.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

тъпи ситуации 2 (хората)

Тъй като се отклонихме малко от темета пускам подобна...Кой е най-кофтия човек който ви е хващал да правите секс...При мен т'ва беше брат ми и неговия приятел.Тогава брат ми беше на 11.С 300 зора ги изгоних от стаята
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    ае спрете се малко с тия тъпи теми.
    Баси каруцарският форум сме станали!

Град
    София най-голямото село в БГ
    nas vednuj za malko bashtata na miloto mi

Hahahah men me e hva6tal ba6ta mi. Samo 4e momi4eto be6e ot gore i s lice kum men => ne vidq 4e e vlqzul ba6ta mi, koito samo mi se usmihna vdigna palci i izleze ot staqta mi.

P.S.
    Sled tova ne sme go obsujdali

Цитирай Първоначално написано от polarmolar
    Hahahah men me e hva6tal ba6ta mi. Samo 4e momi4eto be6e ot gore i s lice kum men => ne vidq 4e e vlqzul ba6ta mi, koito samo mi se usmihna vdigna palci i izleze ot staqta mi.

P.S.
    ebasi qkoto
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

za sega ne mi se e sluchvalo...zasega no sme go pravili dokyto maika mi i bashta mi sa v drugata staq i pri vseki shum podskachahme

Град
    *in a pink dream*
    nie pyk sme neulovimiiiii
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Za sega sa ni hvashtali maika mi i sestra mi.Bashta mi po princip predvidlivo chuka i ne smee da vlezne,zashtoto znae kakvo shte zavari,a gledkata 100/100 nqma da mu e po vkusa.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Blondeland
    Хващали са ни само моите приятелки , но от тях въобще не се притеснявам
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Za sega sa ni hvashtali maika mi i sestra mi.Bashta mi po princip predvidlivo chuka i ne smee da vlezne,zashtoto znae kakvo shte zavari,a gledkata 100/100 nqma da mu e po vkusa.
    che kak da smee chovecheca , da vlezne , kaot shte mu se priiska da izlezne

bezsramnici takiva
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от miss california
    nie pyk sme neulovimiiiii

+1 xaxa
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    dosta go smenqm
    за сега никой
    No martini .. no party..

Цитирай Първоначално написано от polarmolar

P.S.
    ех... бащите на момчетата могат само да се гордеят със синовете си!!!
    докато аз...след време ако баща ми ме завари..едва ли ще получа палции

xaxa zasega ne sa ni hva6tali i dano ne ni

Мене ме е хващал директора докато правихме секс с приятелката ми в тоалетнаата в училище.После ни вика в дирекцичта и ни се кара

Град
    София най-голямото село в БГ
    nqma kak i da digne palci na nas... nali ako me vidi.. lele..

Цитирай Първоначално написано от polon645
    Мене ме е хващал директора докато правихме секс с приятелката ми в тоалетнаата в училище.После ни вика в дирекцичта и ни се кара
    тва 6а е било доста интересно

Ситуация 1:Стая,легло,голяма маса в комплект с 11-12 човека,които ядат и пият.Аз на леглото с една мацка,лежим си такива,покрити..Никой от присъстващите не разбра
    Ситуация 2:Балкан,хижа,три двойки,подготовка за романтична вечер.Влиза единия от пичовете,но откъде да знае,че няма да издържим до вечерята на свещи
    Има и още,но не са интересни

Засега на са ни хващали,но предварително знам,че ако баща ми ме види няма да получа палци,а напрао цели юмруци

Град
    при мама
    Само аз ли си мисля,че ако моя баща ме хване ще получа палци и дори ракопляскане
    ПС:момиче съм
    ;]

Град
    София
    Бившата.....беше...хмм интересно ^^
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Само аз ли си мисля,че ако моя баща ме хване ще получа палци и дори ракопляскане
    Хахах ми зависи на колко години си,ако си примерно на 18-19 ок и аз ако бях щях да ти ръкопляскам,ама ако си на 12-13 аз ако ти бях баща направо щях да те хвана за косата и навън на улицата

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Хахах ми зависи на колко години си,ако си примерно на 18-19 ок и аз ако бях щях да ти ръкопляскам,ама ако си на 12-13 аз ако ти бях баща направо щях да те хвана за косата и навън на улицата

Аз съм девствена,но баща ми е мн пекън и съм сиг,че нищо няма да ми каже.И сме говорили на тази тема,така че......
    ;]

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Аз съм девствена,но баща ми е мн пекън и съм сиг,че нищо няма да ми каже.И сме говорили на тази тема,така че......
    еми мацка браво тогава,и аз си мечтая с баща ми да се разбираме така яко ама нямам тоя късмет Радвай се на такъв баща :P

Град
    при мама

еми мацка браво тогава,и аз си мечтая с баща ми да се разбираме така яко ама нямам тоя късмет Радвай се на такъв баща :P

оки радвам се
    ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си