Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
Точно в момента споря с майка ми,че фон дьо тена е нешто много яко,а тя ми казва,че не може да си купувам{забранява ми},защото много запушвал порите на лицето!!!Направо ги бил "циментирал"!!! Много ме нервира!!! Как да я убедя,че няма нищо лошо да използваш фон дьо тен?!?
Майка ти може просто да има кофти спомени от младините си. Моята майка например е играла в танцов ансамбъл и като са ходили по концерти са ги мазали с тогашните "първобитни" ФДТ и ружове. Наистина на времето козметичните продукти са били доста ограничени и най-често употребяваните с немного високо качество. От там се появяват и проблемите с кожата- пъпки, запушени пори... Днес козметиката е доста добре развита и съществуват продукти, по-конкретно ФДТ (не говоря за Импала), с които кожата се чувства много по-добре при употребата им отколкото без да се ползва такъв продукт. Друг положителен фактор е, че ФДТ предпазва кожата от вредните въздействия на околната среда. Изобщо плюсовете могат да са много ако продукта, който избереш е качествен.