.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: един ден в

един ден в

здравейите интересно ми е как преминава един ден при вас в училище

Град
    Добрич :o)
    С подробности ли го искаш ? Пффффффф мн дълго минава моя ..

Абе как ... не е толкова зле ...
    През часовете, ако не ми е интересно и не трябва да ме изпитват, гледам да не заспя слушайки музика или говорейки с някой ... Междучасията или уча или нещо простееме пак ... Голямото ходиме на кафе ... И те така! ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Русе
    преди 1 седмица минаваше по добре, но сега двама "приятели", поне ги мислех за такива изгубиха доверието ми и сега минават по скучно..
    ианче отивам на даскало, сядам на мястото си през междучасията или говоря с някой или обикалям, а в голямото ям.
    през часовете се опитвам да уча (класа адски много ми пречи)
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

о0о0 мен даже м истава приятно вече. Разбрах кака да си го направя така
    Ами значи след пъвия час си купувам да ям.(а през самия час си давам малка дрямка)
    Ако часовете са Англ.Език,ТТ,ФВС,ГЕОГРАФИЯ, ИОЛОГИЯ обикновенно си слушам музика (не винаги ,понякога се налага да уча) иначе другие минава бързо.
    В голямото една задължителна разходка ии до магазиначето.
    Обаче щибаното ми ранноезиково сега ми прибажя по 4 часа на седмица и то по ужасен график

Град
    Непостоянно
    1ви час : ммм половината клас идва 20 мин след началото на часа
    2ри час:всички вече са довърщили и разляли кафетата си и са освинили стаята
    3ти час:време е за простотийки...някой пуска лаф...останалите се смеят докато госпожата не хване някой за ушите
    4ти час:привидно всички пишат..привидно...всъщност е толкова тихо щот сички си слушат музика на мп4-те
    5ти час:пак се пуска лаф за разнообразие...пък и някой трябва да изяде конското за деня..естесвено отново всичке се хилят
    6ти час:всички със затаен дъх очакват звънеца за да се изнижат колкот се може по-бързо...под всички разбираме останалите ученици след 3ти час..
    през междучасията стаа пушилнята...или играеме билярд в адмирала (едно кафе до даскалото )
    .!.

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми как:
    значи от часовете зависи.ако са някой тъпи по които даже нямам тетрадка и учебник и както обикновенно седя на последния чин си слушам музика и говоря(което обикновенно правя в часовете освен когато ме изпитват),а междучасията секи заминава на някъде-кой да пуши кой да яде,а аз си се разкарвам насам на там-било то в училище или до магазина.като цяло чакам последния час и заради него живея

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами,отивам в даскалото...по4ват се караниците с у4ителите...контролни,глупо ти...и тЕ такА!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Biq mom4etata v klasa mi razpraqm prostoii i psuvam i taka...za drugo ne se se6tam a i v nqkolko mejdu4asiq hoda da pu6a i tai

1час: спЪъ
    2час: събуждам се
    междучасието ходим за ядене
    3час: приказвам си с някой
    4час: слушам музика
    5час: лафя си с даскалите
    6час: слушам музика
    7час: чакам да свърши часа

Град
    Bikini Bottom
    Аве... хора в училището се учи..... не че аз го правя

Цитирай Първоначално написано от .:БаЛъК:.
    1час: спЪъ
    2час: събуждам се
    междучасието ходим за ядене
    3час: приказвам си с някой
    4час: слушам музика
    5час: лафя си с даскалите
    6час: слушам музика
    7час: чакам да свърши часа
    ем и аз така, самоче хода на даскало с един билет и химикалка,мързи ме да мъкна тонове с учебници!

ami vsa6tnost v moeto u4ili6te e mn po-razli4no ot va6ite-nz dali kam po-dobro ili kam po-lo6o!
    mi v na4aloto na denq sme po-tihi4ki posle zapo4vame da stavame otka4enie prez mejdu4asiqta tapite mom4eta si qzqjdat bboq9ot postoqnno opipvane i obarvane) a prez 4asovete vseki se e sasredoto4il(samo v nqkoi 4asove de)

Или пиша се гримирам,или слушам музика и дъвча дъвка или играя карти или си говоря по телефона в най-лошият случай пиша си плановете.

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

еми зе дами става навик да закснявам с по 10минутки мм в часовете или слушам и зимам учатия или говоря с някой или стояи си мисля ..мойте си работи..междучасията се шлаем из коридорите ..или висим в стаите..абе не е мн тъпо....
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Аве... хора в училището се учи..... не че аз го правя
    тогавааа??
    нищо интерсно ..

