- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да прекратя ли отношенията си с най-добрата ми fr ?
ohhh neznam kak da zapo4na ... imam si az nai-dobra priqtelka pone tq taka si misli tq mnogo mi e zabavno s neq no nikoga ne spodelqm vajni taini s neq za6toto znam 4e e golqma egoistka i klukarka i na vsi4ki 6te razkaje kazanoto ot men...egoistka e za6toto edin put i kazah 4e mi e omruznalo da sravnqva horata po rust i po teglo i 4e me drazni 4e non stop kogato otivame nqkude tq govori predvaritelno i si fantazira prostotii koito zasega sa nevuzmojni i tq mi vika "na men taka mi haresva da govorq i 6te produljavam "i daje zapo4na o6te po-4esto da pravi tova vse 1 napuk kazah i da prestane no tq mi vika"ne me interesuva da li te drazni ili ne az 6te si produljavam " tova na praktika sa drebolii , no vse pak razbrah 4e e egoistka ili kato q pomolq da pazi ne6to malko v taina tq re6ava 4e tova e tupo i go kazva na nqkoi ! tova mnogo me drazni i kato q popitam za6to i tq "golqma rabota tva ne e vajno " tova mnogo me drazni !Poprincip kogato stava duma za friendship sum mnogo turpeliva i sum gotova na mnogo kompromisi , no ve4e ne q izdurjam i kakfoto i da mi kaje primerno
" da znae6 4e edi koi si skusal s dragana" i az q gledam prezritelno i i kazvam "bravo na tqh " naposleduk mi stava hiper dosadna ! naprimer kato mneniqta ni ne suvpadat tq mi povi6ava ton i zapo4va da otstoqva neinoto si (tova e normalno za vseki edin 4ovek , no vse pak moje da uvaji mnenieto mi makar to da e razli4no , za6toto az vinagi uvajam neinoto)i taka naposleduk si misleh 4e trqbva da prekratq otno6eniqta si s neq i znam 4e go iskam , no da li 6te e pravilno ! kakto kazah turpeliva sum no vsqko ne6to si ima granici ! moje da smetnete 4e sum drebnava no nqmate si i na predstava kakfo e da q turpq po cql den da mi burbori gluposti!omruzna mi ! da li da prekratq otno6eniqta si s neq direktno ili prosto da prestana da i otgovarqm kato me pita ili da munkam ?oburkana sum ! tq ne obi4a da pokazva 4uvstvata si no znam 4e ako kaja stop na priteslstvoto ni tq 6te e mn naranena kakto i az za6toto 12godi6no pritelstvi ne se zabravq toku taka !molq vi daite mi suvet ! trqbva li da stigam do krainosti ili ne za6toto tq mn me iznervq kakfoto i da kaje !
vsu6tnost naistina sum mn oburkana ! ne 4e ne znam kakfo iskam ami kato sum s neq me drazni a kato ne se vidik primerno 10 dena mi stava sku4no ! znam 4e ima gre6ka mi v moeto povedenie no v momenta ne sum sposobna da se pogledna otstrani !molq vi da dadete suvet i da mi kajete kakfo ne e nared v moeto povedenie ! blagodarq predvaritelno !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Не съм чела поста - особено като гледам начина, по който е написан, отсега знам, че ще ме заболят очите да чета маймуницата. Затова отговарям само на заглавието - ако наистина ти е най-добра приятелка, не. Ама ме съмнява да ти е, щом имаш желание да прекратяваш взаимоотношения с нея...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Az predi imah sy6to edna takava priqtelka!!!Ot kakto se pomnq se poznavame i bqhme 1vi drujki.Na vsqkyde zaedno, ne se otdelqhme edna ot druga no izvednaj tq zapo4na da stava taka,otdeli se malko ot men zapo4na da se zaqjda da ne mi obry6ta vnimanie i samo da me iznudva ili da me izpolzva.6toto sedqhme edna do druga i tq se pomogni mi na kontrolnoto 4e nemoga i ponqkoga se razplakva,i az ko da q praq i pomagam , no ve4e vze da zloupotrebqva s tva i az sprqh da i obry6tam vnimanie i tq nagovorila na si4ki kvi li ne gluposti i si4ki sprqha da mi govorqt!!!no posle az se obadih na edno momi4e, koeto be6e v stariq mi klas i sega s neq sme nai nai nai dobri priqtelki i izob6to ne obry6tam vnimanie na onazi!!! No prekarah golemi trudnosti i dori zamalko da se sbiem za tova te savetvam da ne q otrqzva6 taka izvednyj a malko po malko da spre6 da i obry6ta6 vnimanie i nakraq da si nameri6 podkrepa ot nqkoe momi4e koeto da zaeme mqstoto i!
![]()
![]()
neznam kakvo dr moga da ti pomogna nadqvam se da sym ti polezna!!!
![]()
Приятел който неможе да пази тайна не е истински приятел..
