.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Точно в момента споря с майка ми,че фон дьо тена е нешто много яко,а тя ми казва,че не може да си купувам{забранява ми},защото много запушвал порите на лицето!!!Направо ги бил "циментирал"!!! Много ме нервира!!! Как да я убедя,че няма нищо лошо да използваш фон дьо тен?!?
    хах ако си купуваш на Impala или Golden Rose нормално е да ти бучи..щото тия евтините ФДТ наистина запушват порите на лицето.
    аз преди си бях купила Impala и след 3/4 дни се обринах....
    После си купих този

Хидратиращ Фон дьо тен
    За всякакъв тип кожа

Нежна текстура с увлажняващи и светоотразяващи пигменти за естествен макияж. Съдържа богата на минерали изворна скандинавска вода и овесено мляко. Придава комфорт и свежест на кожата през целия ден. UVA/UVB защита.
    Цена : около 15 лв.

Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    Не използвам от доста време,много ми пука че ми се виждат някои несъваршенства,знам нюанса който ми стой най-добре,ама просто като се намажа и се едно кожата ми става мазна и много гадно лъщи и след тва на другия ден имам гадни пъпки,затва не нося нито пудри нито фон дьо тени...
    Значи ти трябва антибактериален за мазна кожа.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това е нещо, без което не мога Аз ползвам на Oriflame - Giordani gold
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    В сравнение с всеобщопознатия боклук ИМПАЛА от 4 лева е скъп
    LuCiFer`s AngeL, не знам откъде си, но в нашите козметични магазини можеш да го намериш най-малко за 11 лв
    От Русе съм и вчера като излизах погледнах на парфюмерията, от която си го взех беше 9 лв. Не че някакви си 2 лв. са фатална разлика... и аз съм го виждала, мисля че в Бонжур за 13 лв., просто някои магазини се пооливат с надценките

това че ФДТ-на вреди е пълна глупост, козметичните компании се изтрепват, за да създават по-безвредни и качествени продукти, то преди 50 години и червилото е било отровно, но сега такъв продукт изобщо няма да се допусне до пазара. ФДТ-инте хидратират и предпазват кожата от мръсотията, която запушва порите; разбира се всичко трябва да е с мярка не се ходи с грим от 7 сутринта до 12 вечерта.
    относно Импала - намазах се един път и се обринах, но имам приятелки, които ползват само него и им няма нищо, така че от значение е чувствителноста на кожата
    аз в момента съм с Римел с 16 часа матиращ ефект, не е скъп, но е много качаствен, около 14лв беше май

Град
    sofiq
    mii ne obicham da go polzvam i rqdko pribqgvam do nego ne che imam neshto protiv a prosto imam chuvstvoto che posle mi izlizat poveche pypki..ako mi se nalaga ponqkoga polzvam pudra..pone na men po dobre mi stoi

мии ддз аз лично не си слагам ФДТ или някви пудри ,ружове и тем подобни щот като го ползваш кожата ти може да изглежда супер ,но след време от прекомерната употреба ще почнат да ти се появяват всякакви несъвършенства(пъпки,черни точки) и кожата ти ще почне да загрубява и да застарява по-бързо може би Тея продукти са за по-възрастни жени ,които наистина имат нуждата от тях.А тъй като твойта кожа е още млада и свежа няма смисъл да я претоварваш с тежки гримове просто я мий сутрин и вечер с някакъв измиващ гел и ще видиш как ще бъде винаги чиста ..и за т'ва подкрепям майка ти

Не си падам...
    А някой като съкрати ФДТ е супер смешно

Мега фен
    мамчето ти е право

Град
    над морето
    много рядко го ползвам

spored men maicheto ti ne e pravo az polzvam fondioten na colistar ( 40 - 50 lv ) .ako polzvash i ti kachestveni mislq che nqma d imash problem s maika si na men moje da mi izglejda nelep problem ot tozi tip zashtoto s maika mi sme si kato priqtelki i nqmam problemi otnosno grima stiga da e v granicite na normalnoto aide uspehcheta

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Ако марката е добра и съответния продукт е подходящ за типа кожа - само хубави неща! Теб какво по-точно те интересува?
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си