.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Хубав дъх?

Хубав дъх?

Здрасти на всички
    Имам едно малко проблемче.Напоследък ми се налага да ходя на зъболекар и ми слага някакво лекарство,което има доста кофти мирис(поне според мен).Кажете някакви по-специални дъфки или бонбони,които да ми помогнат...защото ми е доста гадно.Смисъл да са доста ментови и трайни.. Може темата да ви се стори тъпа,обаче наистина го намирам за проблем Хелп

winterfresh mint - 0,95 probvai gi

Град
    Bikini Bottom
    В аптеките и хипермаркетите продават лентички за освежаване на дъха, те се поставят м/у езика и небцето, и лентичката ти се залепя за небцето и люти и ти освежава дъха, до колкото помня не соповече от 2 лв.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Гулия актив.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    В аптеките и хипермаркетите продават лентички за освежаване на дъха, те се поставят м/у езика и небцето, и лентичката ти се залепя за небцето и люти и ти освежава дъха, до колкото помня не соповече от 2 лв.
    чудесна работа вършат, в мн малка пластмасова кутийка са, пише OXYDENT, също са мн удобни, кутийката може да се побере на абсолютно всякъде

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    А за хора със обеца на езика Щото ако си сложа лентичка тя ще залепне по обецата

лентичката се разтапя почти моментално не мисля, че ще има проблем с обецата

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Лентичките са яки, но бонбонките Winterfresh са по-офертни. Аз редовно си купувам и дъхът ми е неустоим.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да, бонбоните Уинтърфреш са по-трайни. А тия ленти лично на мен са ми супер гадни. Едно, че в началото са супер силни и второ, че след 5 мин ефектът е изчезнал.

Супер фен Аватара на rakiQ
    ^ дам..

наскоро си взех едни бонбонки на airwaves мн яко и мн дълготрайни

на вас ви помагат ама на мен не каквито и дъвки да си купя или лентички,след 10-15 мин дъхът ми е отвратителен и незнам какво да правя мия си зъбите по 3 пъти на ден.Незнам какво да правя вече помогнете ако можете моля ви

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Постоянният лош дъх може да бъде признак за сериозен здравословен проблем. Зъби, гърло, стомах, нос... всичко може да е. Не знам какво да ти кажа, освен да отидеш на лекар и да се изследваш.

Ми аз лично си купувам Orbit White {не съм сигурна че така се пише }иначе като цяло моите приателки си купуват COLIA!!!Не само освежава дъха,но и ти отпушва носа!!!

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Даам те са супер добри...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ааа тея лентички са супер шибани-супер малко траят!Лапаи 1 дъвка

Град
    варна
    Уинтер фреш - зелени Много са приятни и са много бройки за малко пари

Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    +1

Постоянно имам в джобчето

Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    +2 !

аз ползвам орбитки след всяко хранене .. и съм мн доволна ае не е кои знае кфо ама .. тъмно сините

Аз преди няколко години си бях взела спрейчета, (за да не разберат мама и тати, че пуша) и честно казано бях много доволна... постоянно миришех на портокалчета и ягодки..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Over the hills and far away
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Да, бонбоните Уинтърфреш са по-трайни. А тия ленти лично на мен са ми супер гадни. Едно, че в началото са супер силни и второ, че след 5 мин ефектът е изчезнал.
    +1

лентичките,който аз съм си купувала са не са малко на брой и според мен си струва цената , при това са качествени ! Но все пак за да не ги търсиш насам-натам дъвката винаги ще те спаси !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си