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Щом не можеш да й се доверяваш, значи не можеш да я наречеш най - добра приятелка. А щом е и егоистка - съвсем. "Приятел в нужда се познава" явно не важи за нея. Тъжно е, че ви се разваля толкова дългото приятелство, но трябва да има желание и компромиси и от двете страни. Не е нужно да спираш да й говориш, достатъчно е просто да й кажеш, каквото мислиш. Сигурно ще ти се разсърди първоначално, но ще й мине. С нея не пречи да бъдете приятелки, с които можете да се смеете и забавлявате заедно, но за да си най - добър приятел се изискват и други качества, така че по - добре си намери друга най - добра приятелка![]()
аз ти предлагам просто да започнеш да я отбягваш а тя ако наистина ти е толкова добра приятелка ще се озъзнае... намери си други занимания а тя да се спасява щом така се отнася с теб....![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
oh blagodArq na vsi4ki za komentar4etata ! no vse o6te ne sum re6ila da li da i kaja vsi4ko v o4ite ili ne !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dark_sw mi, che chovek, na koito mu se doverqvash, toi otiva i razkazva na vsichko jivo tainite ti - ne ti e istinski priqtel pyk kamoli nai-dobyr ...
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
не съм чела целия пост.прочетох само че каквото й кажеш всичко клюкари...ебахти приятелката.сама прецени дали е такава. \Първоначално написано от Лошко
/
offline forever!
значии...мога да ти дам пример с мен.Първоначално написано от dark_sw
преди 5-6 години имах властна приятелка,която не ми позволяваше да излизам с майка ми.просто не смеех да й се опълча.един ден се скарахме жестоко(не помня защо) но просто си й казах всичко,което може би 2-3 години събирам в себе си.
тя започна да ме търси,да ми пише писма,в които ми казваше че иска да съм нейна приятелка,но аз проявих разум и прекратих приятелството ни.
разбирам те напълно.недей да имаш приятелство с такова момиче!недей защото само неприятности ще ти донесе.Мога да твърдя смело да си й кажеш всичко в очите-това ще е правилното.айде успех.и въобще не обръщай внимание на критиките й.това най малко трябва да те интересува.
Успех![]()
offline forever!
Мани я тая, по-добре ще ти е. ..
Животът е адът описан в Библията!
Кое му е хубавото да "живееш"в страх и да знаеш че тя решава вместо теб?
Покажи й,че не ти е нужна.Ще те потърси!За какво ти е такава "приятелка",която ти носи само проблеми?
Ти сама каза,че имаш по-добри приятелки от нея.Какво тогава търсиш с нея?Тя да не е единствената на света,с която можеш да си прекараш добре?Замисли се хубаво и ще разбереш какво трябва да направиш...Просто си отговори на въпросите ми
offline forever!
Злобееш ли, драга? Шльокавица наричам опита на народа да пишат на "български" с чужди букви (в случая да четеш български на латиница е все едно да четеш български думи, написани на стената с "ако"). А при теб в "шльокавица" ще включа и липсата на главни букви и наличието на прекалено дълги, понякога неразбираеми изречения, без препинателни знаци. Хайде, от мен да мине, няма да издребнявам за запетайките - все пак едва ли си на толкова много, че знаеш да пишеш кой знае колко грамотно.Първоначално написано от dark_sw
А и честно казано, все ми е през г*за (с извинение) кой ми е чел темата и кой не... Сама си се справих и без да пиша по 10 отчаяни поста на темата си, flood-нати с ревливи човечета...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И все пак аз се постарах по онова, което съм разбрала, да си дам мнението...
Бау!Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
Та... нека тази вечер да продължа със заяждането, защото просто съм на кеф и трябва да си изкарам енергията нанякъде.![]()
1. ***** - това не ми мяза на дума, това го видях наскоро навън, много яко натрупа и разходките докато валеше бяха приказни.![]()
2. Далеч съм от депресията - ако бях в истинска такава, сега нямаше да съм тук, а са се самосъжалявам в някой ъгъл...
3. Моля ти се, прочети ми внимателно поста и забележи това "няма да издребнявам за запетайките", не ме обвинявай, че именно затова съм издребняла.
4. Повечето като пишат с грешки, ти като всички други в стадото ли искаш да си? Ем, ок...
5. Запетайките са за прегледност. Това е мое мнение. Естествено, не мога да те накарам да ги ползваш, но всъщност няма и да се опитвам.
6. И защо да няма смисъл да пишеш грамотно на компютър, било то и във форум? По мое мнение един чисто написан текст на български с български, а не латински букви, си е много по-прегледен и лесен за четене.
И все пак, как да е. Едва ли след тази вечер така ще ми дреме за теб и за приказките ти, така че нямам проблем.![]()
П.С. Интересно изказване:
Твое еaz sum slaba i glupava !![]()
А тук с какво пишеш?Първоначално написано от dark_sw
![]()
Научи се да четеш и да разбираш написаното.Първоначално написано от dark_sw
![]()
А, значи клавиатурата се ползва за писане "на крака"? Е, те тва е, благодарско, винаги съм знаела, че имам какво да науча от по-умните (по твоите думи, де) от мен. \/
Сладка, като знаеш толкова, защо четеш само това, което ти се иска да разбереш, а пропускаш другото?
И душицо, с всичките му ревливи емотикони, които напуска навсякъде, кой е в депресия според теб?![]()
И миличко, как да разбера, че си по-умна от мен, когато нямам база за сравнение?
Май ти жегнах егото прекалено много. Съжалявам. Иди си поиграй с куклите - те едва ли биха изразили мнение, различно от твоето. А както видях, това наистина те обижда.
Съвет от мен: научи се, че не си толкова велика. Научи се да приемаш критика. Не съм ти прочела поста - какво от това? КАзала съм, че не ми е приятно да чета шльокавица - чудо голямо. Щом се смяташ за толкова голяма, да не ми се беше правила на интересна в моята тема - щеше да преминеш забележката ми, без да ти прави много впечатление...