- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До каде стигат момчетата докато бръснат генеталиите си ?
И преди съм го казвала, ама все пак...
ЗА мен мъж без косми не е мъж! Просто не мога да си го прадставя... Иначе аз нямам против брадясали момци, даже много ме привличат...![]()
Мъжът трябва да е гладък дрън дрън...мъжът си е мъж,не гаден гейтак(моля не ме нападайте сега,че не всички които се бръснат са такива и такива..говоря от моята си гледна точка)Та противно на повечето момиченца които ще кажат 'аз обичам футболисти с бръснати крака и кво ли още не' смятам,че един нормален мъж трябва да си има косми..най - малко по краката и ръцете..за другото си е въпрос на личен вкус..но едвали космите по ръцете пречат на 'личната ти хигиена'..
Iuuuu,gnusen si!Първоначално написано от acidburn1
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
+1Първоначално написано от ju**
Боде ме, обривамсе, а и моя мъж с брада е малко страшен, а аз искам да е сладък.Първоначално написано от Sevt
правилноПървоначално написано от krem4et0
поне в лицето да е обвито от космен амбалаж
kosmite sa si priznak za mujestvenost.. haresvam muje s leko kosmati ruce i gurdi no me draznqt (ili zabijdam na tqh) takiva na koito krakata im sa tolkova gladki 4e luskat pove4e ot moite ... i da.. da nqma brada 4e bocka mn gadno dr pretencii nqmam![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Абе това с бръсненето, да ме извиняват тия които се обиждат си е гейска работа - оттам е тръгнало - мъжа да се прави на жена. Това тия дето си мислят, че като са бръснати навсякъде много ще се харесат на жените са си комплексирани лигльовци според мен. Я се замислете какво харесват жените в един мъж - да е мъжествен на външен вид и държане, а някакси не ми се връзва мъжествено държане със суетене за "ей, това мъничкото косъмче отзад на дупето". Каква е идеята на това да си подстригвам или епилирам задника? За хигиената да не говорим - това е въпрос на къпане, а не въпрос на косми. Само под мишниците признавам, че има някаква мръзка с това да не се задържа пот, ама всичко останало си е въпрос на това да се къпеш. Пък и досега още не ми се е случило някоя да ми откаже заради космати ръце, крака или нещо друго. Даже повечето си казват, че ги кефи. Така че стига гледахте манекени и разни такива, а ми се дръжте мъжки, къпете се и няма да имате проблеми
съгласен съм с тебПървоначално написано от WaKo
но малко подстрижка не е за изхвърляне
![]()
Така еПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Но на места, където има някакво значение, а задника не е такова място. За жените важно е да изглеждаш "поддържан" ( в кавички, защото цитирам ) А поддържан за повечето значи, изкъпан, с чисти дрехи, да не мирише, с изрязани нокти ( страшно много гледат това), обръснат или небрежно, но нарочно, брадясал и някои други дребни неща. Много малко жени изобщо отдават някакво значение на космите стига да са в някакви нормални граници
абе друго си е да стегнеш крачето да се уформи прасец или бедрените мусколи... друго е от косми да не мой те хване тен по крата или на други места![]()
Друго си е да имаш привилегията да пишеш грамотно...Първоначално написано от sharkybul
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от air_J
![]()
Забравяш да е с чисти чорапи, които да не са бели в никакъв случай......И много се дразня на пъпчици с бял връх или черни точки. Ама за тях аз се грижа....Първоначално написано от WaKo
Абе квото и да си говорим момчетата се бръснат щот повечето момичета харесват гладки мъже.Пък и не съм видял в някое списание някой с брада като осама или косми на гърдите като Бай ганьо![]()
Първоначално написано от kombarka
ne e vqrno 4e obichame bash pa gladki maje!!!Първоначално написано от bibo
nali za tova e myj tuk tam da ima kosmi?!?! ina4e kakyv muj e???!![]()
![]()
Виж сега има косми и косми.Аз не ти говоря за леко наболи или косъмчета по 1см а за хора които не са се бръснали никога поради някакви закостенели разбирания.Уверявам те че тованяма да се хареса на никое момиче![]()
Аз пък те уверявам, че си в голяма тинейджърска заблуда, защото общуваш с малки пикли, които още летят по футболисти от календарчета. А тия момиченца да ги наречеш жени е меко казано пресилено.Първоначално написано от bibo
Aсе силно казано е "пикли".Общувам с момичета които харесват обезкосмени мъже т'ва е.Аз пък те уверявам, че си в голяма тинейджърска заблуда, защото общуваш с малки пикли, които още летят по футболисти от календарчета. А тия момиченца да ги наречеш жени е меко казано пресилено.
на ръцете освен ако не са МНОГО МНОГО си е задължително да си имаш :ППървоначално написано от lilit_666
Сичко тръгва от там че "минеш" малкия.... след туй не мой оставиш коремчето щото долу бръснато горе косъмчета... после същото с краката.... гърди.....
аз ллично съм мързел но въпреки това като хвана епилатора и колата маска.... немам граници :А ма мойто е болестно състояние вече![]()
Oh, че не мога да ви пратя снимка какво намирам за секси, че човека ако разбере ще ме убие. Значи... косъмчетата, когато образуват съвсем тънка ивица от гениталиите до корема го намирам за много секси, наболата брада е страшен афродизиак за мен. Мъж съвсем гладък не е наистина хубаво, но пък и не искам да прегръщам полярна мечка.
И е истина-- козметичката ми ми казва, че вече толкова клиенти мъже има, че и е зле.![]()
Аз с машинка за подстригване махам космите по задника и целите крака също....и те стават 1 2 милиметра