ти!!
    2 аз изпозвам серумът за изправяне,приглаждане и предпазване от температурата на пресата на CHI,но ако не можеш да го намериш се консултирай с фризьора си какво да използваш..та мажеш си косата с този серум,разделяш косата си на малки кичури..и изпъваш косата си с кръгла четка и сешоар..
    3 когато вече си готова загреи пресата си на градуси според твоя тип коса,пак и служи малко серум..и го разпредели на косата..отново я разделяш на кичури и иэправяш всеки кичур
    4 слагаш и малко ваксалли си ГОТОВА!!
    PS:ако пресата и сешоара ти са хубави..ще стане много бързо!!
    Присмиват ти се,че си различен???Присмивай им се,че са еднакви!!!

вакса...не ваксалли моя грешка
    Присмиват ти се,че си различен???Присмивай им се,че са еднакви!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    бръкни в контакта

xxmm az znam mnogo ste zle momi4eot iska byrzoo

amii mila nai byrzo i nai ispraveno stava s utiq ... i kosata s presa se izgarq pove4e za6toto dokato se iispravi 1000 pyti se povtarq s utiq za 5 minuti se ispravqm kato dyska ako iska6 ne6to da pita6 skype mi e scene_girl_vani

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Господи..... ютия??
    С пресата става за макс 10 мин.

П.П. Знам че темата е стара, но не се сдържах.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    С преса. Една приятелка в продължения на 2 седмици си изправяше косата с ютия и после косата й стана суха, като слама. :S

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си