.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    е ти да го е'ба цел живот на ibanez/fender ли си свирил?

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Тва че ти харесваш ибанез и фендер не означава че и другите предпочитат точно това. Падам си по-други по-хубави марки ама като живееш в България си беден и аз така . Иначе си търсих някое компактно кубенце за апартамента че нямам вече място и в обявите попаднах на поне 10 "сносни" китари за по 100-200 лева .
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Тва че ти харесваш ибанез и фендер не означава че и другите предпочитат точно това. Падам си по-други по-хубави марки ама като живееш в България си беден и аз така . Иначе си търсих някое компактно кубенце за апартамента че нямам вече място и в обявите попаднах на поне 10 "сносни" китари за по 100-200 лева .
    бедните хора ползват ибей ^___^

А ся познай кво използват разорените хора без пукната пара в джоба .
    ваУ рокс
    Grell

не използват нищо...като теб и мен.. ;S

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    бяха само като пример
    а че ме кефят, кефят ме...
    но кажи кои са тези по-други, по-хубави марки (просто от любопитство питам, нито се заяждам, нито твърдя, че са най-добрите посочените от мен)
    иначе си прав за България xD
    нема и нема...от къде пари да го е;ба
    за кое по-напред xD

иначе виж в музикант.орг дали някой не продава

Ъх.. по-хубави за мен ! Gibson , esp , Dean. Само че за някоя от тях трябва да си продам апартамента колата компютъра и да проституирам около 5 години .
    ваУ рокс
    Grell

^dean sux...jackson, bc rich къде къде повече радват xD

Цитирай Първоначално написано от Nithael
    ^dean sux...jackson, bc rich къде къде повече радват xD
    Dean sux, ама друг път На колко китари Dean си имал/а възможността да свириш ? - не твърде много. Имах късмета да свиря на един Dean Razorback(не помня точно коя спецификация беше, но беше някой от високите класове) е нямаше такава китара, грифът беше с много тънък профил което позволяваше да го обхванеш добре, високите прагове (20ти +++) бяха идеално достъпни, флойда му беше страшно добър, електрониката беше качествена, което естевено води до много добър тон (естевено много агресивен, но все пак се очаква че щом си купуваш такава китара няма да свириш Бийтълс на нея). Общо взето хубава китара.
    BC Rich - повечето са бокук. Погледнато реално само high-end моделите им си струват.

Jackson - Като притежател на 2 Джаксъна мога да кажа, че за мен това са едни от най-сполучливите китари днешно време. Идеален компромис(подчетавам компромис, все пак няма пълно щастие) между агресия на тона и наситеност.

ESP -хубави китари, преди време имах едно ESP- explorer, но не ми харесваше като цяло тона, беше доста рехав. Но има и много читави ESP Китари.

Gibson - няма нужда от коментар дори. Само като кажеш тази марка и всички ахват. Но цените им са убийствени, но повечето от китарите им са предвидени за хора занимаващи се професионално с музика

Ibanez - Имат сполучливи модели, и не толкова сполучливи, когато се правеха в Япония бяха много читави, но от както преместиха производството, качеството падна много.

Fender - За съжаление фирмата лежи на стари лаври и ако трябва да сме честни нямат никакви нововъведения от близо 40 години
    Без провокация няма прогрес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си