- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен...
хах ако си купуваш на Impala или Golden Rose нормално е да ти бучи..щото тия евтините ФДТ наистина запушват порите на лицето.Първоначално написано от sexy_eJlz
аз преди си бях купила Impala и след 3/4 дни се обринах....
После си купих този
![]()
Хидратиращ Фон дьо тен
За всякакъв тип кожа
Нежна текстура с увлажняващи и светоотразяващи пигменти за естествен макияж. Съдържа богата на минерали изворна скандинавска вода и овесено мляко. Придава комфорт и свежест на кожата през целия ден. UVA/UVB защита.
Цена : около 15 лв.
Значи ти трябва антибактериален за мазна кожа.Първоначално написано от Gothique♫
Това е нещо, без което не могаАз ползвам на Oriflame - Giordani gold
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
От Русе съм и вчера като излизах погледнах на парфюмерията, от която си го взех беше 9 лв. Не че някакви си 2 лв. са фатална разлика... и аз съм го виждала, мисля че в Бонжур за 13 лв., просто някои магазини се пооливат с надценкитеПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
това че ФДТ-на вреди е пълна глупост, козметичните компании се изтрепват, за да създават по-безвредни и качествени продукти, то преди 50 години и червилото е било отровно, но сега такъв продукт изобщо няма да се допусне до пазара. ФДТ-инте хидратират и предпазват кожата от мръсотията, която запушва порите; разбира се всичко трябва да е с мяркане се ходи с грим от 7 сутринта до 12 вечерта.
относно Импала - намазах се един път и се обринах, но имам приятелки, които ползват само него и им няма нищо, така че от значение е чувствителноста на кожата
аз в момента съм с Римел с 16 часа матиращ ефект, не е скъп, но е много качаствен, около 14лв беше май
mii ne obicham da go polzvam i rqdko pribqgvam do nego ne che imam neshto protiv a prosto imam chuvstvoto che posle mi izlizat poveche pypki..ako mi se nalaga ponqkoga polzvam pudra..pone na men po dobre mi stoi
мии ддз аз лично не си слагам ФДТ или някви пудри ,ружове и тем подобни щот като го ползваш кожата ти може да изглежда супер ,но след време от прекомерната употреба ще почнат да ти се появяват всякакви несъвършенства(пъпки,черни точки) и кожата ти ще почне да загрубява и да застарява по-бързо може биТея продукти са за по-възрастни жени ,които наистина имат нуждата от тях.А тъй като твойта кожа е още млада и свежа няма смисъл да я претоварваш с тежки гримове просто я мий сутрин и вечер с някакъв измиващ гел и ще видиш как ще бъде винаги чиста
..и за т'ва подкрепям майка ти
![]()
Не си падам...
А някой като съкрати ФДТ е супер смешно![]()
мамчето ти е право
много рядко го ползвам
spored men maicheto ti ne e pravoaz polzvam fondioten na colistar ( 40 - 50 lv ) .ako polzvash i ti kachestveni mislq che nqma d imash problem s maika si
na men moje da mi izglejda nelep problem ot tozi tip zashtoto s maika mi sme si kato priqtelki i nqmam problemi otnosno grima stiga da e v granicite na normalnoto
aide uspehcheta
![]()
+1Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!