- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ХЕЛП ЗА ФРЕНСКИ!!!
ПЛС НЯКОЙ ДА МИ НАПИШЕ КАК СЕ ПРОИЗНАСЯТ ЧИСЛАТА НА ФРЕНСКИ ДО 50![]()
Ън
ду
троа
карта
сенк
сиз
сет
юит
нюф
диз
онз
дуз
трез
каторз
кенз
сез
диз-сет
диз-юит
диз-нюф
ва'н
ва'н-т-е-ън
ва'н-ду
ва'н-троа
ва'н-карта
ва'н-сенк
ва'н-сиз
ва'н-сет
ва'н-юит
ва'н-нюф
трант
трант-е-ън
трант-ду
трант-троа
трант-катр
трант-сенк
трант-сиз
трант-сет
трант-юит
трант--нюф
карант
карант-е-ън
карант-ду
карант-троа
карант-катр
карант-сенк
карант-сиз
карант-сет
карант-юит
карант-нюф
Сенкант![]()
едно голямо БЛАГОДАРЯ![]()
![]()
френския ми е за първа година и заради стачките сме много назад .. до миналата седмица учихме азбуката .. представи си колко сме били на даскалоПървоначално написано от woshia_style
оправдания...и тва миналата седмица ми мирише на гоолямо преувеличение..ама карай...Първоначално написано от A3_CbM_MoMu4e
.!.
^^
Звучиш като някоя даскалка[woshia_style]. Иначе френския е мн як език,но и доста труден. Приятели ми казват колко е сложен,въпреки това бих искала да го науча някой ден :P
ъм ми така е....задава тъпи въпроси...аз ко да праа ако не си е седнала на гъза да учи...пф....а тва как звуча...просто държа на езика колкото и НАИСТИНА ДА Е ТРУДЕНПървоначално написано от izmislenata
![]()
.!.
ми хуу де дръж си, на мене не ми се отдава и го уча само за да нямам 2-ки не че някой ден ще ми дотрябва де. за тебе като са тъпи моите въпроси тва си е твое мнение и мен не ме късаеПървоначално написано от woshia_style
![]()
ахаха написала съм карта на толко мн места.
Ама накрая не съъъм ....ха...не съм чак толко кофти машинописец
Мн е странно фр думи с бг букви...нямам си не е същото..просто е абсурд да се докара призношението,носовките,мй екото тн хах
pone 4islata trqbva da znaesh?!
ot kolko vreme u4ish frenski?![]()
ае не ми се заяждай да ни ти затвора устата и вярвай че мнението ми не е само моеПървоначално написано от A3_CbM_MoMu4e
пф ..аи кат си толко умна що учиш нещо коет няма ти трябва...пращиш от акъл..чесно...
.!.
айде дееба нема да та ганада най-мръсно ... ще си го оставя за на ум(щот нали си мислиш че съм тъпаПървоначално написано от woshia_style
). ти ако си толко умен/а няма да се занимаваш с мене. като не ти изнася на палатка с подово отопление на плажа
![]()
\\// peace smrada fack-a![]()
![]()
скукаа...пфф...хаха шси го запази за на ум...шот няма кво да каже или ше кае некая истъркана фразичка.....смардел си...ае изчезвай щот ми се спи от тебе![]()
.!.
легай си, да не съм та спрела случайно?![]()
ха..да не ме е спрела...ти и не можеш..некво момиченце тука ше ми говори...дааам сега вече ме разсмя..браво.Първоначално написано от A3_CbM_MoMu4e
.!.