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Biq mom4etata v klasa mi razpraqm prostoii i psuvam i taka...za drugo ne se se6tam a i v nqkolko mejdu4asiq hoda da pu6a i tai
    И аз така, ама без пушенето

Иначе най-често:

Междучасията:
    - ако е малко междучасие:
    = бия някой
    = псувам
    = обсъждам някой
    = говоря простотии и се хила като идиот
    = ходя до тоалетната (да де само се разхождаме до там )
    = рисувам
    = слушам музика на телефона на една приятелка

- ако е голямо междучасие:
    = всичко, което най-често правя през малките междучасия, или ям

През часовете:
    Математика - преписвам от дъската и се чудя кога ще свърши часа
    БЕЛ - правя се, че слушам госпожата, но всъщност или си пея на ум, или се моля да не ме изпита или се чудя кога ще свърши часа, а да или си рисувам
    Английски език - слушам госпожата, правя упражнения, участвам в час или си рисувам и пея на ум (понякога, ако часът ми се стори много сълъг се чудя, кога ще свърши проклетият час)
    Изобразително - рисувам и слушам музика
    Музика - проклинам деня, в който са назначили господина по музика на работа или си пея на ум или се моля часа да свърши по-скоро. Понякога си мисля, колко по-студено е в стаята по музика, отколкото в класната ми стая.
    Физкултура - играя на нещо или седя на пейката в салона
    Информатика - седя пред компютъра, и се чудя госпожата не може ли да измисли по-тъпи неща за правене

По време на контролно:

По принцип се поклащам в такт с песента, която си пея или мисля над задачата или преписвам

Докато ме изпитват:

Ако ме изпитват на дъската:

Чудя се, дали всички от класа ме гледат, или мисля

Ако не съм на дъската:

Мисля над въпроса, който ми е зададен, или се правя, че мисля, а всъщност знам, че нямам идея какъв е отговора на въпроса

Общо взето е това ...

Ами...квото и да правя никога не ми е скучно (то с клас като този )...Ами междучасияте все обикалям нанякъде: до тоалетната, до магазинчето, до вратата и обратно...понякога играем карти...понякога бия Любо ...А в часовете или си рисувам нещо или си говоря с някои...е има и моменти на прозрение когато съм много съсредоточена, но са рядкост!!! Ами това е!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

ми добре,като изключим леко тъпеенето в часове... ина4е дрънкане с френд4ета весело е мн ще ми липсват сега след кандидатстването

как .. отивам на даскало ... междучасията кисна с някоя друга саученичка от време на време ходим да видим съседния клас (или те идват) ако имаме свободен сме долу в лафката... смеим се куфеем учим .. малко :Д и таи

ооо скучна работа.. винаги заскънявам с по 5-10 мин... за първия час.. през часовете си слушам пиша кфото тряяя... ако е някой несериозен час си говоря с един френд дету седи до мен... междучасията тъпа работа или се мотам из коридорите или си седя и си лафя с някой... ма по-често уча.. за следващия час
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

pri men si e palna ebana rabota hodq na daskalo samo zaredi frendove ako sa mi takiva.. v 4as se 4udq kak da ne zaspa .. prez mejdu4asieto si biva ako i togava ne e hiper tapo idi doidi stane ne6to interesno no ina4eee... skuka i polovina.. v moq klas sme si edno dosta otka4eni prosto nemam dumi... ina4e e kupon ako ne u4im..a ina4e takiva sapunki i intrigi se vartqt 4e...ponqkoga i mene me zavli4at a z kakto sa si nerva4ka i se qdosvam hiper mnogoo abe napravo iskreizvam koeto ne e mnoo dobre...
    ~~~Fashion is like the passion~~~

Мии... чакаме се пред нас с една фр и потегляме за към school..обсъждаме кой как е, що е.. и кат идеме в дасКк, най често сме закъсняли за първия час .. ама както и да е, емии..отиваме, почваме да си лафиме със съучениците за разни работи.. и после имаме 4/5 часа на ден френски език,от който ни заболяват главите ..

а като имаме БГ или ЛИТ, си пускаме музика по време на час от телефоните и г-жата си предава така урока, даже се кефи,че сме и били 'озвучавали часа"

.. на някое от първите малки междучасия отиваме до магазина да си купиме нещо за голямото,за да ядеме в стаята (сега поне кате студено на вънка де.. ) и последно време с една фр си купуваме банани, и едни момче от класа само ни базикат ама е яко забавно де...

ам ако имаме музика пък, лупаме на една тарамбука и момчетата от класа пеят някакфи егати чалгаджийските песни от рода на "Дай ми тате,малко парички,за да ходя по механички.." ама поне купон става де...

абе каТо се замисля, хубаво си ни е в даскалото
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еми как може да минава един ден в даскало?...скучно.
    Отивам, обличам се в униформата, после теория около 40 мин., почивка и после готвене...нищо особено.
    Да, би трябвало да ми е интересно, все пак ще се мъча да ставам готвач, но не ми е...поне в повечето случаи.
    А сега както имаме и някакви допълнителни курсове в колежа...абре мани...

Повече от фен Аватара на Valhala
    Тука въпроса трябва да е "Как минава вашия ден в кафето до училище?"
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си