.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 308
    аз бих попитал обратното, къде са свестните момичета. повечето не знаят какво искат.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от why^n0t
    аз бих попитал обратното, къде са свестните момичета. повечето не знаят какво искат.
    +1
    ~ EviL DeViL ~

има свестни момчета и аз съм с едно от тях страхотен е умен, забавен и прави всичко за мен

Град
    Враца
    Тц, с всеки изминал ден се уверявам, че наистина трябва да ги сложим в резервати (свестните момчета, де) Няма ги... никъде... Всички са еднакви, мислят за едно и също нещо... вече външният вид и "важността" седят на първо място... Къде са момчетата, които изслушват момичетата, говорят с тях, и ги използват не само за да има за какво да се похвалят пред приятелите си, ми и за най-добър приятел... Мне, няма вече такива... всички (не всички) са тъпи, повърхностни и най-вече еднакви... Може би сега съм леко разстроена, и затова пиша така, но наистина го мисля... Айде честит ви празник, момчета

СВЕСТЕН СЪМ И ВЕРЕН!
    -чакам те на ЛС-

ето ме бе ... здрав прав

1.хьах не бих си зарязала приятел заради друг
    2.не гледам да нае*ба никой девствена съм а камоли да му изпразня портмонето (никой до сега не е пръскал пари по мен повече отт нормалното)
    3. нито е ло6о мом4е нито е тоооолкова по-голям от мен 2 год разлика ли е а за6то не се захва6таме с връсници ? в пубертета момчетата се развиват дооста по бавно от моми4етата до един момент тогава ни настигат набързо ,но как сега да тръгна с момче което по цял ден седи на компа си и играе CS ??

Sharpay,не разбираш...няма по-яко нещо от това на нова година в 12:00 да заложиш бомбата.
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

ьхахь Na^PoPa^RaSoTo трябва да ме научиш до сега не бях пробвала

ьха езвенявай ама едно е да си научиш да излезеш с приятели и ако ти остане време да седнеш и да поиграеш малко амаа друго е по цял ден да не се отлепяш от компа или да се хвалиш 4е си си ккупил подложка за мижката за ЦС за 60 кинта

каквито моми4етата такива и мом4етата .... ако не и по- зле ..
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Град
    София
    Свестни момчета има вярвайте!. Вътрешно си мисля че съм един от тях... може би и затова съм сам. Всяко момиче иска да е с така наречението плейбочета. С гелосаните прически бръснатите крака, с огромните черни очила и якето с пухчета. Просто се преобърна мисленето на хората и свястните момчета (съда по себе си... ще прозвучи като самохвалство но вътрешно в душата си си знам че е така и го казвам на глас) се имат за сдуханяци. Затова че не искам гадже за единият секс мамка му. Защото искам човек с който да се допълваме и да знам че мога да разчитам на него както и тя на мене.Това вече не се толерира в днешно време. Да! Красотата е фактор но не е главният фактор.. Не съм търсил някаква неземна красавица... Просто едно момиче което да направя щастлива.. Уви явно не съм от "готините пичове" които гледат да изчукат колкото се може повече момичета.Това е от мене.. Които иска повече на ЛС!
    Който иска можем да си попишеме

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Ima svestni momcheta..v klasa ti,v uchilishteto ti ,na ulicata ti..no ti ne gi zabelqzvash ,,zashtoto obshtestvoto ni e nalojilo kakvo da se haresva i ti iskash ili ne si stanala chast ot tazi deistvitelnost -kurvi-playboy ili otkysak-zadrystenqchka...no kogato spresh da gi vijdash taka i da gi vyzpriemash s naimenovanie togava shte namerish svestniq.Kogato nqma da ti puka da hodish s momche,koeto gleda ocenkite si i ne pushi (naprimer) !

Noo ponqkoga horata izbirat svestnite,koito vinagi sa bili pod ryka chak kogato gi pouchuka jivota,kogato gi zahvyrli nqkoi i taka..Sama si iberi..i vseki sam pravi svoq izbor
    I am a violet butterfly !

Крием се по шкафовете.

Град
    Варна
    Съгласен съм с Сакред наистина има свестни момчета и също бих се присъединил към тях. Половината ми клас е пълен с идиоти които имат общо мозък колкото някоя хлебарка ( уж сме елитна гимназия ) ама пак момичетата се лепшят по тях. Е съответно има и свестни момичета но всички които познавам са заети. За геймърството - да и аз имам скъпа мишка и така нататък ама не ме прави някакъв зарибен по компютърни игри - просто харесвам да се чувствам удобно с обурудването. Предпочитам да не се чудя насред игра защо проклетата мишка пак се е счупила.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Ако искате нормално момче пишете на този... http://prize.zzl.org/vote.php?id=1694

няя да съжалявате

сестра ми !

Ако искате едно пиче - тва е сестра ми - продавам я ! ! !

http://prize.zzl.org/vote.php?id=1694

и аз се питах къде се из4езнали вси4ки свесни мом4ета и защо вси4ки са такива улигофрени.оказа се 4е има изклу4ения.просто трбва да търсиш внимателно и да не се влияеш от външния вид и парите,което е навик на вси4ките ми познати.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от satity
    и аз се питах къде се из4езнали вси4ки свесни мом4ета и защо вси4ки са такива улигофрени.оказа се 4е има изклу4ения.просто трбва да търсиш внимателно и да не се влияеш от външния вид и парите,което е навик на вси4ките ми познати.
    Ето такива момичета ми дават надежда....
    Който иска можем да си попишеме

НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ПОСМЕЯ!!!

Свястни момчета има, но когато ги срещене решавате, че искате да сте приятели с тях. Защо? Защото, чрез връзката можете да ги загубите, а като приятели е далеч по трудно. <--- По Този Начин ги карате да станат "като другите" (такива, които "уж" не търсите).

темата ти е тъпа!

Град
    Hard Rock Cafe
    hm slu4aino vidqh tova za cs-a.. mi otnositelno e.. i az si kupih profesionalno oborudvane, dori da ne sym Pro igra4 (koeto ne zna4i 4e sym mega skilled ), za da mi bade maksimalno komfortno po vreme na igra.. ne za da hodq na zali s tqh i da im vikam EI EI VIJte mi pada,mi6kata,slu6alkite i klaviaturata ko 6e kajete.. tova e tapi4ko.. ako kazvate 4e nqma razlika mejdu mi6ka s top4e za 6 leva i g1/3/5/7/9 da re4em, ste napalno ograni4eni i tapi ^^ ima gigantska razlika.. zavisi vsi4ko ot vas, ako iskate da izvle4ete udovolstvie ot cqlata rabota, ne pre4i da saberete pari i da si kupite razl glezotiiki
    p.s. 2 4asa na den igraq

ina4e... svestni mom4eta ima.. i momi4eta.. malko sa, no i tova otnositelno.. to vsi4ko otnositelno -_- vseki s vkusa si.. za men ima tvarde malko svestni.. ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си