- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пяна за и лак за коса...
Искам да ви попитам наистина ли от пяната и лака за коса се хваща пърхот?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моето мнение е,че не се,аз лично използвам пяна за коса и нямам никакъв пърхот,а вече използвам повече от 4 години,нз може и да зависи каква използваш.Аз съм използвала на Тафт,Гарниер и Нивеа![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Аз лично съм чувала,че ако използваш всеки ден пяна или лак за коса,ще хванеш пърхот или косата ще ти окапе!!!![]()
![]()
Иначе ВИЕ каква марка пяна или лак използвате???
![]()
![]()
![]()
И азПървоначално написано от chipi_kaoo
ама вече използвам лак и нямам проблеми за ся
![]()
Смей се,смей се,ама като ти дойде на главата няма да ти се струва толкова нелепоПървоначално написано от sexy_eJlz
![]()
геловете лакове и пяни наистина изстощават но за пърхот незнам май при всеки е различно
нищо такова няма
ми аз ползвам на Taft зелените лак и пяна дето са за обем...ама хич не съм доволна...Първоначално написано от sexy_eJlz
![]()
а тва не е вярно че ако използваш всеки ден щти окапе косата...преди 1 година ..цяла година почти всеки ден си правех косата с пяна..и нищо и няма..Е то си зависи от марката на пяната ест..![]()
Аз използвам сега Londa Styling Mousse и съм много доволна,мирише много хубаво и ми харесва как фиксира къдриците ми,но не ги втвърдява![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!