.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Sega bavnite mogat da si kupqt vuje i sapun i da se obesqt na nqkoi po debel klon po prostata pri4ina 4e mom4eto vi napravi da izglejdate o6te po tupo otkolkoto ste ... a tova e dosta trudno

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    chill out, авторе, когато мога да ти разчета темата и хвана обърканата мисъл, тогава ще ти отговоря виждам ли или не...а ти четеш ли ми мнението, любовта е индивидуална (субективна) затова всеки я вижда по собствен начин, сещ' се...затова за мен може да има истинка любов, а за теб не, уотевър

към Fs.Impulse, ти го каза, много хора, създали хиляди пъти повече и изживяли хиляди пъти повече от автора не са успели да намерят смисъла, защо си мислиш, че той изведнъж го е открил след като прочел книжка...малки сте да затормозявате съзнанието си с подобни глупости...намерете си ходи или доразвиите личния си живот
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Am ti na kolko si mejdu drugoto ? Nqkakva zrqla mi zvu4i6 osobeno kato pi6e6 v tozi sait

Град
    a place called home
    на колко съм е моя работа, може да съм и по-малка от тебе, но вече казах...аз не търся смисъла, имам какво да занимава съзнанието ми (:

Град
    Hard Rock Cafe
    spored tebe, 6tom si na 80 godini, ima6 biznes imperiq za 30 miliarda, ima6 lubq6to semeistvo i 4itavo pokolenie, si otkril smisala na jivota.. ?
    palni gluposti, za vseki smisalat e razli4en, i moga s uverenost da ti kaja, 4e sym planiral izrqdno jivota si, osaznal sym kakav sam az, kakvi sa zaobikalq6tite me hora, kakvi sa mi cennostite i prioritetite. Moga da kaja 4e se poznavam perfektno. Tova be6e n1 za men i polojih mn usiliq za da go postigna. Sega sledva n2 - da preodoleq vsi4kite si strahove.. preodolqvaiki straha si ot smartta izminah 20% ot patq.. sega ostava da preodoleq i straha si ot jivota, togava 6te moga da kaja i 4e sym osaznal i izpital smisala na jivota, ne samo 4e znam kakav e toi..

Sweet ! ... malko hora mogat da se pohvalqt s tova , bratle .. pozdravleniq

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от Fs.Impulse
    Sweet ! ... malko hora mogat da se pohvalqt s tova , bratle .. pozdravleniq
    TI SI SMISALAT NA MOQ JIVot, DANI , LOFF YOU BEBZ..
    da im kaja li da zaklu4at temata, 4e mn se otklonihme ot SUBSTANCIQTA i ESTESTVOTO na temata..

Град
    a place called home
    ...в нито един от трите ми поста няма написано "смисълът на живота ми е...."

ако ще да съм живяла най-безсмисления живот и да не съм оставила нищо след себе си, ще съм го живяла, защото аз съм решила така...не защото такъв е бил планът ми...

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от alice sw

ако ще да съм живяла най-безсмисления живот и да не съм оставила нищо след себе си, ще съм го живяла, защото аз съм решила така...не защото такъв е бил планът ми...
    bezsmislen, spored tvoite kriterii i ma6tabi ako ne predava6 smisal na ne6to, sama si si vinovna..

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от alice sw

bezsmislen, spored tvoite kriterii i ma6tabi ako ne predava6 smisal na ne6to, sama si si vinovna..

Град
    a place called home
    уотевър, спирам спора, който вече не е спор, предвид лошото/странното ми настроение и желанието ми да гледам филм (:

смисълът на живота е да си щастлив...да видим смеете ли да отречете това

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Smisala na jivota !!! Hm 4e ima li toi smisal ne se li nadcenqva 4oveka kato tarsi smisal v svoeto sa6testvuvane Nima sme tolkova vajni ?Ne ste li se zamislqli 4e prirodata ne tarpi praznoti i nie sme prosto edin zapulva6t materql Nima sme po razli4ni ot edno struk4e treza ili ot edno ku4e?Za6to po dqvolite tarsite smisal
    NE SME DOSTATA4NO DORASLI DA OTKRIEM SVOQ PUT KAKUVTO I DA E TOI
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си