- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тъпи ситуации 2 (хората)
Тъй като се отклонихме малко от темета пускам подобна...Кой е най-кофтия човек който ви е хващал да правите секс...При мен т'ва беше брат ми и неговия приятел.Тогава брат ми беше на 11.С 300 зора ги изгоних от стаята![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
ае спрете се малко с тия тъпи теми.
Баси каруцарският форум сме станали!
nas vednuj za malko bashtata na miloto mi
Hahahah men me e hva6tal ba6ta mi. Samo 4e momi4eto be6e ot gore i s lice kum men => ne vidq 4e e vlqzul ba6ta mi, koito samo mi se usmihna vdigna palci i izleze ot staqta mi.![]()
![]()
![]()
P.S.
Sled tova ne sme go obsujdali![]()
![]()
Първоначално написано от polarmolar
![]()
![]()
ebasi qkoto
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
za sega ne mi se e sluchvalo...zasegano sme go pravili dokyto maika mi i bashta mi sa v drugata staq i pri vseki shum podskachahme
![]()
nie pyk sme neulovimiiiii![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Za sega sa ni hvashtali maika mi i sestra mi.Bashta mi po princip predvidlivo chuka i ne smee da vlezne,zashtoto znae kakvo shte zavari,a gledkata 100/100 nqma da mu e po vkusa.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Хващали са ни само моите приятелки , но от тях въобще не се притеснявам![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
che kak da smee chovecheca , da vlezne , kaot shte mu se priiska da izlezneПървоначално написано от Lorelei
![]()
![]()
bezsramnici takiva![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от miss california
+1xaxa
LIVERPOOL FOREVER !!!
ех... бащите на момчетата могат само да се гордеят със синовете си!!!Първоначално написано от polarmolar
докато аз...след време ако баща ми ме завари..едва ли ще получа палции
![]()
xaxa zasega ne sa ni hva6tali i dano ne ni![]()
![]()
Мене ме е хващал директора докато правихме секс с приятелката ми в тоалетнаата в училище.После ни вика в дирекцичта и ни се кара
nqma kak i da digne palci na nas... nali ako me vidi.. lele..![]()
![]()
Първоначално написано от polon645
![]()
![]()
тва 6а е било доста интересно
![]()
![]()
![]()
Ситуация 1:Стая,легло,голяма маса в комплект с 11-12 човека,които ядат и пият.Аз на леглото с една мацка,лежим си такива,покрити..Никой от присъстващите не разбра![]()
Ситуация 2:Балкан,хижа,три двойки,подготовка за романтична вечер.Влиза единия от пичовете,но откъде да знае,че няма да издържим до вечерята на свещи
Има и още,но не са интересни
Засега на са ни хващали,но предварително знам,че ако баща ми ме види няма да получа палци,а напрао цели юмруци![]()
Само аз ли си мисля,че ако моя баща ме хване ще получа палци и дори ракопляскане
ПС:момиче съм![]()
;]
Бившата.....беше...хмм интересно ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Хахах ми зависи на колко години си,ако си примерно на 18-19 ок и аз ако бях щях да ти ръкопляскам,ама ако си на 12-13 аз ако ти бях баща направо щях да те хвана за косата и навън на улицатаПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
![]()
Първоначално написано от stefity
Аз съм девствена,но баща ми е мн пекън и съм сиг,че нищо няма да ми каже.И сме говорили на тази тема,така че......
;]
еми мацка браво тогава,и аз си мечтая с баща ми да се разбираме така яко ама нямам тоя късметПървоначално написано от SiNiStEr
Радвай се на такъв баща :P
Първоначално написано от stefity
оки радвам се![]()
;]